Alla inlägg den 2 september 2022

Av Fester Bestertester - 2 september 2022 23:21

Nu kom jag mig äntligen för att se senaste James Bond-filmen. Den var bra med mycket action och väldigt lång också, för den delen. Skönt att se att man la rasismen bakom sig och gjorde Miss Moneypenny och Felix Leiter till afrobritter/-amerikaner, eller vad man nu törs skriva i angiveriets tidevarv. Svarta afrikaner då. Slutet blev jag missnöjd med men det var dags att göra sig av med den intoleranta stollen James Bond och öppna för inte bara en kvinna, utan en svart kvinna, som ny dubbelnolla-agent. Ett habilt hantverk som är värd din tid tycker jag ändå.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 2 september 2022 19:29

Jag spelar Saxon och deras "Denim and leather". En skaplig skiva med en och annan låt som sticker ut. Det är ju rock'n'roll precis som jag vill ha min musik så jag ska väl inte klaga. Men på min tio-i-topp-lista tar den sig inte in. Där finns Motörhead, Venom och andra hårda band. Fast sångaren i Saxon (Biff Byford) är styv, han har en behaglig röst att lyssna på. Ett av banden i vad som benämns NWOBHM. Blir nog att sätta på en annan skiva med bandet när denna är slut. Saxon är ett klassiskt band.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 2 september 2022 19:26

Det blev en vända till speceristen idag. Jag köpte på mig godsaker som gifflar och kex och avnjuter dem just nu. Det är ju fredag, då måste man få unna sig lite extra, inte sant? Köpte två paket kex, men båda två orkar jag inte få i mig, de sparar jag till imorgon och på söndag. Jag funderar på att gå ned till fruan med ett halvt kex, det tycker jag faktiskt att hon är värd. Jag vet, jag börjar bli blödig. Planen är att gå till konditorn när han öppnar igen och köpa lite mer påkostade saker som t ex Budapeststubbe och biskvier. En annan är stadd i kassan och har råd att unna sig lite extra lite då och då. Nu ska jag återgå till godsakerna så får vi höras en annan dag.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 2 september 2022 17:43

Tänka sig, jag gick runt och trodde att det var lördag. Jag förbannade det faktumet att jag missade att köpa starköl ända tills för nån timma sedan. Då slog det mig: det är ju fredag. På med skorna och ned på stan för några kassar öl och sedan hem igen med godsakerna. Japp, jag skippade parkbänken idag. Jag är fortfarande i chock att det var öppet på Systembolaget som vanligt idag och behöver sitta själv och lugna nerverna. Men imorgon ska jag vara på banan igen och festa loss med glada gänget. Vi ses då, grabbar.


MVH/Hasse Promille

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards