Alla inlägg den 27 september 2022

Av Fester Bestertester - 27 september 2022 19:59

Det blev en sväng till socialen under dagen för mitt försörjningsstöd. Nu är plånboken laddad och jag väljer att tömma den på bästa puben God vän. Det blev även att leta pantburkar idag och det blev några extrakronor tack vare det. Många bäckar små gör en stor å, eller vad man nu säger. Det blir ett samtal till min gode vän Bosse Rulltårta för att se om han hänger på till bästa stället God vän redan imorgon onsdag. Jag vill möta hela världen på puben, inte sitta hemma och glo. Jag törstar efter umgänge under lättsamma och trivsamma former, prata med mina polare Ismedin, Wladimir, Muhammed och God vän-chilenarna. Dessutom finns alltid chansen att träffa en fager donna, man vet aldrig. Det blir att ta på sig finskjortan och snobbyxorna och trava iväg till mitt favvoställe imorgon kväll. Nudlar med vatten idag, iskall starköl imorgon. Det låter som en bra plan.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 27 september 2022 19:40

Klockan nio ska jag vara hos min törstige vän NN. Med mig tar jag en chipspåse och ett sexpack folköl. Själv ska han dricka starköl, medan jag får hålla till godo med 2,8:or. Jag kan ju inte komma upp till avdelningen imorgon och stinka av gammal fylla. Jag har sex starköl i kylskåpet, men dem sparar jag tills jag blir utskriven. Ska bli kul att nyktert uppleva min kompis bli fullare och fullare och kanske visar han snoppen av rent fylledille. Jag väljer bort Sveriges landskamp mot Slovakien ikväll, jag tömmer ett sexpack på bortaplan istället.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 27 september 2022 17:58

Jag tog med mig tjocka plånboken och gick till glasbanken i förmiddags. Väl där köpte jag två helor punsch och fyra starköl. Jag hade tänkt att kalasa till det rejält och lite alkohol livar alltid upp en annars grå och trist dag. Ena flaskan punsch är öppnad och snart tar jag min första öl. Jag skulle med lätthet få i mig en hel flarra punsch, men sådana excesser tänker jag inte nedlåta mig till. Jag dricker med stil och finess och blir sällan mer än salongsberusad. Nåja, jag avslutar med en fråga; Ska jag låta frugan få smaka  på starkvarorna och se henne bli full och galen?


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 27 september 2022 17:20

Då var man alltså hemma igen efter 23 dagar i helveteshålan kallad psykiatrin. En annan är beviljad nattpermis och får därmed sova i min egen säng. Det var ju förträffligt. Det har blivit många promenader i korridorerna på psyket och var extremt rastlös den första tiden, så jag kunde inte sova bort vårdtiden. Jag fick uthärda den minut för minut där sekundvisaren rörde sig onaturligt långsamt. De första nio och halv dygnen var jag på PIVA bland de mest sjuka individerna staden kunde uppbåda för tillfället. Finfint med rökrum och som jag utnyttjade det. Det första jag gjorde på min permis var att först köpa ett sexpack folköl och sex stycken starköl. Är jag hemma vill jag festa till det, i synnerhet efter så lång tid som jag varit hemifrån. Snart knäpper jag upp min första öl. Skål!


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards