Alla inlägg den 3 september 2022

Av Fester Bestertester - 3 september 2022 23:41

"Sheba Filets är ett foder för vuxna katter som är tillverkat av de finaste ingredienserna, t. ex. kyckling och hållbar fisk, alla noggrant utvalda för att ge din katt en kulinarisk upplevelse."


Så fint saluförs prima kattmat till presumtiva kunder och de har fångat mitt intresse. Stolliga lilla frugan får oftast Whiskas, men nu tänkte jag kosta på henne något rejälare, något godare. För tolv måltider får man punga ut med 85 kronor, men det kan det vara värt. Jag vill att frugan ska få bästa möjliga kattmat när jag inte skämmer bort henne med människomat.


Jag tror bestämt jag går ned på byn imorgon och nappar åt mig en förpackning. Eller så kör jag den ekonomiska varianten: fyller vatten i ravioliburken och låter henne dricka upp det. Vattnet kommer då att innehålla spår av ravioli och det räcker i nödfall till en måltid åt min knasiga lilla fru.


Vad jag än beslutar kommer frugan att få ordentligt med näring imorgon. Det faller på min lott som herre i hushållet att ta väl hand om min lilla toka.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 3 september 2022 23:28

Jaha, då var man hemma efter en helkväll på krogen. Mina trehundra pängar gick åt, plus att jag hade turen att ha två generösa vänner med mig vilka bjussade mig på lite öl. I vanlig ordning fick jag gå hem ensam, jag fick ingen pingla på kroken, men man kan inte ha tur jämt. Nu blir det att lägga sig och sova, så går jag ut på burkletning imorgon. Det gäller att vara uppe med tuppen, då det är konkurens om burkarna. Framför allt han den kinesiska farbrorn med tång med gripklo på är en formidabel motståndare. Hittar jag 20 burkar blir jag nöjd, det är en halv öl av minsta sort på bästa puben God vän. Sov så gott, alla läsare, så hörs vi igen en annan dag.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 3 september 2022 23:02

Eftersom jag sitter som på nålar och ej kommer till ro hade jag tänkt att ringa akutenheten, AE. Okej, jag skippar väl kallpratet, nu är det alllvar, jag måste få tala med någon professionell på mående och "blow off some steam" som di säger därborta i landet i väster. Hastigt och lustigt försämrades jag nu under kvällen, precis som så många gånger förr. "Det blir alltid värre framåt natten" som Björn Skifs sjöng. Allt jag vill är att få komma till ro, lägga mig på sängen och låta sömnen ta mig. Men det går ju för fasen inte! Inte är det väl så farligt att ringa AE? De finns ju där för att hjälpa folk som mig, trasiga människor, andrasorteringen. Jag vet att jag talade mig varm om inläggning tidigare under kvällen, men det tar jag tillbaka nu. Kanske det räcker med ett kortare samtal till AE. Bli avsnäst av nån gubbstrutt kanske. Det känns som jag håller på att gå upp i atomer. Jag behöver plåster på hela kroppen, främst på huvudet.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 3 september 2022 22:24

Testosteronet gör sig påminnt just nu. Jag sitter med styv lem och drömmer om killar. Jag har varit inne på olika hemsidor där man har kontakt med varandra genom skärmen och mikrofon. Det blev att tillfredsställa sig över nätet alltså. Alltid skönt och trevligt med herrbesök, men att bli instruerad vad jag ska göra min kropp och få ge skarpa order till motparten över nätet funkar det med. Jag har ejakulerat två gånger ikväll, men är fortsatt hård och villig. Det blir att surfa in på nån gay-site och ge organet en rejäl omgång. Killar som gillar möts virtuellt, det duger gott någon gång ibland. Men visst längtar jag efter en rejäl brottningsmatch och det snarast. Jag får se om jag klickar hem en kille till imorgon.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 3 september 2022 21:59

Då har man vaknat efter en god natts sömn. Nu är det snart söndag och jag tänker gå till sillstryparen för inhandling av godsaker. Det får bli kex och gifflar. Biskvier och potatisbakelser är det bara konditorn som säljer och de har stängt söndagar. Nåja, det mataffären kan erbjuda duger åt mig denna gång i alla fall. Dessutom ska jag kosta på frugan en burk Whiskas med smak av kyckling. Jag gissar på att hon slukar den på en gång. Det är alltid roligt att ta hand om frugan riktigt ordentligt. Till mat imorgon blir det ravioli på burk, bara för frugan att applicera konservöppnaren på den och hälla ut innehållet i en kastrull och röra lite så värmen fördelas jämnt över maten. Jag leker med tanken på att ge fnoskiga lilla frugan människomat på måndag, vi får se i vilket skick min plånbok är i. Nu ska jag hälla upp lite punsch till mig, så hörs vi en annan gång. Ha det bra, mina vänner.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 3 september 2022 21:22

Det är Ronny här som skriver från luren på bästa puben God vän. Det är jag, Hasse och Bosse Rulltårta som sitter och läskar oss och har det bra. Själv råkade jag ut för en olycka, jag råkade kissa på mig. Jag blev helt plötsligt nödig, men toaletten var upptagen, så det blev en skvätt i byxorna. De är mörka och fläcken syns inte så tydligt, det var ju bra. Tyvärr är det tunnsått med godingar här ikväll. Det skulle vara hon Amanda, men hon är ju tillsammans med Muhammed, så hon är off limits. Nu ska jag gå ut och ta ett bloss och hoppas att kissfläcken snarast torkar. Man kanske vill ha med sig en galant dam hem, då duger det inte att vara nedkissad.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 3 september 2022 21:16

Inte denna måndag, men nästa har jag en läkartid. Då tvingas jag betala tvåhundra spänn bara för att få skäll. "Tar du din medicin? Sover du ordentligt? Tar du din medicin? Hör du röster? Tar du din medicin?" Så går de på hela tiden. Jag har inget större förtroende för läkaren jag ska träffa, den enda jag gillar är chefsöverläkare inom psykiatrin, men hon arbetar på sjukhuset och inte på mottagningen dit jag går. Läkare letar bara anledningar att lägga in en, mitt stora problem är hur jag ska hitta en varaktig sängkamrat. Det ligger utanför psykiatrins intressesfär, så jag önskar att bli lämnad ifred av dem. Fast visst skulle jag i nuläget vilja ha en kortare inläggning. Landa och få varm mat två gånger om dagen. Jag både vill och inte vill ha vård.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 3 september 2022 21:03

Mina kompisar är på krogen och rullar hatt, själv sitter jag ensam och glor på datorskärmen. Är det konstigt då att man längtar efter ett samtal till akutenheten, AE? Vill så gärna lotsas in i en trygg famn av en förstående skötare, ha någon att öppna mig för. Ensamheten jag upplever är massiv och ogenomtränglig, därför sträcker jag ut min hand i desperation till vården och hoppas få en hand i min hand. Den jag helst vill prata med är D, en jättetrevlig kvinna. Dessutom ser hon bra ut, det är alltid ett plus. Eller så vill jag prata med A från andra sidan Östersjön och en bit in i Finska viken. Jag är hemligt förälskad i flera mentalskötare, men det skäms jag inte för. Jag tror banne mig att jag skulle vilja bli vårdad en månad bara för att bli omhändertagen en period. "Problemet" är bara att jag inte är psykotisk för fem öre och att man inte kan bli inlagd bara för att man känner sig ensam. Åh, vad ska jag ta mig till? Lyfta luren och ringa AE och frammana en tår eller två?


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards