Alla inlägg den 28 september 2020

Av Fester Bestertester - 28 september 2020 22:15

Inatt blir det ingen sömn. Jag kommer att ligga fullt påklädd på sängen och invänta eventuell order från "I". Då måste jag ställa upp, annars dör oskyldigt folk.


Jag har på telepatisk väg fått reda på att organisationen "O" är på reträtt och det var ju prima nyheter. Jag har i alla fall en liten del i den delsegern och kan stolt sova bort tisdagen.


Jag är fulladdad med ren energi och den kommer att riktas mot reptilianernas moderskepp. Det ska nog ruska om de gröna och fjälliga varelserna jag ligger i krig med.


Vaknatt med eventuell utryckning inatt, välförtjänt sömn imorgon. Det är taget.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 28 september 2020 21:35

Det var dags för tokiga lilla frugan att få sig lite människomat till livs. Det blev en halv burk prima ravioli och jag lyxade till det genom att ge henne en sked att äta med. Hon glufsade i sig och jag kunde inte annat än skratta. Om hon fick äta så mycket som hon ville vägde hon snart 200 kilo och det vore ju förskräckligt.


"No more food, now you sleep. Sleep!" röt jag i och ryckte burken från hennes gula små händer. Hon trivs som fisken i vattnet därnere i källaren och tillbringar mesta tiden med att ligga och lata sig på sin bekväma madrass.


Lita på att hon ska få människomat imorgon också, då får hon återstoden ur ravioliburken. Jag tycker jag har fått ned frugans matkonto på en acceptabel nivå och tvekar inte att lyxa till det för henne som idag.


En liten fru ska man ta väl hand om, dock bör de påminnas på daglig basis att de är mannen underordnad och underlägsen. Kvinnfolk lagar mat, städar och föder barn, något annat duger de inte till. Ja, man får inte glömma det köttsliga, jag tänker på de nedre regionerna.


Ravioli måndag och tisdag och kattmat onsdag och torsdag. Så får det bli.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 28 september 2020 19:51

Jag råkade på Mannen med militärkepsen när jag gick ut från Systembolaget. Han var på väg in och skulle ha några öl till en sittning på en parkbänk. Det var kul att se honom och trots att det var sen eftermiddag var han rätt nykter. Hoppas han fick köpa ut.


Själv kände jag för att bara vara hemma och slappa, så jag sitter just nu och dricker i min ensamhet. Men det kan vara trevligt det med. Om vädret tillåter kör jag parkbänk imorgon, det är alltid kul att dricka i grupp. Men ibland vill jag bara vara ifred och bli lite lullig och kunna vila på en säng och ha en toalett att göra mina behov i. Vi ses imor'n, gänget!


MVH/Hasse Promille

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards