Alla inlägg den 30 september 2020

Av Fester Bestertester - 30 september 2020 22:51

Det har varit en utomordentlig månad, Vädret har varit fint och jag har ännu inte börjat med jacka eller ens tjock tröja. Jag kör på lättklädd en bit in i oktober.


Bloggen har uppdaterats nästan varje dag och det är utomordentligt. Tyvärr tror jag att jag dragit på mig "botar", då besöksantalet skjutit i höjden. Illasinnade indier och kineser som vill åt mina pengar tror jag det rör sig om.


Jag uppskattar mina trogna (tio till femton) besökare, ni får mig att fortsätta skriva. Allt är frid och fröjd med andra ord. Förutom en sak: herr X har börjat dricka igen. Han som höll sig nykter i två år och sju månader.


Förvänta er fortsatt skurrila texter och mycket psykbabbel. Detta är bloggen som har högt i tak, men ingen nedre gräns för hur tarvliga vi kan vara. Välkommen, oktober.


MVH/Fester Bestertester

Av Fester Bestertester - 30 september 2020 22:36

Jag har skött om lilla frugan idag. Tömde hennes kiss- och bajshink (usch!) och la hennes madrass i tvättmaskinen. Tyvärr har det gått mask i madrassen, såg flera små rackare på golvet under den. Nåja, mask är protein, de kan bli ett fullödigt mellanmål för henne.


Vidare rakade jag hennes armhålor och applicerade deodorant där. Hon kan verkligen stinka, min lilla djungelvilde. Tyvärr gnällde hon om att hon var hungrig, men det fanns Friskies (jättegott torrfoder) kvar i hennes skål. Snacka om att vara bortskämd. Jag har inte ekonomi för att ge henne människomat varje dag, det måste till och med min lilla toka inse.


Hon får sova på källargolvet inatt, då madrassen hänger på tork, men hon har i alla fall en kudde att vila huvudet på. Tänk vad bra hon har det, ligga och lata sig varje dag, förutom då hon lagar mat åt mig och dammsuger golven. Jag har en lyxhustru.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 30 september 2020 22:09

Det blir ingen sömn inatt om nu inte mina kvällsmediciner däckar mig. Jag har blivit tillsagd att göra mig beredd på en brandkårsutryckning till ännu okänd plats i staden. När "I" befaller lyder man. Jag gör det för mina medmänniskors skull, jag tillhör "I" och gör det med stolthet. Sova kan jag göra imorgon under dagen. Det är om natten attackerna intensifieras.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 30 september 2020 19:46

Jag har sex starköl i mitt kylskåp och undrar om jag ska dricka dem idag. Fick ett infall och gick in på Systembolaget när jag ändå var i närheten. Sex Bellman, det blir 95 kronor. Rätt billigt. Eller så hopar jag över dem, för jag känner mig lite trött. Ett minirus blir det av sex öl och det är ju inte helt fel.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards