Alla inlägg den 24 januari 2021

Av Fester Bestertester - 24 januari 2021 23:53

Fy fanken, vad Sverige svassar efter globalisterna som vill förinta alla nationer och alla folk. Vi tar in drygt 100 000 lycksökare om året, samtidigt som vårt land har en stigande statsskuld och får låna pengar till saftig ränta.


Jag har själv åldriga föräldrar och handlar mat till dem och utför andra sysslor som den överbelamrade hemtjänsten inte hinner med. Utan mig finge de försmäkta på äldreboende där en klick Whiskas serveras till lunch och middag.


Jag finner inte ord för att beskriva mitt hat gentemot förrädarna som förstört vårt land. Jag vill se dem hänga, jag vill se dem hänga högt. Feta löner och arvoden trillar in på riksdagsledamoternas konto varje månad, vad hände med folket de ska företräda?


Hissa upp skiten i närmaste lyktstolpe, det får vara nog nu. Potatisnäsan och hans pack till regering måste straffas hårt, att anstifta folkmord måste få allvarliga konsekvenser för gärningsmännen.


Jag är så arg att jag skakar. En gång levde vi i ett av världens finaste och trygga samhällen, idag lever vi i en tredje världen-slum där svensken knappt vågar gå ut efter mörkrets fall.


Vässa högafflarna och rensa upp i riksdagen. Det är dags för en revolution.


MVH/Werner von Oben

Av Fester Bestertester - 24 januari 2021 21:50

Jag är uppvuxen med The Beatles, fyra långhåriga slynglar från England. Frontmännen John Lennon och Paul McCartney var de som drog det största lasset och skrev odödliga låtar. Men när John Lennon träffade Yoko Ono spårade det ut. LSD, sängdemonstrationer och annat knas.


Ett annat band som ligger mig varmt om hjärtat är Skrewdriver, punkarna från Lancashire. De röjde loss i kanske tio år innan mannen med det luftskeppsstora egot Stigger blev medlem i bandet.


Han hade (har?) en fantastisk röst, var bra på att sjunga och även skriva låtar. Men blev inte Skrewdriver trots det lite sämre? Jag minns en konsert när Stigger envisades med att sitta på en pall och spela gitarr. Där står man och diggar svetten ur sig och så sitter den pompöse jäkeln ned och plinkar.


Musik kan vara blod och ska vara svett och tårar. Rivig rock'n'roll gör sig bäst på stående fot, inte sittandes på en pall och nöta byxbak. Hur hade bandet utvecklats om Ian Stuart (frontmannen) fått leva? Den frågan får inget svar.


Jag minns George Harrison, John Lennon och Ian Stuart. Hep, hep!


MVH/Werner von Oben

Av Fester Bestertester - 24 januari 2021 21:20

Detta är Anna-Fia från E-tuna. Jag har det bra här i min etta. Treffade en skön kille på pizzerian igår och han ville ha mig, men han var syrian, jag förderar muslimer. Inget fel på syrianer, men musslorna är vassare utseendemässigt och i humöret. Killen jag treffade kallade mig svenska hora, han var inte helt fel ute.


Jag jillar vit makt-musik och har varit med flera av musikerna, både hemma hoss mig och dom. Och backstage under spelningarna så klart. Jag elskar tatueringar, har en själv, en tribal i svanken.


Jag skriver detta från mobilen. Nu rycker polarna i mig, vi ska dansa lite ock se om kan locka till oss några manliga män. Naturligtvis har jag med mig ett paket kondomer i fickan. Ha re bra nu, kära läsare.


MVH/Anna-Fia

Av Fester Bestertester - 24 januari 2021 20:56

Sverige håller på att kollapsa under massinvandring och de kostnader den medför. Vad värre är: ursprungsbefolkningen trängs undan mer och mer för varje år som går. Men det finns tydligen inga svenskar. De första "svenskarna" var afrikaner med blå ögon om man nu ska tro på MSM.


Att ösa in araber och afrikaner har bara ett syfte: att förstöra och förgöra Sverige. Det blir en enda rotlös massa lätt att kontrollera. Se bara på vad sovjeterna gjorde med baltstaterna, eller Ukraina. Eller varför inte Tito i Jugoslavien?


Jag gör det lilla jag kan. Jag delar ut flygblad och sätter upp klistermärken. Att synas på nätet får andra bättre lämpade personer göra. Alla goda medbogare behövs, alla kan bidra med något.


Sverige av idag jämfört med landet jag växte upp i är som Sodom versus Edens trädgård.


MVH/Werner von Oben

Av Fester Bestertester - 24 januari 2021 20:20

Jag försöker att distrahera mig från röksug och dåligt psykiskt mående. Promenader orkar jag inte med just nu, så jag tar till knep nummer två: skriva.


Det blir en stunds koncentration på det man håller på med och inget eller lite fokus på sjukdomen. Vem som helst skulle bli vrålknas om han eller hon satt och grubblade lika mycket som jag gör.


Räkna med att bloggen uppdateras flera gånger till idag. Promenera och skriva, vad mer kan jag göra?


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 24 januari 2021 19:48

Jag har beställt hem en kille och han borde komma när som helst. Jag har tvättat mig alldeles ren, extra noga var jag med de nedre regionerna. Har tagit på mig ekivoka kalsonger med inbyggd analplugg. Jag är redo för hårda tag, med andra ord.


Mannen som kommer till mig har jag varit på tidigare, men då blir det en favorit i repris då. Han kan sina saker, han har varit hårdhomo nästan lika länge som jag.


Jag laddar stereon med Divine, Donna Summer och Bronski beat och sätter mig ned och väntar. All kärlek är fin kärlek, även om man kan få avföring på snoppen vid penetrering.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 24 januari 2021 19:30

Lokaltrafiken i Norrköping funderar på att ställa in linje 3 till Klockaretorpet då spårvagnarna och passagerare attackeras. Det skjuts smällare, det kastas stenar, det tjvuvåks. Detta är ett imoprterat problem, då det inte är Hasse eller Pelle som ställer till med ofog, rena nidingsdåd.


Isolera hela stadsdelen och skicka sedan in polispatruller med förstärkningsvapen. Massarrestera, dra inför rätta och utvisa. Det är enda lösningen. Jag blir så trött på A*med och Abd*llah som bara ställer till med bråk.


På min tid slängde man snöbollar på bussar och spårvagnar, numera hivas det in knytnävsstora stenar och avfyras fyrverkeripjäser i parti och minut. Multikulti när den är som bäst.


MVH/Werner von Oben

Av Fester Bestertester - 24 januari 2021 18:56

Jag drack fem öl och åt fläskfilet på stadens värsta ställe God vän. God mat och god öl, man kan inte begära mer. Tyvärr inget kvinnfolk, men den ena God vän-chilenaren var där. Men honom vill jag inte ragga på, jag föredrar damer.


Tyvärr fick jag besvärande rösthallucinos och bröt upp i förtid. Ska man inte kunna ta sig en fylla utan att sjukdomen gör sig påmind? Tydligen inte.


Hoppas inte min kamrat K-O blev avskräckt, jag kör gärna fler pubsvängar med honom. Men säkrast då att vara hemma hos mig. Får jag ett ryck och vill vara ensam/gå och lägga mig hivar jag bara ut honom genom ytterdörren.


Prost, kamrat! Vi ses/hörs snart igen.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards