Alla inlägg under september 2022

Av Fester Bestertester - 27 september 2022 17:20

Då var man alltså hemma igen efter 23 dagar i helveteshålan kallad psykiatrin. En annan är beviljad nattpermis och får därmed sova i min egen säng. Det var ju förträffligt. Det har blivit många promenader i korridorerna på psyket och var extremt rastlös den första tiden, så jag kunde inte sova bort vårdtiden. Jag fick uthärda den minut för minut där sekundvisaren rörde sig onaturligt långsamt. De första nio och halv dygnen var jag på PIVA bland de mest sjuka individerna staden kunde uppbåda för tillfället. Finfint med rökrum och som jag utnyttjade det. Det första jag gjorde på min permis var att först köpa ett sexpack folköl och sex stycken starköl. Är jag hemma vill jag festa till det, i synnerhet efter så lång tid som jag varit hemifrån. Snart knäpper jag upp min första öl. Skål!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 20 september 2022 14:34

Det blev till en fin liten sittning i klassiska Hörsalsparken idag på förmiddagen och en bit in på eftermiddagen. Jag och glada gänget kom tid cirka kvart över tio på morgonen och spred ut oss på tre parkbänkar. En snutbil syntes på avstånd, men den körde aldrig förbi parken som tur var. Ingen blev LOB:ad, ingen blev bortschasad. Där vi satt har varuhusvakterna ingen jurisdiktion så de fick lång näsa när de stod på gatan och glodde på oss. Jag tippade i mig åtta burkar starköl och nu mår jag prima. Har tre öl i kylen och tänkte klippa dem med under kvällen. Vi ses imorgon igen, grabbar.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 20 september 2022 13:52

Nu är jag hemma efter nio dagar på PIVA och en vecka på vanlig avdelning. Äsch, jag minns inte riktigt. Naturligtvis äter jag chips och dricker Coca Cola-Zero, det gäller att passa på när man har tillfälle att så göra. Om två timmar måste jag tillbaka till avdelningen. Det ska bli kul att se om jag får blåsa i alkoholmätaren, eller om de litar på mig. Nåja, just idag mår jag bra, just idag är jag stark.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 15 september 2022 14:04

Tjenixen! Jag är på hisnande sedan en tid. Naturligtvis med LPT, uvångsvård. Ursäkta eventuella stavfel, då jag skriver från mobilen.

MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 15 september 2022 14:04

Tjenixen! Jag är på hisnande sedan en tid. Naturligtvis med LPT, uvångsvård. Ursäkta eventuella stavfel, då jag skriver från mobilen.

MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 3 september 2022 23:41

"Sheba Filets är ett foder för vuxna katter som är tillverkat av de finaste ingredienserna, t. ex. kyckling och hållbar fisk, alla noggrant utvalda för att ge din katt en kulinarisk upplevelse."


Så fint saluförs prima kattmat till presumtiva kunder och de har fångat mitt intresse. Stolliga lilla frugan får oftast Whiskas, men nu tänkte jag kosta på henne något rejälare, något godare. För tolv måltider får man punga ut med 85 kronor, men det kan det vara värt. Jag vill att frugan ska få bästa möjliga kattmat när jag inte skämmer bort henne med människomat.


Jag tror bestämt jag går ned på byn imorgon och nappar åt mig en förpackning. Eller så kör jag den ekonomiska varianten: fyller vatten i ravioliburken och låter henne dricka upp det. Vattnet kommer då att innehålla spår av ravioli och det räcker i nödfall till en måltid åt min knasiga lilla fru.


Vad jag än beslutar kommer frugan att få ordentligt med näring imorgon. Det faller på min lott som herre i hushållet att ta väl hand om min lilla toka.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 3 september 2022 23:28

Jaha, då var man hemma efter en helkväll på krogen. Mina trehundra pängar gick åt, plus att jag hade turen att ha två generösa vänner med mig vilka bjussade mig på lite öl. I vanlig ordning fick jag gå hem ensam, jag fick ingen pingla på kroken, men man kan inte ha tur jämt. Nu blir det att lägga sig och sova, så går jag ut på burkletning imorgon. Det gäller att vara uppe med tuppen, då det är konkurens om burkarna. Framför allt han den kinesiska farbrorn med tång med gripklo på är en formidabel motståndare. Hittar jag 20 burkar blir jag nöjd, det är en halv öl av minsta sort på bästa puben God vän. Sov så gott, alla läsare, så hörs vi igen en annan dag.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 3 september 2022 23:02

Eftersom jag sitter som på nålar och ej kommer till ro hade jag tänkt att ringa akutenheten, AE. Okej, jag skippar väl kallpratet, nu är det alllvar, jag måste få tala med någon professionell på mående och "blow off some steam" som di säger därborta i landet i väster. Hastigt och lustigt försämrades jag nu under kvällen, precis som så många gånger förr. "Det blir alltid värre framåt natten" som Björn Skifs sjöng. Allt jag vill är att få komma till ro, lägga mig på sängen och låta sömnen ta mig. Men det går ju för fasen inte! Inte är det väl så farligt att ringa AE? De finns ju där för att hjälpa folk som mig, trasiga människor, andrasorteringen. Jag vet att jag talade mig varm om inläggning tidigare under kvällen, men det tar jag tillbaka nu. Kanske det räcker med ett kortare samtal till AE. Bli avsnäst av nån gubbstrutt kanske. Det känns som jag håller på att gå upp i atomer. Jag behöver plåster på hela kroppen, främst på huvudet.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards