Alla inlägg under september 2022

Av Fester Bestertester - 3 september 2022 22:24

Testosteronet gör sig påminnt just nu. Jag sitter med styv lem och drömmer om killar. Jag har varit inne på olika hemsidor där man har kontakt med varandra genom skärmen och mikrofon. Det blev att tillfredsställa sig över nätet alltså. Alltid skönt och trevligt med herrbesök, men att bli instruerad vad jag ska göra min kropp och få ge skarpa order till motparten över nätet funkar det med. Jag har ejakulerat två gånger ikväll, men är fortsatt hård och villig. Det blir att surfa in på nån gay-site och ge organet en rejäl omgång. Killar som gillar möts virtuellt, det duger gott någon gång ibland. Men visst längtar jag efter en rejäl brottningsmatch och det snarast. Jag får se om jag klickar hem en kille till imorgon.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 3 september 2022 21:59

Då har man vaknat efter en god natts sömn. Nu är det snart söndag och jag tänker gå till sillstryparen för inhandling av godsaker. Det får bli kex och gifflar. Biskvier och potatisbakelser är det bara konditorn som säljer och de har stängt söndagar. Nåja, det mataffären kan erbjuda duger åt mig denna gång i alla fall. Dessutom ska jag kosta på frugan en burk Whiskas med smak av kyckling. Jag gissar på att hon slukar den på en gång. Det är alltid roligt att ta hand om frugan riktigt ordentligt. Till mat imorgon blir det ravioli på burk, bara för frugan att applicera konservöppnaren på den och hälla ut innehållet i en kastrull och röra lite så värmen fördelas jämnt över maten. Jag leker med tanken på att ge fnoskiga lilla frugan människomat på måndag, vi får se i vilket skick min plånbok är i. Nu ska jag hälla upp lite punsch till mig, så hörs vi en annan gång. Ha det bra, mina vänner.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 3 september 2022 21:22

Det är Ronny här som skriver från luren på bästa puben God vän. Det är jag, Hasse och Bosse Rulltårta som sitter och läskar oss och har det bra. Själv råkade jag ut för en olycka, jag råkade kissa på mig. Jag blev helt plötsligt nödig, men toaletten var upptagen, så det blev en skvätt i byxorna. De är mörka och fläcken syns inte så tydligt, det var ju bra. Tyvärr är det tunnsått med godingar här ikväll. Det skulle vara hon Amanda, men hon är ju tillsammans med Muhammed, så hon är off limits. Nu ska jag gå ut och ta ett bloss och hoppas att kissfläcken snarast torkar. Man kanske vill ha med sig en galant dam hem, då duger det inte att vara nedkissad.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 3 september 2022 21:16

Inte denna måndag, men nästa har jag en läkartid. Då tvingas jag betala tvåhundra spänn bara för att få skäll. "Tar du din medicin? Sover du ordentligt? Tar du din medicin? Hör du röster? Tar du din medicin?" Så går de på hela tiden. Jag har inget större förtroende för läkaren jag ska träffa, den enda jag gillar är chefsöverläkare inom psykiatrin, men hon arbetar på sjukhuset och inte på mottagningen dit jag går. Läkare letar bara anledningar att lägga in en, mitt stora problem är hur jag ska hitta en varaktig sängkamrat. Det ligger utanför psykiatrins intressesfär, så jag önskar att bli lämnad ifred av dem. Fast visst skulle jag i nuläget vilja ha en kortare inläggning. Landa och få varm mat två gånger om dagen. Jag både vill och inte vill ha vård.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 3 september 2022 21:03

Mina kompisar är på krogen och rullar hatt, själv sitter jag ensam och glor på datorskärmen. Är det konstigt då att man längtar efter ett samtal till akutenheten, AE? Vill så gärna lotsas in i en trygg famn av en förstående skötare, ha någon att öppna mig för. Ensamheten jag upplever är massiv och ogenomtränglig, därför sträcker jag ut min hand i desperation till vården och hoppas få en hand i min hand. Den jag helst vill prata med är D, en jättetrevlig kvinna. Dessutom ser hon bra ut, det är alltid ett plus. Eller så vill jag prata med A från andra sidan Östersjön och en bit in i Finska viken. Jag är hemligt förälskad i flera mentalskötare, men det skäms jag inte för. Jag tror banne mig att jag skulle vilja bli vårdad en månad bara för att bli omhändertagen en period. "Problemet" är bara att jag inte är psykotisk för fem öre och att man inte kan bli inlagd bara för att man känner sig ensam. Åh, vad ska jag ta mig till? Lyfta luren och ringa AE och frammana en tår eller två?


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 3 september 2022 20:19

Ronny hörde av sig och undrade om jag ville följa med till puben idag och jag var på, jag tackade ja på stående fot. Nu sitter han, jag och Bosse Rulltårta till bords med varsin öl i våfflan. Ronny tjatade hål i huvudet på mig om ett mindre lån och jag stack till honom en hundring. Den förväntar jag mig inte att få tillbaka. Sådan är Ronny. Alla tre är i bra form och salongsberusade, så här skulle man vara jämt. En trubadur spelar gamla go'a låtar, just nu "Turistens klagan" med Cornelis. Jag ska bestämt höra om han kan "Hotel California", den är jättebra. Jag hade tänkt att spela på maskinerna, men de är upptagna av God vän-chilenarna och han Wladimir, så det blir inget. Nåja, då kan jag lägga en slant på en drink till första bästa kjoltyg. Vi mår alltså toppen, fattas bara med flera öl innanför västen. Rock'n'roll!


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 3 september 2022 17:29

Tjena! Nu är det lördag och jag har en slant sparad. Den ämnar jag sätta sprätt på på lokala puben God vän, världens bästa ställe. Det blir att ringa min vän Bosse Rulltårta och smida planer för kvällen. Han och jag har tänkt att gå till puben och dricka oss berusade, det passar bra då det är helg med allt vad det innebär.


Själv har jag cirka 300 kronor att dricka upp och Bosse säkert 10 000 spänn att avvara. Med så mycket pengar borde han bjuda mig på lite öl, då jag är mindre bemedlad. Hoppas han lossar reejält på lädret då jag bara har råd med fem mellanstora öl.


Assalamu alaikum, Fikret. Ser du, jag har lärt mig arabiska rätt bra. Det borde du belöna och uppmuntra till genom att bjuda på lite jordnötter. Om några timmar är vi hos dig. Jag ska bara höra med Hasse Promille om han vill med han med. Då har jag ytterligare en polare att bomma några spänn av. Hela världen möts på God vän.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 3 september 2022 17:18

Jag kan inte hjälpa det, jag tänker ofta tillbaka på mitt liv, på svunna tider. Jag var nästan som vem som helst, bara lite intelligentare än de flesta. I skolan gick det bra och jag hade i alla fall en klasskamrat som vän, även fast jag inte var direkt populär. Jag har alltid varit en smula apart, det har jag ärvt från in mammas sida av släkten, skulle jag tro.


Som tur var fick jag ett jobb som 22-åring, ett jobb jag fick behålla i 20 år och sex dagar. Det var under den tiden jag mådde som bäst. Man fick hugga i och slita för brödfödan, sedan var man tvungen att komma i säng skapligt om kvällarna för att orka med morgondagen. Det betydde att jag ej hade tillfällighet att sitta och grubbla som jag gör just nu.


På 2000-talet tog så Sjukdomen mig och sopade rent på banan kallad mitt liv. Jag förlorade allt; Arbete, vänner och intressen. Nu sitter jag bara och väntar på döden. Akta er för att smittas med schizofreni, det är demoners sätt att ta kontroll över människor. Jag sitter fast i deras garn, oförmögen att ta mig loss.


Jag gick från att vara aktad nationalist med stort kontaktnät till att bli en ensling. I änden av tunneln jag befinner mig i finns inget ljus i slutet, bara ett fortsatt kompakt mörker. Gud, ta mig hem till Dig!


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards