Alla inlägg den 11 mars 2024

Av Fester Bestertester - Måndag 11 mars 18:57

I ett lönlöst försök att skifta fokus från mitt huvud och mitt mående här och nu till en mer acceptabel nivå på det hela har jag testat att porrsurfa. Det gjorde inte susen, det gav mig inte ett endaste dugg. Jag länner mig endast äcklad av nakna kroppar och tillgjorda stön. Porrduranfe leder bara till fördärv, sanna mina ord. Men jag är redan fördärvad, så det kanske kan kvitta

.
Det känns som mitt stackars hjärta håller på att lägga av och jag vet inte vad jag ska ta mig till. När mamma levde hade jag psyksomatisk hjärtsjukdom, så kanske det är samma sak nu. Bara inbillning och fantasier. men jösses, säger jag bara. Vad verkligt det känns. Jag måste nog ringaa akutenheten. Nu blev jag illamående också.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - Måndag 11 mars 18:24

Äsch då, det blir ingen skön fylla. Jag känner mig uppe i varv och har känningar av hjärtat. Har varit på mötesplatsen idagoch samtalade med en kärring där som hör röster. Jag sa att jag också hörde röster i mitt huvud och vi diskuterade vår gemensamma åkomma. Jag vet så väl att joxet med röster i huvudet bara är en inbilllning, en hallucination, men det gör det inte vidare värst mycket bättre. Har även diffus oro i kroppen som jag tilllskriver min paranoia. Vad göra? Jo, kanske ringa akutenheten, AE. Det har jag inte gjor tsedan i september, så kanske det är dags för ett samtal till dem. Alt jag önskar är någon som lyssnar på mig och mitt pladdrande utan att gå i taket och ringa polisen. AE erbjuder gratis utvärdering via telefonen och det är något jag kan tänka mig. Jag är upp över öronen inkletad med mentalt jox och behöver rensa i knoppen. Alternativet är att ringa snuten och polisanmäla påven, satans ställföredträdare på jorden. Kanske kan jag rekvirera en polispatrull så att vi kan ge oss ut i staden i jakt på reptilianer, shape shifters och katoliker. AE eller snuten, det är frågan.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - Måndag 11 mars 17:56

Idag köpte jag sju öl plus att jag hade två hemma redan, så jag hade nio burkar idag. Är inne på min andra burk och den smakar fantastiskt bra. Det är inte troligt att jag stjälper i mig nio starköl ikväll, men en sex, sju stycken blir det nog i alla fall. Det blev Norrland djup på 6,8 procent och de kommer att göra susen. Har inte berusat mig på någon vecka, så det var på tiden att jag åtgärdade det problemet. Tyvärr känner jag av hjärtat, men det kan vara psykiskt. Jag räknar kallt med att mitt mående ska förbättrats i takt med att starkölen går åt, synd och konstigt vore det annars. En fylla kan göra underverk för måendet, det har jag vetat sedan jag fyllde 20 och fick börja handla på Systembolaget. Öl är lycka på burk, inte sant?


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6 7 8
9
10
11 12 13 14
15
16 17
18
19
20
21
22 23 24
25 26
27
28 29 30
31
<<< Mars 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards