Direktlänk till inlägg 13 december 2020

Mångkultur

Av Fester Bestertester - 13 december 2020 23:36

Jag är boksynt och nostalgiker. Jag hänger med skapligt i nyhetsflödet och läser inte bara regimtrogna nyhetsförmedlare, utan även så kallad alternativmedia. Jag förfäras över vad jag läser.


Sverige är ett land på dekis med en välfärd som snart är ett minne blott. Vi ska ta emot horder av främlingar varje dag, året runt. Dessa kommer till största delen att behålla sina seder och traditioner och vill inte låta sig assimileras.


Svensken och dennes kultur är satt på undantag och trängs undan dag för dag och år efter år. Det dröjer inte så många årtionden tills svensken är i minoritet och samhället helt kollapsat. När det är ett faktum är jag död, men jag tänker på framtida generationer av svenskar.


Om vi inte får ha vårt lilla landområde ifred, varför ska Irak, Somalia, Libanon med flera, med flera, behållas intakta? Varför tillåter vi en islamisering av samhället? Varför tillåter vi mångkultur, detta kulturförstörande fenomen att existera?


Sverige har aldrig varit tryggare, heter det. Lätt att säga när man bor i Djursholm med några miljoner på banken. Jag lever i den bruna smeten och går jag ned på gården är det bara svart, svart som natten.


Det vita ska blandas upp med det svarta. Kultur och nationell samhörighet ska förgöras och ersättas av en dum populas som till stora delar lever på bidrag.


Samhällskollapsen rycker allt närmare. Om 20 till 30 år kommer inbördeskrig att råda i landet. Tacka förrädarpolitikerna för det. Det räcker inte att ryta ifrån (även om det är en god början), vi måste ut på gatorna med rep och straffa alla ansvariga.


Mångkultur är ett helvete. Jag gör det lilla jag kan för att väcka folk, detta genom att dela ut nationellt sinnad propaganda minst en gång i månaden och prenumerera på regimkritiska tidskrifter. Bevara Sverige svenskt hette det på 80-talet. Nu kan vi inte bevara landet som det ser ut idag, vi måste ta fram sopkvastarna och sopa bort allt slödder med början i Rosenbad.


MVH/Werner von Oben

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fester Bestertester - Onsdag 15 maj 17:40

Hej på er, alla godingar. Detta är Lennart K(åt) Lindström tillbaka efter en tids frånvaro. Jag har haft det fullt upp med brottningsmatcher och blivit belönad med sköna stunder med andra killar som gillar. Jag har brottats med Jonas, jag har fått Ke...

Av Fester Bestertester - Onsdag 15 maj 12:53

Nu njuter jag av några vax via datorn, hårdrock på Youtube. De flesta skivor jag har ligger uppe där så jag behöver inte nöta på dem eller leta efter en specifik skiva i röran här hemma. Jag började dagen med ett par Motörhead-skivor och lyssnar just...

Av Fester Bestertester - Onsdag 15 maj 12:16

Efter en veckas gnetande har jag fått ihop 120 kronor. Jag har letat burkar, jag har tiggt utanför varuhusen, jag har levt på nudlar. Pengarna jag sitter på räcker till hela två öl av den största sorten på bästa puben God vän. Nu kan man ju sitta på ...

Av Fester Bestertester - Tisdag 14 maj 22:28

Detta är jag, er Sune Andersson vid tangentbordet. Jag sitter i min finaste rökrock och dricker lite punsch och röker cigariller som det anstår en doyen. Idag har jag haft fullt upp med tvagning av vimsiga lilla frugan och inköp hos speceristen. Där ...

Av Fester Bestertester - Tisdag 14 maj 21:45

Det blev en sittning i Hörsalsparken med glada gänget. Hade med mig sex starköl och alla gick åt. Där var Viggar'n, Mannen med det illröda ansiktet, Mannen med militärkepsen, Finske mannen och några till. Vi hade det så trevligt. Men jag blev hungrig...

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards