Alla inlägg under januari 2020

Av Fester Bestertester - Onsdag 22 jan 15:02

Jag var på en mötesplats jag kallar Mötesplats Helknas. Den är för oss med "psykiskt funktionshinder" som det så fint heter. Jag tror jag är tokigast av alla besökare, men jag är i alla fall inte förståndshandikappad som de flesta andra är.


Jag pratade med en vikarie och det visade sig att han var musikintresserad, enbart hårdrock, som det verkade. Jag kan mycket om det mesta (jag är intellektuellt särbegåvad åt rätt håll) och höll igång diskussionen med initierat prat.


Ett av hans favoritband är Motörhead och de är en av mina favoriter också, så dem avhandlade vi ingående. Vad gäller vissa band slog jag honom på fingrarna, men jag tog det lite lugnt, då jag har erfarenhet av att veta för mycket. Folk blir en smula arga och får mindervärdeskomplex.


Det blir ett återbesök imorgon. Det är roligt att snacka annat än  det vanliga tramset med de såsiga besökarna och den fjantiga personalen. Jag går mest dit för att dricka billigt kaffe, men nu kan jag snacka musik också.


MVH/Herr X

ANNONS
Av Fester Bestertester - Onsdag 22 jan 07:08

RFSL håller ikväll i en träff i sina lokaler. Hitills är vi sjutton personer anmälda, men det går i mån av plats att dyka upp oannonserad. Jag har tvättat och rakat mig (inte bara i ansiktet) och är redo för en helkväll.


Tyvärr har jag varit med de flesta killar som gillar killar i stan, tänk om det kunde finnas någon ny som man aldrig ens har kramat förut. Men det gamla gänget duger gott åt mig.


Det är tur att man är sjukskriven, för imorgon lär jag ha värk i både lem och bak. När vi hårdhomos går loss på varandra får hela kroppen en deluxebehandling som heter duga.


Det är på RFSL det händer. Är du kille så varför inte komma förbi? Vi kanske ses där.


MVH/Lennart K Lindström

ANNONS
Av Fester Bestertester - Onsdag 22 jan 05:11

Det har gått fint att vara uppe på natten. Nu är det morgon och jag är lite trött, men icke att jag sover bort onsdagen också, det räcker med att gårdagen sovs bort. Jag ska duscha (för första gången i år), hämta medicin och handla åt mina föräldrar. Kanske tar jag mitt blodprov för januari också. Fyra saker att göra, det blir jobbigt, men ska gå att genomföra. Jag vill helst bara gå och skrota här hemma, men ibland måste jag gå ut. Jobbigt, jobbigt.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - Tisdag 21 jan 23:18

Jag är nyss hemkommen från min vän och vapendragare Nils-Erik. Där blev jag bjuden på mat lagad av hans fru. Nils-Erik kunde stolt berätta att han ej stått vid spisen sedan någon gång på 70-talet. Han har verkligen fått användning av sin äkta hälft, han har en förträfflig fru som vet sin plats.


Min lilla toka ligger på sjukhus och vore det inte för att jag ibland vill åt hennes kön kunde hon gott ligga kvar där. Städa och laga mat är hon synnerligen dålig på. Av alla glädjeflickor Thailand hade att erbjuda valde jag en liten toka, den slöaste lauran ni kan tänka er.


Nu varvar jag ner med ett glas punsch och en cigarill. Imorgon blir det att besöka frugan på sjukhuset som den omtänksamma make jag är. Hon kostar pengar och jag vill inte att hon ska ligga i sin bekväma sjukhussäng längre än nödvändigt.


Frugan hör hemma i min källare, hon behöver inte daltas med och få dyr sjukvård i onödan.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - Tisdag 21 jan 21:22

Jösses, jag har sovit hela dagen. Klev ur sängen vid nio på kvällen. Fasen, jag som hade saker att göra, bland annat svek jag mina föräldrar. Nu väntar en lång vaknatt där jag bara sitter och glor på skärmen. Dåligt med läsk har jag också, då jag av förklarliga skäl ej varit till affären idag. Jag får väl ta min Nozinan och lägga mig på slafen igen. Ny dag  om några timmar, den ska jag göra något av till skillnad från denna.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - Tisdag 21 jan 04:08

Jag ringde akutenheten (AE) då jag hade ett kraftigt ångestpåslag. Man ska visst inte ringa dem vid lättare psykiska besvär som ångest, men vad skulle jag göra? Men jag har en diagnos som inte går av för hackor, så mig tar de tack och lov på allvar.


Det var det vanliga snacket. "Kom upp till oss så får vi prata med dig". Jag vill inte prata, jag vill ha dundermedicin. Kan de inte ge mig ett ärligt nej, måste de köra fulspel och lura mig till dem och sedan ta mig på LPT (tvångsvård)?


De måste väl inse att jag måste ha vad jag måste ha. Jag ringer dem minst en gång i månaden, ibland gråter jag, ibland ryter jag. Jag måste få hjälp att lagligt droga ned mig. Jag erkänner att jag är sjuk och som sjuk behöver jag hjälp. Var är den?


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - Tisdag 21 jan 02:10

En turkisk man (Hakan Öztürk) som önskar att vara anonym har hört av sig till bloggen. Hakan berättar att där borta i fjärran östern landar det UFO:n på nästan daglig basis och det är dags att välkomna dem, inte kidnappa dem och låsa in dem på militärbaser som de gör i till exempel USA.


Hakan behöver bara ett startkapital så sätter han igång att organisera arbetet. Pengar behövs till hyra för det framtida kansliet och för att köpa kebab. Man behöver ju något att äta när man ligger ute i fält.


Jag postar honom en hundring och jag råder dig att göra detsamma. Turkiet är ett vidsträckt land, så det kostar att flänga runt från Konstantinopel till Ankara i jakten på UFO:n. Fram med plånboken, vettja.


MVH/UFO-Norrköping

Av Fester Bestertester - Måndag 20 jan 22:15

Jag har fått kontakt med en viss Preben Olsen från vårt södra grannland Danmark. Han ska organisera UFO-arbetet i sitt lilla land och han verkar vara rätt man för jobbet. Han är en 60-årig veteran med ett långt engagemang inom politiken och UFO-frågan. Hans favoritöl är Tuborg och det lovar gott. Tuborg-drickare brukar man kunna lita på. Han lovar att göra sitt bästa hver gang och det tvivlar jag inte på. Danmark besöks dagligen (nattligen) av utomjordingar och vår Preben är mannen som ska spåra upp dem och på sikt ingå ett bilateralt avtal mellan dem och oss. Ett avtal hela mänskligheten tjänar på, inte bara ölmagade danskar. Det låter dejligt, Preben. Skål på dig!

Presentation

Fråga mig

29 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Käftsmällen med Blogkeen
Följ Käftsmällen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se