Alla inlägg under januari 2020

Av Fester Bestertester - Lördag 18 jan 18:54

Tjena! Det stämmer att jag var berusad när jag och två till skulle till Vrinneviskogen och fota. Vidare hade jag ett kvarter i innerfickan, är jag full vill jag vara det så länge det går. Men vadå, alkohol är ju kittet som håller oss samman här i Norrköping. Det är väl inte så farligt att ta sig en fylla då och då? Men okej, jag ska sköta mig. Annars blir väl Sune så irriterad att han tappar löständerna. Vad jag gör när jag inte hänger med UFO-Norrköping ska den gubbtjyven strunta i, förresten.


MVH/Hasse Promille

ANNONS
Av Fester Bestertester - Lördag 18 jan 17:15

Frugan lider av näsblod och blödande tandkött. Det är väl inte så farligt, men hon gnäller och vill träffa en läkare. Ja, då får du väl göra det då, din toka. Tydligen är hon rena prinsessan på ärten, lite näsblod är väl inte så farligt? Nåja, jag tar henne till sjukstugan. Ett besök där går på 100 kronor och som straff ska jag dra ned på hennes matransoner i en månad, jag är inte gjord av pengar. Träffa läkare för lite näsblod? De är allt bra lustiga, de där thailändarna.


MVH/Sune

ANNONS
Av Fester Bestertester - Lördag 18 jan 02:40

Mitt nya körkort ska hämtas ut idag. Har inte körkort på bil, bara på motorcykel. Jag använder det barre som legg, världens dyraste legg. Jag är förtidspensionär, men visst drömmer jag om en ny hoj. Det finns alla möjliga märken och modeller som lockar, helst vill jag ha en Honda Fireblade. Inget förnuftigt val, men ett val jag gör med hjärtat. Det är inte 20 år sedan jag satt på en best, men nästan. Jag skulle väl köra ihjäl mig i första bästa kurva. Nåja, jag använder körkortet varannan vecka när jag hämtar mediciner. Får väl nöja mig med det. Vrom, vrom?


MVH/Mick Doohan's överman

Av Fester Bestertester - Lördag 18 jan 01:30

Ibland tänker jag tillbaka på tiden när jag var frisk och när jag företog mig saker. Jag hade mina romanser och nu tänker jag på (vi kan kalla henne) Tekla. Henne har jag inte sett på minst 17 år, hon är över 40 idag. När jag pussade på henne var hon fast i hullet och med en förstklassig byst.


Hon har förmodligen lagt på sig vikt, fått rynkor och häng och ser allmänt sjaskig ut. Sedan är hon väl trebarnsmamma och röker cigaretter utan filter. Vilken tur att det inte blev hon och jag.


Tekla, minns du mig? Det tror jag, men jag får aldrig veta. Jag minns dig och din sköna figur. Du var lite småkorkad, men du dög åt mig, alla brudar kan inte vara Mensa-material. Hoppas du har det bra i ditt radus och att Volvon startar utan bekymmer.


En gång var det du och jag...


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - Fredag 17 jan 21:04

Jag telefonerade medlem Hasse i Norrköping och gav honom en rejäl uppsträckning. Han var under en livsviktig expedition svårt berusad och äventyrade således inte bara expeditionen i fråga utan relationen mellan jordbor och utomjordingar. Jag är synnerligen vredgad och det lät jag honom veta. Nu har jag gett honom en månads alkoholförbud och sköter han sig inte under den tvekar jag inte att sparka ut honom. UFO-arbetet måste alltid komma först, det handlar om människosläktets överlevnad.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - Fredag 17 jan 18:49

Medarbetarna har lite olika saker att göra. Herr X ska vila, han ska ta lite extra medicin, bland annat Nozinan. Han har fått pension idag, men väljer att hålla i pengarna några dagar. Bosse Rulltårta och Ronny ska till puben God vän både fredag och lördag då de fått pengar i form av försörjningsstöd från socialen. Lennart ska vara hemma och titta på killfilm. Hasse Promille ska ta sig en fylla på en parkbänk i centrala staden, att sitta ensam hemma är inget för honom. Sune Andresson i Motala ska rasta frugan på tomten och sedan besöka Nils-Erik. Fullt upp för hela gänget med andra ord. Vad ska du göra i helgen?

Av Fester Bestertester - Fredag 17 jan 04:52

Jag är vaken trots att jag medicinerat. Låg på slafen mest hela dagen igår och nu betalar jag priset. Men jag bryr mig inte nämnvärt, jag ska inte göra så mycket idag. Ska hämta några Oxascand på mottagningen, gå till Systembolaget och handla i mataffären. Borde vara klart på nån timma. Sedan väntar säng/dator/TV, jag väljer vad det ska bli. Jag lever ett kravlöst liv och trivs som firren i vattnet.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - Torsdag 16 jan 21:51

Jag skriver från telefonen, så det blir ett kort inlägg. Hasse Promille dök upp full till vår UFO-expedition. Han har med sig ett kvarter sprit också, så han kan hålla berusningsgraden intakt under hela utflykten. Dålig stil av honom. UFO-Norrköping är nyligen ombildat efter att spriten förstörde vår organisation, är det dags för en repris redan? Hoppas inte Sune lägger ned avdelningen. Nåja, Hasse kan bli bortförd av aliens och genomgå en undersökning från topp till tå. Att hans kropp fortfarande fungerar är för mig en gåta, kanske kan marsianerna lösa den.

Presentation

Fråga mig

29 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Käftsmällen med Blogkeen
Följ Käftsmällen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se