Alla inlägg under januari 2021

Av Fester Bestertester - 22 januari 2021 22:37

På söndag ska jag och en olycksbroder gå på puben. Det blir God vän, Ronnys och Bosse Rulltårtas stamställe. Det är främst öldrickning vi ska ägna oss åt, men i alla fall jag ska även äta där.


Killen jag ska gå med är en glad herre några år yngre än mig. Han är fasligt törstig, men jag kan också hälla i mig starkvaror så att jag blir redlös. Men vi har lovat varandra att inte komma i bråk med någon eller hamna i fyllecell.


Jag tar min månatliga dusch och hoppas på att träffa en kvinna. Är sugen på lite rajtantajtan i sänghalmen, men det är väl bara att glömma. God vän är stadens främsta alkispub, tveksamt om man hittar någon sängkamrat där.


Jag har inte druckit öl på en pub på flera år, men om två dagar är det äntligen dags igen. Jag längtar dit.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 22 januari 2021 21:39

Jag har de fem första skivorna med bandet Led Zeppelin. Anledningen till det är att jag vuxit upp med dem. De har ett nostalgiskt värde för mig. Egentligen är de en samling b-snubbar om man jämför med band som The Exploited, The Toy Dolls och Black Sabbath.


Det är en rejäl dos deprimerande blues man får av en Zeppelin-skiva. Och låtar som aldrig tycks ta slut. Men jag gillar det ändå, på något konstigt sätt. Hade jag hört bandet för första gången i dagsläget hade det inte blivit någon omlyssning. Men kanske, kanske hade jag tagit bandet till mitt hjärta om jag fått höra de inledande spåren till Led Zeppelin IV.


MVH/Fester Bestertester

Av Fester Bestertester - 22 januari 2021 21:28

Herr X, klipp dig och skaffa dig ett jobb. Du går ju bara hemma och skrotar, klart som korvspad att du mår dåligt av det. Själv har jag fullt upp med politik, skötsel av bångstyrig fru och läsande av vågade tidskrifter.


Alla behöver en mening med sina liv, du är inget undantag. Kanske skulle du kunna lyfta UFO-Norrköping till nya och oanade höjder med lite slit. Ha något att göra om dagarna och gå och lägga dig skapligt tidigt.


Sitt inte uppe om nätterna och tyck synd om dig själv. Inget blir bättre av det. Ansa ditt långa hår och kom till skott med något, vad som helst. Drummel!


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 22 januari 2021 21:20

Min förbaskade ångest har kommit tillbaka, men den här gången vet jag varför. Jag har inte tagit min medicin på flera dagar och nu betalar jag priset. Det är nära att jag stoppar på mig ett paket cigaretter och ger mig ut och vandrar.


Först tänkte jag dock ringa akutenheten och låta ett proffs få höra mig gråta. Mitt liv är det inte mycket med, det enda jag med säkerhet vet är att jag kommer att fortsätta plågas av psykisk sjukdom resten av livet.


Fasen, kan man inte ringa jourhavande präst? Behöver nån att snacka med. Att jag dessutom är utan cigaretter bidrar till mitt dåliga mående. Jag skulle kunna dra i mig lite extra medicin och prova att gå och lägga mig. Jag vill bara komma till ro.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 22 januari 2021 19:18

Jag var ute en sväng och snurrade. Motion är alltid bra och hjälper mot röksuget. Blev några varv runt kvarteret och en avstickare till stadens huvudgata. Nu hemma och lika röksugen som innan jag gick ut. Jag ska strax ta mig en sugtablett med nikotin i (2 mg), eller ett tuggummi med 4 mg i. Jag vill helst ta mig ett bloss, men det vore ett grymt nederlag. Jag kämpar på en minut i taget.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 22 januari 2021 19:09

God afton, mitt herrskap. Jag sitter i favoritfåtöljen och dricker punsch och röker cigariller. Tydligen försöker X sluta röka och det gör han rätt i. Själv röker jag mest om kvällarna när jag riktigt vill rå om mig själv, jag är inte fast i ett missbruk.


Jag har haft fullt upp med frugan. Skrubbat henne i duschen, tömt hennes avföringshink och utfodrat henne. Inte undra på att man vill ta igen sig efter en sådan pärs. I fortsättningen får hon själv tömma sin bajshink, det är riktigt äckligt att göra det.


Nåja, nu lyssnar jag på Hilmer Borgeling och har det bra. Jag drar ett halsbloss och skänker herr X en tanke.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 22 januari 2021 18:58

Sitter med snus inne, men längtar efter en cigg. Jag håller ta mig tusan på att bli galen. Världen går inte under om jag tar mig en cigg elller två. Men jag vill så gärna bli rökfri.


Som min pappa sa: när man började röka hostade och spydde man, när man försöker sluta hostar och spyr man.


Jag får ta kvällsmedicinen lite tidigare och sova bort röksuget. En snus ger ingen kick som en cigarett gör. Åh, hur länge kan jag härda ut?


MVH/En abstinent herr X

Av Fester Bestertester - 22 januari 2021 17:08

Jag har inget rökt på två dagar. Men nu känns det för jäkligt, är så sugen på en cigg. Har ett paket, tändare och askkopp framför mig. Ska jag ta ett bloss eller inte? Det är frågan. Jag har som mål att lägga av helt, men det verkar bli mig övermäktigt. Dra ned kan jag ju göra i alla fall. Inga 30 cigg om dagen som det brukar bli. Men än har jag inte trillat dit. Duktiga mig.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards