Alla inlägg under januari 2021

Av Fester Bestertester - 21 januari 2021 21:20

Jag är inne på min första dag som rökfri och det går framåt om än sakta. Suger på en nikotintablett för glatta livet. Om dagen ändå ville ta slut så jag får fira ett dygn som rökfri. Tror inte att jag kommer att kunna sluta röka helt och hållet, men dra ned kan jag ju. Jag suger på mina minttabletter och räknar minuter som rökfri. Detta kan gå vägen.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 20 januari 2021 18:23

Jag försöker att sluta röka, men det är förbaskat svårt. Glömde mina sugtabletter på psyket och skulle handla nya idag och kom hem med tuggummin. Attans! Jag har nyligen tuggat ut den sista smaken ur första tuggummit och kommer att övergå till snus istället. Fast en och annan cigarett blir det också, jag är verkligen fast i nikotinbruket.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 19 januari 2021 21:51

Det förbaskade boendestödet kommer till mig imorgon. Problemet är att de kommer i svinottan, redan klockan halv nio. Jag är inte människa förrän kanske klockan tolv, hur ska det gå? Det blir att städa rent toalett och handfat, sedan säger jag att jag är för trött för att göra något mer. Jag har ingen lust att gå och lägga mig tidigt, för dels är det tråkigt och sedan är jag helt förstörd klockan halv nio oavsett mängd sömn. Ska jag avsäga mig mitt boendestöd?


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 19 januari 2021 19:45

Vi träffas hemma hos en anonym medlem för att studera bilder på UFO:n och diskutera kring dem, sedan beger vi oss ut i fält för att bräcka dem. Med oss tar vi en påse med färdigbredda smörgåsar på. Salami och prästost finns som pålägg. Kaffe kommer även att bryggas och tas med.


Lite kyla och snö stoppar oss inte, vi är stålhårda kämpar vana vid fältmässiga förhållanden (läs iskalla vindar och storm). Det är max två smörgåsar per individ, blir det någon eller några över lottas de ut.


Observera att alkoholförtäring ej är tillåtet på vare sig mötet eller den efterföljande utflykten. Okej, ett par öl kan man få ta medan vi tittar på bilderna, men absolut inget när vi ligger i skogen och spanar. Vad skulle utomjordingarna tro om oss om de såg oss nedkissade ragla omkring?


MVH/Er länsledare

Av Fester Bestertester - 18 januari 2021 23:16

Av någon outgrundlig anledning har min Nozinan tagits ifrån mig, min sova bra-tablett. Kan tänka mig att det är för att jag somnade tidigt som inlagd på avdelningen och att vården beslutade att jag inga nattmediciner skulle ha. Jag får väl börja dricka Theralen som en galning och hoppas på det bästa. Annars får jag ta till nattvandringar och de är jag trött på. Jag sover bäst med medicin i kistan, detta vet vården om och ändå gör de så här mot mig. De kunde väl ha informerat mig om medicinändringen och gärna motiverat den. Ett stort minus till psykiatrin.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 18 januari 2021 21:30

Jag var på väg till speceristen när jag halkade till Trodde det var på grund av en isfläck, men när jag tittade ned låg en hög med hundträck där och ett långt, utsmetat spår efter min skosula.


Jag blev utom mig av raseri och skrek ut hårda ord. Det var förmodligen någon långhårig yngling som rastat sin hund och inte plockat upp efter tarmuttömningen. Dessa slynglar, de förpestar varje stad, ort och by.


Torkade av skon hjälpligt genom att dra den fram och tillbaka utanför affären och när jag kom hem fick lilla frugan tvätta rent fotbeklädnaden i badkaret.


Det är ett ofattbart svineri att ej ta hand om bajset från sina smutsiga jyckar. Lita på att det blir en insändare i lokaltidningen. Aaarrrgh!


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 18 januari 2021 21:17

Jag var på puben God vän och rensade luften. Pratade med chefen Fikret (en asschysst kille från Libanon) och bad om förlåtelse. Jag sa att jag och Bosse Rulltårta åter skulle bli stammisar och Fikret blev glad.


Jag minns inte riktigt hur bråket mellan oss startade, men jag är inte långsint, jag förlåter Fikret för hans diktatoriska fasoner. "Yo, bruschan! Do allti välkommen".


Det är God vän man går till när man vill uppleva mångkultur fri från mossiga svenska seder och bruk. Jalla, jalla!


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 18 januari 2021 19:17

Det är bestämt; Jag ska bjuda ut en tant på restaurang, hon är 70+ och lite skrynklig, men jag ser inte mycket ut för världen själv. Äcklas till och med av min spegelbild. Det blir ett hak med delikat buffé, sedan tänker jag mig en närbelägen krog.


Hon har säkert massor att berätta, det har hon på mötesplatsen jag brukar besöka. Fast jag är mest intresserad av att få ner henne naken på min säng. Jag får börja lite försiktigt med handen på hennes lår och sakta gå vidare.


Man är kanske inte så ful och hopplös ändå, när man kan väcka intresse hos en kvinna, om än pensionär.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards