Alla inlägg under januari 2021

Av Fester Bestertester - 16 januari 2021 17:09

Jag är avundsjuk på flera av mina Facebookvänner, de verkar ha det så bra. De är förståndshandikappade och lever ovetandes om sina mentala kortatillkommanden. De roas av allt verkar det som och lever sorglöst sina liv.


De ser på TV, något jag sällan eller aldrig gör. De träffas hemma hos varandra och äter och umgås. De roas av det lilla i livet och jag är avundsjuk. Själv är jag överintelligent och grubblar över meningen med livet, hur stort universum är och varför TV-serien "Futurama" lades ned.


Jag vill också vara blåst och bo på gruppboende precis som mina "kompisar". Blargh!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 16 januari 2021 16:46

Jag sa som det var till en vän jag lärt känna på senare år, att jag var före detta dödsnazist. Klart han visste om det (Google), men nu fick jag det sagt. Som tur var reagerade han med ett asgarv. Han har frågat ut mig om mina bravader och verkar roas av mina historier.


En annan var högt uppsatt koryfé och ingen simpel fotsoldat. Det började med missnöje över massinvandringen och snart var man insyltad upp över öronen. Det blev ett intresse och en hobby samtidigt som man kämpade för det goda.


Jag avslutar med ett käckt hep, hep!


MVH/Werner von Oben

Av Fester Bestertester - 15 januari 2021 16:12

Jag limmar på en över 70-årig dam som går på Mötesplats Helknas. Jag vill att hon blir min, jag struntar i att hon är gammal och skrynklig. Jag törs inte berätta när jag senast hade samlag, då skulle ni skratta/bli förskräckta.


Hon har sagt positiva saker om mig, bland annat att jag är gullig. Sådant sätter fart på min hjärna och mina fantasier. Jag vill ta henne varsamt och ömt.


Blir det Maggan och jag, eller får jag fortsätta nöja mig med fröken höger?


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 15 januari 2021 15:22

Min gode vän och partikamrat (Europeiska arbetarpartiet) Sölve överraskade mig med ett telefonsamtal. Det var mycket givande, vi pratade gamla minnen. Han berättade att hans samling med Lektyr fanns kvar i hans ägo.


Tyvärr är Sölve ensamstående och jag rådde honom att åka till Thailand och köpa sig en fru. Det ska till maximal otur att han får en så oduglig liten fru som jag har. I Thailand är den vite mannen väl sedd och respekterad.


Sölve berättar att hans lokaltidning ibland tar in hans insändare. Föga förvånande då han är en vass skribent som blivit publicerad i flera tidskrifter. Vi beslutade att han, Nils-Erik och jag ska ses här i Motala och ha en riktig helkväll. Sölve får ta med sig sovsäck och kvarta hos mig.


Kanske låter jag honom bli intim med min lilla tokiga fru, det är han väl värd. Vi ses snart, Sölve!


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 14 januari 2021 20:06

Jag bjuder härmed ut mitt medlemskort i Nintendoklubben till försäljning.Medlemsnumret är något på femtusen om nu det spelar någon roll. Ett förhållandevis lågt nummer med tanke på att klubben hade ett par hundratusen medlemmar som högst. Jag släpper det för 500 kronor, inte en spänn mindre. Bara knappa in beloppet du vill betala (minst femhundra alltså) i en kommentar. Detta är en raritet.


MVH/Fester Bestertester

Av Fester Bestertester - 14 januari 2021 19:41

Det spritter i bröstet och jag har vissa känningar i mellangärdet. Inga smärtor i vänster arm eller hand, men detta är illa nog. Jag har rökt mig fördärvad och nu ska jag dö. Jag är för fasen "bara" 52 år gammal, jag är inte redo att dö än.


Det blir att ringa akutenheten inatt, om jag nu lever så länge. Jag vill att de ska säga "äsch, det är bara ångest. Du är frisk som en nötkärna". EKG togs på mig häromdagen eller häromveckan, jag hoppas, hoppas, hoppas att det inte visade på något fel. Men alla hjärtfel upptäcks väl inte med ett simpelt EKG?


Jag har haft ett rätt schysst liv, jag får väl vara glad för det. Vissa dör unga. Är det Guds plan, eller vad då? Spädbarn dör, varför? Jag är en alkoholiserad gubbe med psykisk sjukdom, jag kanske har haft mitt roliga.


Uppdateras inte bloggen får ni tända ett ljus för mig under all helgona dag och skänka mannen utan sans, vett och smak en flyktig tanke. Inatt jag dör!?!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 14 januari 2021 19:25

Jag har vaxat mig där nere, jag är redo för hångel, kel och brottning. Allt som nu behövs är en person att brottas med. Jag är trött på att tillfredsställa mig framför webkameran, jag vill ha en man i byrålådan att ta fram och ta lite grepp på.


Det går ingen nöd på mig, jag hade manligt sällskap i helgen, men jag vill nå klimax minst en gång om dagen. Jag lägger en beställning på en greppvänlig karl hos RFSL så får vi se vad jag får tag i för filur.


Min pung är helt ren, slät och sprängfull och mina armar letar efter en kropp att ta nacksving på. Kanske blir det redan imorgon jag får sällskap. Det får vi hoppas på.


MVH/Lennart K(åt) Lindström

Av Fester Bestertester - 13 januari 2021 14:50

Segern är total, jag är utskriven från psykiatrin. Det blev bara drygt tre veckors vårdtid, då jag ej var genomfnoskig under inläggningen. Jag känner mig mentalt slut, det frestar på att trava runt i korridorerna, så jag lägger mig en stund på sängen. Jag ska bara ta ett par groggar först, så tar jag mig en välförtjänt tupplur. Herr X är åter ute i samhället, vad bra!


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards