Alla inlägg den 21 februari 2021

Av Fester Bestertester - 21 februari 2021 22:02

Jag glömde köpa cigaretter när jag var hos sillstryparen och nu betalar jag priset. Jag har bara fyra kvar och de kan gå åt rykande fort. Rykande. Just nu sitter jag och suger på en nikotintablett, men det ger ingen kick. Jag vill ha ett rejält lass cancerframkallande rök i mina lungor regelbundet.


Jag har sugtabletter, tuggummin och snus, men inget går upp mot en cigg. Jag får väl gå och lägga mig och sova bort eländet. Det är mitt universalknep, det hjälper mot det mesta.


Varför köpte jag inga cigg när jag var i affären? Jag är mer än lovligt disträ. Är huvudet dumt får hela kroppen lida.


MVH/Fester Bestertester

Av Fester Bestertester - 21 februari 2021 21:50

Jag har etablerat kontakt med en 20 år äldre kvinna. Ett russin, men fasta 25-åringar kan jag bara drömma om. Jag fick kontakt med kvinnan, "Elsa", via Mötesplats Helknas. Ett par av besökarna är väldigt nyfikna och minst en har ställt rätt personliga frågor.


Jag säger som det är, att jag vill ha med mig Elsa in i sovrummet för en sexig stund. Jag struntar väl i vad de andra besökarna på mötesplatsen tycker. Elsa och jag, vi är som ler och långhalm.


Hon är inte på något sätt min drömkvinna, jag får hålla till godo med fallfrukt. Men där finnes en snippa och ett par bröst att leka med trots hennes utseendemässiga handikapp.


Låt de andra stollarna på mötesplatsen viska och tissla och tassla om oss. Jag får i alla fall smaka på snippan, det är mer än de flesta andra får.


MVH/HerrX

Av Fester Bestertester - 21 februari 2021 21:39

Jag hade lilla frugan uppe i huset idag, hon lagade middag till mig. Det blev fyra fiskpinnar och pulvermos, en fullgod måltid. Eftersom jag är en kärleksfull make lät jag frugan steka hela fem fiskpinnar så fick hon en alldeles själv.


Vad roligt det ser ut när hon slafsar i sig mat. Som en utsvulten orangutang på ett zoo. Efter det stod hon stod i givakt medan jag avnjöt den något torftiga maten, sedan fick hon ta sig an disken. Diska kan hon, den lilla snärtan från djungeln.


Jag ville efter det ha lite kvalitetstid i herrummet, så jag ledde ned henne till källaren och la henne varsamt på hennes mjuka madrass. Sedan steg jag upp i huset och hällde upp ett rejält glas punsch.


Nu har vi båda fått vårt kvantum. Frugan drar timmerstockar och jag lyssnar på negerjazz och dricker god dryck. Frugan får ett MVG för dagens insats.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 21 februari 2021 21:28

Jag känner av min sjukdom och det rejält. Röster och befallningar mest hela tiden. Kan ta några Stesolid, men de hjälper inte mot symptomen, endast lindring skänker de. Jag går då inte i taket när demoner talar till mig.


Det börjar bli dags för ett samtal till akutenheten. Jag vill gråta ut och ha en förstående människa i andra änden av telefonlinjen. Är det så jäkla farligt?


Jag både vill och vill inte ringa. Vill inte därför att jag då blir som pojken som ropade varg utan orsak. Vill därför att jag vill ha någon att dryfta mitt mående med.


Jag gör ett försök att distrahera mig med TV-spel. Funkar inte det får jag ta till promenader. Funkar inte det blir det ett samtal till AE, akutenheten.


Jag är en vårdkrävande person, jag kan inte rå för det.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards