Alla inlägg den 27 februari 2021

Av Fester Bestertester - 27 februari 2021 21:17

Jag ordnar en liten fest hemma hos mig imorgon. Vi ska fira avlivandet av Palme och gör det med kakor, tårta, punsch och cigariller. Närvarande kommer Nils-Erik med fru att vara samt en kontingent från Norrköping.


Demokraturens kreatur var han, mannen som förklarade att Sverige skulle bli mångkulturellt. Förfallet började med honom och eskalerar för varje år som går. Han skulle ha plockats bort åratal tidigare, men fick härja alltför länge.


Olof Palme: Mannen som förstörde Sverige. Han är borta och det tar jag banne mig ett glas punsch på redan idag.


MVH/Sune Andersson

Av Fester Bestertester - 27 februari 2021 19:26

Vill du hjälpa en medmänniska i nöd? Swisha en hundring till mig så att jag kan gå på krogen imorgon. X och två till ska ju dit och jag vill följa med. Men i plånboken är det tomt, så jag sätter mitt hopp till er, kära läsare.


Om bara fem personer skänker en hundring har jag till en helkväll på puben. Kan ni inte hjälpa en fattig stackare med lite pängar? En femtiolapp går bra det med, ingen summa är för liten.


Skicka ett PM om du vill ha mitt mobilnummer. Tack för era kommande gåvor, ni är så snälla.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 27 februari 2021 19:03

Jag försöker verkligen sluta röka, men det går inget bra. Står på tre rökta cigaretter idag och ska tyvärr snart ta den fjärde. Jag kan bara inte sluta! Inte ens nu när jag är döende orkar jag ta kampen mot blossandet.


Jo, kampen tar jag, men jag förlorar den gång på gång. Tidigare i år höll jag upp i två dygn, det var en tangering av mitt tidigare rekord. Det är ju bedrövligt.


Snus hjälper en del, men inget går upp mot att dra ned varm och härlig rök i lungorna. Jag får ångest av att försöka sluta med joxet, jag vill ha njutning och det nu. Det har blivit dags för en Prince till.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 27 februari 2021 18:14

Jag har viss smärta i bröstet och det kan kanske ha att göra med mitt dåliga kolesterolvärde. Vet inte om det är högt eller lågt, men något av det är det. Jag vågar inte ringa sjukvården och be om en undersökning, men blir måendet radikalt försämrat måste jag ringa.


Jag försöker att hålla igen med rökningen, har bara rökt tre cigg idag. Det är bra, men då får man tänka på att jag inte gick upp förrän sen eftermiddag. Men jag antar att det är försent att slå till bromsarna nu, tror döden lurar bakom hörnet.


Jag har schizofreni, förstadium till diabetes och dåliga kolesterolvärden. Jag är multisjuk. Tro fan att jag mår dåligt med det i bagaget.


Nu ska jag tända mig ett bloss, det är väl inte hela världen? Vi får se om jag fortsätter blogga, eller om jag dör istället.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 27 februari 2021 17:59

Chansen finns att jag får dambesök imorgon. Det betyder att jag måste byta till rena kalsonger och kanske även ta en dusch. Så jobbigt. Och toaletten är rätt snuskig den med, den skulle behöva sig en omgång med toalettborsten.


Skulle damen jag tänker på klaga på att jag har det stökigt säger jag till henne att hon vet var ytterdörren är, det är bara att gå om det inte passar. Hon är lite lynnig och klagar rätt ofta på småsaker.


Jag har ingen ork att raka mig, nån måtta får det vara. Men det ska nog gå bra, jag har tills imorgon på mig att fräscha till mig. Jag måste bara komma till skott.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards