Alla inlägg den 23 februari 2021

Av Fester Bestertester - 23 februari 2021 21:52

Jag har fått kontakt med en italiensk man, en hårdhomo, som kommer att företa en resa runt Europa och ha sexiga stunder med killar i olika länder. Han ska ta tåget till Stockholm, men gör ett stopp här i Norrköping för att träffa mig.


Då får jag användning för min gagball och analplugg. Vad vi ska brottas och som vi ska njuta av varandras kroppar. Jag förväntar mig ingen pardon och kommer inte att ge någon heller.


Jag sitter här med vrålstånd och fantiserar om vad som komma skall. Jag vill ha mig en stålhård italienare.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 23 februari 2021 21:14

Jag har rökt mig alldeles trasig. Jag har rökt rätt länge även fast det i början var bara feströkande. Sedan började jag må psykiskt dåligt och upptäckte att rökning skänkte mig lindring. Jag blev rökare på heltid.


Detta är över 20 år sedan, så kort tid tog det att förstöra sig och sin hälsa. Jag är skraj, jag vågar inte ringa vårdcentralen.


Istället vänder jag mig till psykiatrin. De kan hjälpa mig mot rädslan och kanske lotsa mig till den somatiska vården.


Jag vill inte gå runt och må dåligt hela tiden. Detta ger mig ett legitimt skäl att ringa AE, akutenheten. Lindring finns ett telefonsamtal bort. Det ska jag utnyttja.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 23 februari 2021 21:04

Jag har det inte så gott ställt som vissa tycks tro. Jag har varit ute i arbetslvet länge och har därför en skaplig a-kassa, men någon miljonär är jag inte. Jag börjar bli trött på Ronny och hans viggande.


Ronny är en bra kompis, men när han är oförskämd måste jag protestera. Han kan inte förlita sig på lån, han får dra sitt egna lass. Det man lånar ska man betala tillbaka och där har jag dålig erfarenhet vad gäller Ronny.


Ronny, jag tycker att vi begraver stridsyxan. Du kan få låna en tvåhundring imorgon, men det är max. Och jag vill ha tillbaka slanten inom rimlig tid. Det tummar vi på, va'?


MVH/Bosse Rulltårta

Av Fester Bestertester - 23 februari 2021 20:20

Jag hade lilla frugan uppe i huset idag. Hon fick iförd underkläder springa runt, runt på gräsmattan på baksidan av huset. Motion är ett måste för att hon inte ska svälla upp som en ballong och bli motbjudande dallrig och fet.


Det såg så roligt ut när hon sprang att jag var tvungen att skratta. Tänk så de krumbuktar sig, vildarna från djungeln. "Feet cold" ropade hon flera gånger. Min engelska är inte den bästa, så jag begrep inte vad hon sa.


Efter träningen ställde jag hene i duschen och skrubbade henne med en rotborste. Av besparingsskäl fick hon duscha i kallt väder, men det tror jag hon förstod och accepterade.


Nu ligger hon på sin ypperligt sköna madrass och vilar, den lilla latmasken. Ungefär varannan dag låter jag henne springa av sig. Jag är en modern och förstående make, jag lägger mycket tid på min stolliga lilla fru.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 23 februari 2021 20:01

Bosse Rulltårta är Sveriges snålaste person. Han ringde och ville gå på krogen och ja sa att jag ville det om jag fick låna en femhundring. Svaret blev nej, han hade inget att låna ut, ljög han.


Jag vet att Bosse sitter på en skattkista, varför ska han vara så snål? Jag får leva på snabbmakaroner och ketchup flera dagar i veckan för att få det att gå ihop. Nåja, jag tror jag går iväg till God vän ändå, man kan ju alltid snacka med de som är där. Men Bosse Rulltårta kommer jag inte att snacka med.


MVH/Ronny

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards