Alla inlägg under december 2020

Av Fester Bestertester - 2 december 2020 18:10

Jag får lov att lägga av med skrivandet för ett tag, min datormus krånglar. Det är jättesvårt att kopiera text, det blir helfel mest hela tiden. Blir så in i norden trött på joxet. Nu gäller det att komma ihåg att köpa ny mus, det lär jag ha glömt när jag är på stan imorgon. Nåja, ni får läsa er mätta på gamla inlägg under tiden jag söker efter en mus.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 2 december 2020 17:23

Kompisen ringde förut, han har smittats av covid-19. Han som oroat sig och vidtagigt försiktighetsåtgärder åkte alltså på skiten. Som tur är har vi inte träffats i år, det var ju för väl. Nu ska han sitta isolerad i två veckor så får vi se vad som händer. Jag lider med dig, K-O.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 1 december 2020 22:31

Jag tog på min tossiga lilla fru tofflor, mysbyxor och t-tröja och ledde henne upp i huset. Jag började med att motionera henne på gräsmattan, sedan ställde jag henne i köket då hon skulle tillaga lunch till mig.


Det blev fläsknoisette, ris och en pulversås. Resultatet? Utomordentligt! Jag blev så glad att jag lät frugan smaka. En bit kött och två skedar ris fick hon, vilket hon åt med god aptit. Detta var det bästa i matväg frugan någonsin tillagat.


Min kärlek till henne är stor, så inatt ska hon få sova i min dubbelsäng. Gott uppförande ska premieras, så är det bara. Hon får en ny chans i köket på torsdag för imorgon är vi bjudna hem till min gode vän Nils-Erik med bihang.


Nu ska jag bara borsta tänderna, sedan kryper jag ned bredvid min gula lilla fru. Det är härligt att vara gift.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 1 december 2020 20:32

UFO-Norrköping ska hålla årsmöte i helgen. Vi gör det på vårt vis då vi varken är demokratiska eller har vana av styrelsearbete. Vi tar det som ett tillfälle att berätta för alla medlemmar vad som hänt år 2020 och att ledargarnityret kommer att behållas intakt.


Tyvärr har vi inga nya bilder att visa eller andra spår av utomjordingar, men det beror nog delvis på att vi legat på latsidan. Det kostar pängar att bedriva UFO-arbetet, pengar vi i dagsläget inte har.


Mötet komer att hållas hemma hos en medlem och kaffe kommer att serveras till det facila priset fem kronor muggen. Observera att alkoholförtäring ej är tillåtet. Vi ses!


MVH/Er Ordförande

Av Fester Bestertester - 1 december 2020 19:49

Då har rösterna kommit tillbaka och med dem det mindre bra måendet. Ska medicinera med den benso jag har, ska faktiskt ta lite mer än jag får. Det är inte kul att vara psykiskt sjuk och att bli påmind om Sjukdomen varje jäkla dag.


Jag har som tur är kunnat sova bra de senaste nätterna, jag kan bara hoppas att inatt ej blir ett undantag. Det är jobbigt att vara ute om nätterna och irra.


Blir det värre har jag god lust att ringa akutenheten, men de tjallar till min kontaktperson och då vet man aldrig vad som kan hända. Doshöjning, förmodligen.


Äh, jag får väl bita ihop och ta mig i kragen och lyfta mig själv ur sjukdomsträsket.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 1 december 2020 19:40

Jag lyssnar på en riktigt bra skiva, det är en så kallad splitskiva med banden Dropkick Murphys och The Business. USA möter England med andra ord. Bra låtar och fint ös. "Mob mentality" heter skivan och den är värd ett köp. Oi, oi!


MVH/Fester Bestertester

Av Fester Bestertester - 1 december 2020 17:55

Läste på text-tv att så kallade hatbrottt står för 20% av alla brott som begås i landet. Jag visste det, svensken är djupt rasistisk och hatisk. Det är såklar en missvisande siffra, då det räcker att skriva ordet n*ger på sociala medier och vips så blir man anmäld för begånget hatbrott.


Ta itu med gängen (importerade människor) istället. De som skjuter, mördar, rånar och startar bränder. Ge fasen i att bedriva klappjakt på folk som uttrycker sig plumpt.


Hatbrott, tjatbrott. Vem bryr sig?


MVH/Werner von Oben

Av Fester Bestertester - 1 december 2020 17:07

Jag mår toppen. Inga krämpor och inga symptom på min sinnessjukdom. Allt som fattas är whisky och starköl, men det får bli en annan dag. Jag går annars runt och tror jag är döende mest hela tiden, men inte idag.


Det kanske har att göra med att jag sovit hela dagen och gårdagen, sömn är vederkvickande. Således behöver jag ej medicinera med Stesolid och det är bra det. Vill inte bli beroende av den.


Jag vill ta hela världen i min famn, jag vill skrika ut mitt mående över hustaken. Jag mår bra för en gångs skull.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards