Alla inlägg under december 2020

Av Fester Bestertester - 13 december 2020 19:35

Tjena! Idag gick jag till affären och köpte mig ett sexpack 3,5:or. Gick från park till park och letade efter mina kompisar. I Olaiparken fick jag napp, där satt Mannen med militärkepsen och drack några öl. Vi hälsade och jag slog mig ned hos honom. Han berättade att snuten varit där och tagit med sig en kille vi kan kalla Johan. Vilken osis.


Mannen med militärkepsen hade starköl och han berättade att han hämtat dem hemma hos en kompis till honom. Han ska betala tillbaka imorgon. Naturligtvis fick jag en slurk av honom. Vilken skillnad i smak! Starkt ska det vara. Jag satt där i kanske en timma, sedan blev det lite väl kallt, så vi skiljdes åt. Jag gick hem och Mannen med militärkepsen skulle göra detsamma.


Nu är jag hemma och har inget att dricka. Jag får väl göra tidig kväll, så är jag på Systembolaget vid öppningsdags. Då är garanterat hela törstig gänget på plats. Jag tar på mig tjocka vinterjackan och mössa, så kan jag sitta på en parkbänk i timmar utan att frysa. Jag dricker hellre i sällskap än sitter hemma i min lilla lägenhet.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 13 december 2020 17:56

Jag tog upp frugan i huset, hon skulle steka falukorv till mig. Hon leddes inte ned i källaren efter det, hon fick sig en sup. Jag gav henne ett par glas punsch för att hon skulle slappna av, då jag ville ha en sexig stund med henne.


Men vad full hon blev! Hon raglade, hon sluddrade, hon pratade på sitt fikonspråk. Jag kunde inte hjälpa det, jag skrattade högt och hjärtligt. Och inte drack hon på tom mage heller, hon fick två skivor falukorv.


Det slutade med att jag fick bära lilla frugan ned i källaren. Vi hamnade båda på hennes sköna madrass och jag tog för mig av henne. Blir hon dålig och vill spy så får hon göra det i sin avföringshink.


Vad festligt det var att se stolliga lilla frugan berusad. Detta måste vi göra om.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 13 december 2020 17:19

Jag har klarat mig från att ringa akutenheten, jag har klarat mig från att dö. Har precis tagit mig en Stesolid och hoppas på lindring inom en timma, eller vad det kan ta för den att verka. Har varit till mataffären två ggr och nu sitter jag på min pinnstol vid datorn och försmäktar.


Jag vill så gärna lätta mitt hjärta för någon och då är AE (akutenheten) det naturliga valet. Det behöver inte vara sjukdomsprat, sport går så bra så. Fast de är inte så pigga på det.


Som tur är har jag dryck hemma, tre liter Coca-Cola och mer än sex folköl. Cigaretter har jag också, så nu behöver jag inte gå ut på flera dagar. Men ut måste jag, för mamma och pappa ska ha sina luncher vid elvatiden.


Jag känner mig nedbruten av sjukdomen och tänker på den nästan hela tiden. Jag frammanar dåligt mående, jag frammanar röster. Men jag kan inte hjälpa det. Jag är en depressiv person och en pessimist. Det kan inga tabletter i världen ändra på.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 13 december 2020 00:59

Jag tog mig aldrig råd att gå på krogen. Sitter på en trehundring och det räcker inte för en helkväll. Då stannar jag hellre hemma än gå ut och ta två, tre öl och bara bli sugen på mer. Min kompis Bosse Rulltårta har gott om pengar, men han är snål och ville inte bjuda mig på en endaste öl.


Det skulle inte förvåna mig om Bosse sitter på puben och har det bra. Sicken kompis, rena Joakim von Anka. Jag får lugna mig till nästa helg innan jag festar igen. Tråkigt, men jag har inget val. För övrigt är socialen lika snåla som Bosse.


Jag får gå och lägga mig med en fredag och lördag bortslösade på just ingenting. För övrigt anser jag att God vän bör förstöras.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 12 december 2020 22:57

Jag tror besämt jag lyfter luren och ringer AE, akutenheten. Känner mig illa till mods och vill inte bli ihjälstrålad i min lägenhet eller gå ut och få en asteroid i huvudet och dö på fläcken. Kanske kan de lugna mig och säga åt mig att ta min medicin och gå och lägga mig.


Men jag känner mig inte säker ens på sängen, Omnicrons (ond organisation) arm är lång och når alla som inte sitter i bunkrar, vilka finns utspridda över jorden. Där håller miljardärer, politiker och oppinionsbildare till, det finns inte plats för enkelt slödder som jag.


Åh, AE, vad ni har hjälpt mig genom åren. Låt mig ringa er utan att ni skickar polisen på mig. Jag litar på er, ni är vana att handskas med personer med psykisk problematik som jag. En räddningsplanka, helt enkelt.


Tycker ni att jag ska ringa?


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 12 december 2020 18:54

Min vän med Covid-19 har varit sjuk i cirka två veckor. Han är fortsatt isolerad och jag förstår om han har det tråkigt. Feber har han också, men då brukar man väl däcka och att sova bort joxet är kanske vägen att gå.


Han fick dispens att komma ned till porten och jag överlämnade en kasse med frukt åt honom. Bara inte jag blev smittad. Detta hände igår.


Ska handla lite småsaker till honom imorgon eller på måndag, bland annat halstabletter. Kanske kan det lindra något, även fast jag är tveksam.


När han blir frisk ska vi gå på krogen och dricka oss berusade, det ser jag fram emot. Fast han kanske dör snart, vem vet? Äh, jag har mer än en kompis.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 12 december 2020 17:46

Jag ringde aldrig akutenheten (AE) igår kväll eller inatt. Jag är ju stora killen och klarar mig själv. Oftast. Ibland. Men jag har bara varit vaken nån timma och redan har det dåliga måendet återvänt. Förbaskat!


Jag tog lite mer Stesolid än jag ska göra igår och det hjälpte, men fortsätter jag knapra dem som godis blir jag snart beroende. Tänk att ha svår ångest och inte få lindring av benso. Vilken mardröm.


Livet är en ständig kamp och jag tar den idag som jag gör nästan alla andra dagar. Jag vill komma till ro, men någon sätter p för det. En utomjordisk och elak agent?


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 11 december 2020 22:20

Jag och lilla frugan Phain har umgåtts en hel del idag. Först klippte hon mina tånaglar, sedan duschade vi. Jag först och frugan sedan. Av kostnadsskäl fick hon duscha i kallvatten och det lockade verkligen till skratt att se henne huttra och skaka. Det blev några rejäla tag med rotborsten, så nu luktar hon inte djungel längre utan Dubbeldusch.


Sedan fick hon brygga kaffe och det blev så det räckte till en kopp åt henne också. Brödrosten plockades fram och användes och tro't eller ej: frugan fick en brödskiva. Dock utan pålägg, marmelad är förrädiskt för kvinnokroppen.


Till middag blev det en eländig frysrätt, men lilla frugan fick till rätt värme på den. Inte skållhet, inte isande kallt.


Nu är frugan undanstuvad och jag kopplar av i herrummet med ett par glas punsch som det anstår en doyen. Imorgon hade jag tänkt köpa mig en korv med bröd på Sybilla, då har jag ingen användning av min stolliga lilla fru. Istället för jag armbågas med den långhåriga ungdomen som har en underlig fäbless för snabbmat. Det får gå det med.


MVH/Arg motalabo

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards