Alla inlägg under december 2020

Av Fester Bestertester - 4 december 2020 21:05

Jag tar en nykter helg, det har blivit lite väl mycket drickande den senaste tiden. På golvet bredvid mig står sju tomma whiskyflaskor och en trave tomma ölburkar. Jag brukar tänka att jag bara ska smutta på starkvarorna, "findricka", men slutar oftast med att jag häller i mig allt jag har hemma.


Jag får nöja mig med 2,8:or. Inget rus, inget lugn, bara en relativt god smak. Jag tror jag har en missbrukar-gen i mig och den förstör mitt liv. Eller så har den redan gjort det. Jag kan inte ens sköta min medicinering utan att ta mer än jag är ordinerad.


Nästa gång jag går till Systembolaget får dröja i några dagar i alla fall. Jag har levt alkoholiserad i fler år än jag vill inse, det får räcka nu.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 4 december 2020 20:03

På söndag spelas sista omgången i Allsvenskan i fotboll och Kamraterna har chans att komma trea och få möta ett okänt öststatsland med svåruttalat namn i Euroleague.


Vinst krävs för Kamraterna och Häcken måste förlora sin match. Ja, Häcken kanske kan kryssa, då blir det en målskillnadsaffär. Av princip går jag inte till Parken, men jag tror på fullsatta läktare ma tre, ett minimum för att få spela i Europa. Det vore så roligt för laget att åka på stryk av när man tar emot jumbon Helsingborg.


Klart grabbarna ska ut i Europa. Gör ert, se till att vinna sista matchen, så får vi se hur långt det räcker.


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 4 december 2020 19:36

Jag lyssnar på bandet The Exploited. Ett riktigt hårt band med en rad förstklassiga släpp likt debutskivan som nu snurrar: Punk's not dead. Jag diggar bandet, men inte deras vänstervridna syn på världen. Men bra musik är bra musik. Jag försöker att inte hänga upp mig på de anarkistiska budskapen. Bra musik, helt enkelt. Wattie Buchan is still going strong at the age of 64. Nästa år blir han ålderspensionär och snart får ett äldreboende in en riktig anarkist och rövare.


MVH/Fester Bestertester

Av Fester Bestertester - 4 december 2020 19:25

Socialen krånglar med mig, de har dragit ned på min veckoranson pängar. Vill inte skriva ut hur lite jag får, men fortsätter det så här så är det slut med hattrullandet, det blir inga besök på puben.


Jag måste för fasen få komma ut och träffa folk, men det har soc ingen förståelse för. Jag funderar på att bajsa i ett kuvert och posta det till dem. De stjäl min livsluft, de beskär mitt liv å det grövsta. Dessutom helt lagligt.


Jag är så arg att jag kokar. Att jag dessutom har en vän (Bosse Rulltårta) som lever som en miljonär svider extra mycket.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 4 december 2020 19:16

 Hermann Behrends avrättades denna dag år 1948. Han löpte amok med cyanväteburkarna i Jugoslavien och fick för det plikta med sitt liv. General redan vid trettio, det imponerar. Järnkors hade han också, men idag har han inte ens ett träkors, än mindre en grav. Hep, hep!


MVH/Werner von Oben

Av Fester Bestertester - 4 december 2020 18:33

Jag försöker att dra ned på rökningen. Jag brukar röka ca 30 cigg om dagen och vill så gärna dra ned, gärna med en tredjedel. Det innebär att jag sedan tio minuter har en prilla inne. Jag har ingen vidare koll på hur mycket jag rökt idag, men nog är det mer än tio cigaretter.


Jag har (hemliga) fysiska besvär orsakade av rökningen och realisten i mig säger att jag måste dra ned, men det är så svårt, så svårt. Även fast mitt liv står på spel kan jag inte sluta. Jag har läst någonstans att det är lättare att lägga av med heroin än med rökning och det kanske stämmer. Jag är fast i ett missbruk jag ej tycks kunna bryta.


Åh, vad jag ångrar att jag inga starkvaror köpte idag. Då hade jag kunnat liva upp en tråkig kväll i abstinensens tecken. Önska mig gärna lycka till i kampen mot nikotinet.


MVH/Fester Bestertester

Av Fester Bestertester - 4 december 2020 18:25

Jag har idag varit på Mötesplats Helknas. Det blev fyra koppar kaffe och massor av skratt. Tyvärr får man bara sitta två personer vid varje bord, det innebär att man måste ha tur för att få en sittplats i kaféet. Men man kan även sitta i det så kallade vardagsrummet, men där finns ingen servering och man får inte ta med sig något ät- eller drickbart från kaféet dit.


Arga tanten (som kallade mig för "sin") var där. En gammal arbetskamrat likaså. Fast han jag umgås med även på fritiden var också där, men han blev av någon anledning arg och stormade hem. De är för roliga, de där förståndshandikappade.
Fanns inte mötesplatsen skulle mitt liv bli tomt. Jag brukar gå dit varje vardag för dagens skratt. Nu dröjer det tre dagar innan jag åter får mitt kvantum vad gäller lyteskomik.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 4 december 2020 18:11

Jag har inte kommit mig för att byta datormusen. Vad fasen, det går ju att köpa på Clas Ohlson. Men jag har dokumenterat svårt att hitta motivation att göra saker. Jag skjuter på det ett tag till. Nu ska vi se om det går att kopiera denna text och lägga upp den på bloggen. Ser du vad jag just skrivit?


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards