Alla inlägg den 4 juni 2021

Av Fester Bestertester - 4 juni 2021 18:57

Här sitter jag och våndas och det helt i onödan då det finns medicin som hjälper mot grav ångest. Jag vill ha dubbel dos eller ett byte till Xanor och det med en gång. Jag har fått i mig några öl och vågar inte gå hela vägen upp till sjukhuset då jag förmodligen kommer att rasa i backen.


Jag vill ha adekvata doser av potent bensodiazepin och det med en gång. 20 milligram Stess är inte mycket att hänga i granen, än mindre att svälja. Jag är för fasen konstaterad kroniker och lever i konstant psykos, då kan väl vården vara hygglig och skriva ut sådant som hjälper.


Ge mig några dagar så ska jag konstruera ett bombbälte med hjälp av Ibrahim våningen under min. Då blåser jag ut hela psyket om jag inte får som jag vill.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 4 juni 2021 17:56

Jag tog upp lilla frugan ur källaren idag. "Up fast and make me breakfast" sa jag med bestämd ton. Det blev en klatsch på skinkan bara för att understryka att jag menade allvar. Stolliga lilla frugan brygde kaffe och rostade bröd åt mig och hon fick högsta betyg. Hon trakterar verkligen både bryggaren och brödrosten som ett proffs.


Jag blev på så bra humör att jag gav henne en smörgås med citronmarmelad på. Jag vet, jag är blödig, men har man en fru så har man. Då måste man ta hand om denne. När jag frukosterat ledde jag henne varsamt ned i den mysiga källaren igen. "You be quiet. Me drink punsch" sa jag i vänlig ton till henne. Man vill ju inte störas av apvrål när man har lite välförtjänt egentid.


Frugan i källaren (på sin sköna madrass) och jag i herrummet med ett glas punsch i handen. Precis som det ska vara.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 4 juni 2021 17:08

Det gick inte att stå emot alkoholsuget. Jag gick ned på stan med siktet inställt på Systembolaget. Nappade åt mig åtta burkar Bellman och de njuter jag av nu. Har precis öppnat min andra öl och den smakar så gott. Detta trots att de inte fick stå orörda i kylskåpet för att bli härligt iskalla, jag var tvungen att ha ett par "nödraketer" i mig illa kvickt. Jag kommer att bli full och det innebär att eventuellt trams som läggs upp på bloggen kan tillskrivas alkoholen.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards