Alla inlägg den 6 juni 2021

Av Fester Bestertester - 6 juni 2021 23:21

Jag slog mig ned vid TV-apparaten och tittade på nationaldagsfirandet. Jag tyckte mig se tydliga tecken på drottning Sylvia att hon är en så kallad shape shifter. Stel mimik och med dimmig blick.


Nej, jag fick tidigt nog. Jag slog upp ett rejält glas punsch och lät mig väl smaka. Sverige har inget att fira, vi har ingen historia. Vi har inte fomats genetiskt och till lynnet genom generationers generationer av svenskar och deras dåd och leverne.


Sverige tillhör alla, det är dags att börja inse det. För du är väl inte rasist?


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 6 juni 2021 22:43

Det blev att titta på finalen i hockey-VM och det blev sannerligen en dramatisk historia där Kanada drog det längsta strået. Min fula ovana att sitta och gläppa gjorde såg att jag såg glimtar från nationaldagsfirandet på vad jag tror var Skansen. Där var en snärta som berättade hur glad hon blev när hon lärde sig en låt på svenska och visst; Grattis till dig.


Naturligtvis fanns det bland de uppträdande artisterna en duo beståendes av en svart afrikan och en människa med svårdefinierbart ursprung, dock ej europeiskt. Avskyvärd smörja, men den vann SVT många pluspoäng på, då multikulti är vad folket röstar på vart fjärde år.


Jag ville inte se mera, så jag kopplade över till hockeyn igen och det ångrade jag inte. Jag tycker synd om Finland som förlorade finalen. Bland annat hade de en ribbträff i förlängningen, matchen hade kunnat sluta med dem som vinnare, men nu blev det Kanada.


Jag låter TV:n stå avstängd fram tills den elfte juni, då drar fotbolls-EM igång. Jag håller på två lag, mitt Sverige och pappas Tyskland. Sverige måste besegra Polen och Slovakien för att komma tvåa i sin grupp. Förstaplatsen är bara att glömma, den är vikt åt Spanien.


En kväll i TV:ns tecken, det hör inte till vanligheterna.


MVH/Werner von Oben

Av Fester Bestertester - 6 juni 2021 12:04

Min storasyster och jag ska ta ut pappa i solen. Han får sitta i rullstol, då han är förskräckligt vinglig. Kanske mamma följer med med rollatorn i högsta hugg. Det är en underbar sommadag och lite frisk luft piggar upp. De går aldrig ut längre, utan sitter i lägenheten och bara blir svagare och svagare. Jag hoppas att de uppskattar att få komma ut lite. Det är på syrrans initiativ vi gör detta och jag hänger såklart på.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards