Alla inlägg den 25 juni 2021

Av Fester Bestertester - 25 juni 2021 22:29

Min nya kontaktperson ringde i måndags och sa att min tillfälliga doshöjning Stesolid var beviljad. Men jag har fortfarande bara tre tabletter i apodosen och hämtar veckovis en extra om dagen. Det blir fyra tabletter om dagen om mina mattekunskaper inte sviker mig. Var är min höjning, var är min femte tablett?


Jag ringde akutenheten igår och fick svaret att en sjuksköterska skulle ringa upp mig, men så skedde inte. Jag behöver verkligen all Stesolid jag kan få, när ska vården begripa det?


Jag funderar på ett argt samtal till AE, akutenheten inatt. Jag måste bli neddrogad för att kunna sova och för att kunna leva. Kretiner!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 25 juni 2021 21:01

Jag har två grabbar hemma hos mig ikvälll och de dansade runt min stång/stake/påle spritt språngande nakna och drog eggande isär sina skinkor när de så gjorde. Jag har brottats med dem förr, men vadå då?


Vi har druckit lite bubbelvatten och är härligt upphetsade. Jag låter grabbarna ta för sig av min majstång och som de gör det. Det är smekningar, pussar och annat härligt. Denna kväll slutar med oss utpumpade i min dubbelsäng, sanna mina ord.


När tre erfarna killar träffas slår det gnistor om dem. Jag hade inte kunnat ha en härligare midsommar. Nu ska jag ägna mig åt mina gäster och deras biffiga kroppar så hörs vi en annan dag.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 25 juni 2021 19:15

Jag har sju starköl i kylen som stått där i dagarna två. Ska jag ösa i mig dem ikväll eller vänta till imorgon då det är fotboll? Sju öl, det blir jag berusad på. Jag har inte bestämt mig, men kommer att fatta beslut i denna oerhört viktiga fråga om någon eller några timmar. Det är endast när jag är full som jag mår bra. Men dricker jag idag blir jag utan det goda, det välgörande, imorgon. Hur skulle du ha gjort?


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 25 juni 2021 16:24

Bosse Rulltårta och jag ska en sväng till bästa puben God vän. Det blir inget midsommarfirande då stället är mångkulturellt. Jag hoppas på att träffa Wladimir, God vän-chilenarna, Fikret och alla andra goda vänner. Med mig tar jag en femhundring och jag räknar med att hela går åt. För att få låna av snåla Bosse är bara att glömma. Hela världen möts på God vän.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 25 juni 2021 14:06

Det har blivit dags för det årliga moderna påfundet midsommarafton. Sådana spektakel firar jag inte, jag fattar posto i herrummet med en flaska punsch bredvid mig. Snart blir det att plocka upp frugan ur källaren för kokande av potatis av vilken hon ska få smaka en.


Jag behöver bara lite egentid innan maten. När den är uppäten stuvar jag undan frugan i den svala källaren. Efter det blir det att lyssna på stenkakor på min grammofon. Jag ska riktigt rå om mig själv och njuta av dagen. Det gör jag bäst på egen hand utan liten fru.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 25 juni 2021 13:46

Ja, glad midsommar på er, ni som firar. Själv sitter jag ensam hemma med huvudet fyllt av tankar, precis som vanligt. Det blir inget firande för mig, har ingen att fira med. Men inte gräver jag ned mig för det, jag kör på som vanligt: mycket läsk och öl. Jag var till mataffären och jösses vad det regnade. Nu verkar det ha slutat, det var ju typiskt. Jag har så jag klarar mig i dryckesväg, det är det viktigaste. Glad midsommar på dig!


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards