Alla inlägg under februari 2021

Av Fester Bestertester - 27 februari 2021 18:14

Jag har viss smärta i bröstet och det kan kanske ha att göra med mitt dåliga kolesterolvärde. Vet inte om det är högt eller lågt, men något av det är det. Jag vågar inte ringa sjukvården och be om en undersökning, men blir måendet radikalt försämrat måste jag ringa.


Jag försöker att hålla igen med rökningen, har bara rökt tre cigg idag. Det är bra, men då får man tänka på att jag inte gick upp förrän sen eftermiddag. Men jag antar att det är försent att slå till bromsarna nu, tror döden lurar bakom hörnet.


Jag har schizofreni, förstadium till diabetes och dåliga kolesterolvärden. Jag är multisjuk. Tro fan att jag mår dåligt med det i bagaget.


Nu ska jag tända mig ett bloss, det är väl inte hela världen? Vi får se om jag fortsätter blogga, eller om jag dör istället.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 27 februari 2021 17:59

Chansen finns att jag får dambesök imorgon. Det betyder att jag måste byta till rena kalsonger och kanske även ta en dusch. Så jobbigt. Och toaletten är rätt snuskig den med, den skulle behöva sig en omgång med toalettborsten.


Skulle damen jag tänker på klaga på att jag har det stökigt säger jag till henne att hon vet var ytterdörren är, det är bara att gå om det inte passar. Hon är lite lynnig och klagar rätt ofta på småsaker.


Jag har ingen ork att raka mig, nån måtta får det vara. Men det ska nog gå bra, jag har tills imorgon på mig att fräscha till mig. Jag måste bara komma till skott.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 26 februari 2021 23:07

Jag och Bosse Rulltårta var en sväng till stadens bästa pub God vän. Fikret i baren var på prima humör och bjöd oss på en skål jordnötter. Tyvärr var Bosse lite väl förtjust i dem, jag fick inte så många själv.


Jag hade pengar till fyra öl, sedan fick jag Bosse att öppna lädret och köpte mig två glas till. Nu är jag hemma igen efter en kortare sittning på puben. Allt förflöt på bra, men tyvärr var alla tjejer upptagna, så jag fick gå hem ensam.


Jag hörde att X ska till stadens mest mångkulturella ställe på söndag och jag tror jag tar svängen förbi stället. Kanske har X med sig stora plånboken och kan bjussa på ett par öl. Det hoppas jag på.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 26 februari 2021 22:26

Det var inte bra, X, att du mår dåligt. Om du kommer hem till mig ska jag ge dig allt du tål. Jag pratar brottning, men vi behöver inte gå hela vägen om du inte vill. Det är fint med kroppskontakt och brotta dig svettig tror jag att du behöver. Vem vet, att få ett finger i baken är kanske precis vad du behöver. I alla fall är du välkommen till mig. Om kläderna ska av bestämmer du.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 26 februari 2021 21:47

Jag har rätt mycket Stesolid hemma, en hel drös med femmilligrammare. Jag får bara ta 20 milligram om dagen och det är inte så värst mycket. Jag minns när jag klagade på effekten av samma mängd Oxascand: Du har redan så mycket, blev svaret. Men ett byte fick jag, även om det inte blev den starkaste benson på marknaden.


Helst skulle jag vilja ha medicinen Flunitrazepam, men det är bara att glömma. Finns ingen läkare i hela landet som skriver ut den annat än som hjälp en dag eller två. Hur som helst så kommer jag att bomba på med Stesolid, frågan är bara hur mycket jag törs ta.


Jag har en kompis och han säger sig stå på 60 mg om dagen och det är tre gånger så mycket som jag är ordinerad. Vissa har tur. Jag provar med fem milligram, sedan väntar jag ett tag och blir det inte bättre tar jag en femma till. Men några hiskeliga mängder ska jag inte ta, jag måste komma upp imorgon och komma mig för att ta veckoduschen. Kanske tur det.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 26 februari 2021 21:38

Jag är i en Motörhead-period. Bland annat skivorna "Aftershock", "Bomber" och "No remorse" har det blivit. När jag var ung tyckte jag att de var lite för hårda för mig, men det växte jag rätt snart ifrån.


Jag har deras skivor inom en armlängds avstånd, jag kan hålla igång hela natten om jag så vill. Lördag imorgon och tomt på schemat, det är bra, det. Tror bestämt jag kör igång sista skivan "Bad magic". Den är bättre än flera av släppen på 2000-talet.


Jag ska även in på Youtube och kika på intervjuer med käre Lemmy. Han hade glimten i ögat ända in till slutet.


MVH/Fester Bestertester

Av Fester Bestertester - 26 februari 2021 21:15

Jag håller på att krypa ur skinnet på grund av mitt mående. Boten mot det står inte att finna, men lindring finns inte bara i tabletter. Jag skriver av mig viss oro och blir det fortsattt överdjäkligt går jag ut och går en sväng.


Tyvärr (?) har jag ingen alkohol hemma. Det brukar fungera bra mot dåligt mående. Dravlet om att man mår ännu sämre efter en fylla köper jag inte. Den erfarenheten har inte jjag efter kanske 30 års supande. Eller som min husgud Lemmy sa det: "Hangover? You've got to be fucking sober to get a hangover".


Jag känner mig genast lite bättre till mods när jag fått skriva lite. Där har vi en förstklassig ångestdämpare. Men jag misstänker att jag anses ha spammat Flashback och snart drar på mig en avstängning.


Finns det ingen rar tös i Norrköping som vill komma och hälsa på mig? Jag skulle vilja ha någon att hålla i handen och kanske lite till.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 26 februari 2021 19:19

Jag lyckades få lilla frugan att steka mig en köttbit, koka potatis samt vispa ihop en pulversås. Naturligtvis fick hon smaka av såsen, fattas bara. Sedan fick hon en dask i stjärten då jag ville ha ned henne i källaren snarast möjligt.


Det betyder att jag har hela huset för mig själv. Jag sitter i finrummet och har plockat fram mazariner, kanelsnäckor, cigariller och punsch. Jag ska riktigt rå om mig själv och skulle stolliga frugan börja skrika där nere höjer jag bara volymen på fonografen.


Ibland är de bra att ha, de små liven, men bara när man vill ha hushållssysslor utförda eller vill ha en sexig stund med dem. Jag har fått nog av min argbigga för idag. Om hon låter bli att skrika släpper jag upp henne i huset även imorgon, men då måste det vara knäpptyst från källaren. Här är det jag som bestämmer.


MVH/Arg motalabo

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards