Alla inlägg under februari 2021

Av Fester Bestertester - 14 februari 2021 21:22

Kompisen och jag gick runt klockan två till den ökända puben God vän. Jag tog en pizza och kompisen en gyrostallrik. Vi fick i oss sju eller åtta små starköl innan mina pengar var slut. Vi hade det mycket trevligt förutom att jag fick paranoia.


Jag sitter då och skakar med ena benet och känner mig illa till mods. Kan man inte få uppleva en hel dag utan besvär? Kompisen drog historier om hur han hade sex med thailändskor och filippinskor och det lättade upp stämningen.


Jag la ut åt oss båda och klaset gick på drygt 800 kronor. Tanken är att vi ska göra om 'et på tisdag. Då har jag en läkartid, men det är klockan elva på förmiddagen, så visst hinner vi till God vän för lite festande.


Ett tack till Fikret i baren för gratis jordnötter. Oss tjänar du pengar på i det långa (och korta) loppet.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 13 februari 2021 22:03

Jag tar en vaknatt inatt, är trött på att ligga på sängen och glo upp i taket. Jag ska porrsurfa och spela TV-spel hela natten. Sedan jag kanske får ett uppdrag av "I", dem har jag inte hjälpt på ett tag. Jag är van vid att hålla mig vaken i långa perioder, mig går det ingen nöd på. Sätter jag dit "O" inatt? Dessa skurkar från yttre rymden ska bli varse att det i alla fall finns en person som gör motstånd mot dem.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 13 februari 2021 20:30

Jag har ringt mannen som kan fixa det mesta, Goran. Jag beställde en hela vodka och en platta öl. 400 spänn gick kalaset på, men det kan det vara värt. Jag behöver en fylla och det illa kvickt.


Jag sitter som på nålar och väntar på att det ska ringa på dörren. Goran kan man ringa när som helst så kommer han fräsande i sin BMW med skuffen full. Vem behöver Systembolaget när man har Goran?


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 12 februari 2021 17:12

Det blev en sväng till Mötesplats Helknas idag och det livade verkligen upp mig. Där var utländska kvinnan som ingen vet vad hon heter. En kärring kom in med öronlappar och sa något om dem till utländska kvinnan. "Jag ferstor inte" blev svaret. Där kom gapflabb nummer ett.


Vidare in i caféet var min något sinnesslöa kompis där och han bommade en femma av mig. Han är mannen som lånar pengar varje dag till höger och vänster. Jag log när jag tänkte på hans ekonomiska besvär.


Jag fick i mig fyra koppar kaffe, jag bara satt och njöt när jag hörde allt stolligt övriga besökare diskuterade. Ett geni bland idioter, så kändes och var det.


Klart det blir mötesplatsen på måndag igen. Det är kul att skratta!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 11 februari 2021 22:38

Jag och min kompis "Klas" ska på söndag åter träffas på stans sunkigaste ställe God vän. Det är min tur att stå för notan. Jag kan på sin höjd få loss 700 spänn och det ska räcka till både mat och dryck till två hungriga och framför allt törstiga personer.


Jag önskar att vi kunde ta en heldagssittning där, men det tillåter inte min stackars plånbok. Jag har till kanske fem öl var och något att äta. Kanske blir det bara fyra öl, jag har inte koll på priserna.


Naturligtvis kommer God vän-chilenarna att vara där. De bara sitter och glor tomt ut i luften, eller spelar frenetiskt på Jack Vegas-maskinerna. En och annan fyllekärring kommer säkert också att vara där.


På söndag smäller det. Jag längtar...


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 11 februari 2021 21:58

Har jag fått corona (eller om det heter covid-19)? Jag är jättesnorig, blåser ut snor titt som tätt ur kranen. Inga andra symptom, men det kan snabbt förvärras. Syrran fick det och hon var på benen efter bara några dagar. Min kompis fick det förra året, tror i november. Han är numera nästan symptomfri. Har umgåtts med honom och han kanske har smittat ned mig. Kommer coronan att ta knäcken på mig? Har jag ens corona? Kanske bara är en vanlig förkylning jag åkt på. Men jag känner mig orolig.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 11 februari 2021 18:46

Jag tar mig aldrig iväg till Spiranmottagningen för att hämta medicin. De har bara medicinutdelning mellan kl tio och tolv och det är ju bedrövligt. Klockan elva är jag i mataffären, så jag får rappa på.


Jag skulle behöva Olanzapin och extra Stesolid. Olanzapin mot mina förbaskade röster och Stesolid för att känna ett lugn inombords. Varför kan inte vården ha gratis utkörning av medicin? Det vore ju toppen.


Jag får hanka mig fram på det lilla jag har och se om jag kommer iväg imorgon. Då går jag upp redan klockan sju på morgonen då jag har tvättstugan. Hoppas jag inte lägger mig på slafen efter tvätten, då sover jag sött resten av dagen.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 11 februari 2021 17:37

Jag har besällt en fotbollströja från utlandet och den gick loss på över 1000 spänn. Nu kan jag gå och glänsa på stan iförd FCC:s snygga skapelse. Man är nere i fjärdedivisionen i sitt land och det känns bra att stödja klubben med lite inköp av saker. Blir att hämta imorgon bitti.


MVH/Tjotta Olssons överman

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards