Alla inlägg under februari 2021

Av Fester Bestertester - 18 februari 2021 22:01

Jag ska gå med en gammal kärring på en krog och äta och dricka. Jag pröjsar maten och den första drycken, sen får vi se hur hon uppför sig. Vid gott uppförande blir det fortsatt jag som betalar, behagar hon mig inte får hon köpa sitt jämra rosévin själv.


Jag ska bara lyssna klart på en skiva, sedan går jag in i badrummet och skrubbar rent toaletten och handfatet. Hon kanske vill följa med mig hem, då vill jag inte ha en nedbajsad toalettstol och ett smutsgult handfat.


Jag undrar hur det kommer att gå om hon vill bli intim. Jag har ju lite svårt med erektionen och har inte mycket till drift kvar. Fast hon kanske bara vill sitta ned och snacka, det funkar ju också.


Detta blir andra gången vi bestämmer att vi ska träffas, sist ringde hon och hade en svag ursäkt för att inte komma. Går inte satkärringen med på att träffas imorgon ska jag aldrig tilltala henne mer, jag fryser ut henne.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 18 februari 2021 21:20

Strax innan klockan nio på kvällen gav jag upp mitt rökfria liv, jag fick ett återfall. Men snart är det dags att gå och lägga sig, så några mängder med cigg blir det inte. Sluta helt kan jag nog inte göra, men dra ned kan och ska jag göra. Idag har jag inte handlat några cigaretter, men en dosa snus blev det. Snus är bättre än rökning. Tror bestämt jag tar mig en nu, så dröjer det ett tag till nästa cigarett tänds.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 18 februari 2021 19:59

Jag har inte rökt en enda cigarett på hela dagen. Gissa om jag är galet sugen. Jag har allt jag behöver för att synda inom en armlängds avstånd och tror jag trillar dit snart. Kan inte sluta tänka på att röka. Skulle jag börja röka igen gjorde jag i alla fall ett försök att sluta. Jag kommer även att ha dragit ned kraftigt på antalet cigg idag. Jag är allt rätt duktig, eller hur?


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 18 februari 2021 19:02

Stadens största och lataste praktarsel är min vän herr Hörsel. Han har sagt upp sin fasta telefon och gått över till mobiltelefon. Men ha då för f*n mobilen på så man kan ringa dig! Idiot! Stolle! Jag hade tänkt att gå hela vägen till honom, men vill ringa först då jag inte bara vill dyka upp hemma hos honom. Plus att han kanske inte är hemma när jag ringer på hans dörr. Han är så förbaskat lat att han inte ens kan handha en mobiltelefon. Eller kan kan han kanske, men han är för lat för att göra det. Latmask!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 18 februari 2021 18:53

Lyssnar på lite blandad punk. Cock Sparrer, Sex Pistols, The Exploited, Straw Dogs och Splodgenessabounds bland annat. Just nu sista låten på Sex Pistols-skivan, kallad "EMI". Tycker det är deras bästa låt, vilket avslut på en kanonplatta. Ska kanske byta till ska-musik, då blir det Bad Manners, om jag nu kan hitta den i röran här hemma. Punk e ju många gånger bättre än hårdrock, inte sant? Och en liten, liten dos ska.


MVH/Fester Bestertester

Av Fester Bestertester - 18 februari 2021 18:24

Jag och min gode vän Nils-Erik sitter i herrummet och dricker punsch, röker cigariller och spisar musik. Våra fruar slamrar i köket, de tar hand om disken efter att tillsammans ha lagat en utsökt fiskrätt med potatis och sås. Mest var det väl Nils-Eriks fru som bidrog, men min tokiga lilla fru var i alla fall med på ett hörn.


Nils-Erik och jag har fått fotmassage av min lilla sköka, jag köpte henne för att hon skulle skänka mig njutning och njutning gav hon mig idag. Hon har skött sig ypperligt och kommer att belönas rikligt; Det blev nämligen mat över och den får jag med mig hem och tanken är att stolliga lilla frugan ska få smaka på den.


Än dröjer det några timmar innan jag ringer efter en droska, jag vill att denna kväll ska vara länge. Promenad hem avstår jag då den långhåriga ungdomen kommer ut efter mörkrets inträde. Då kan man få en smocka så kontorshatten far av. Ren anarki!


Nu är det dags att vända på stenkakan. Vi får höras vid någon annan dag. Adjöken.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 17 februari 2021 22:56

Det är sen kväll och som vanligt har jag försämrats i måendet. Det är främst paranoia jag lider av, jag anser mig vara övervakad och förföljd. Sant eller falskt? Jag känner mig så ensam här på min kammare, har ingen vän jag kan ringa så här dags.


Då frestar det att ringa AE, akutenheten. Jag behöver lätta på trycket så jag inte exploderar av symptom och sjunker djupare ned i min psykossjukdom. Men akutenheten är till för de som mår sämre än jag, men jag vill också bli lyssnad på.


Om jag ringer vill jag prata med Sl*vic*, en klämmig dam från Balkan. Hon känner mig rätt väl efter alla mina inläggningar och får mig att lugna ned mig, då hon förblir saklig och sansad oavsett vad man säger.


Jag tror att jag ringde AE på fyllan i fredags och det kan ha bestämts om ett läkarsamtal. Det skulle förklara fakturan på 200 spänn jag fick med posten igår. Jag slår vad om att personalen unisont ropar mitt namn när de ser att någon ringer från skyddat nummer. Men det bjuder jag på.


En vecka på PIVA vore inte helt fel. Man får röka i princip hur mycket man vill i sjukhusets enda rökrum, får enkelrum och blir serverad god mat två gånger om dagen. Man kanske skulle göra en fuling och säga att man har planer på att ta sitt liv, då blir det LPT och en sju, åtta dagar på PIVA. Törs jag ringa? Bör jag ringa?


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 17 februari 2021 22:41

Jag och lilla frugan är bjudna hem till min gode vän Nils-Erik med fru. Vi ska äta en bit mat, bläddra i Nils-Eriks digra samling ekivoka tidskrifter och spisa musik. Vad det blir för mat vet jag inte, men Nils-Eriks maka är förträfflig på kvinnosysslan matlagning.


Vi kommer att promenera bort till min väns hus och ärligt talat känner jag för att använda hundkoppel på frugan. Hon kan ju rövas bort från mig och såld som sexsslav. Men jag vet av erfarenhet att folk blir uppstudsiga när de ser mig varsamt leda frugan gatan fram och ett rallarslagsmål är jag inte intresserad av.


Jag tar med mig en flaska prima punsch och en förpackning punschrullar och går till Nils-Erik med högt ställda förväntningar. Som hans hushåll fungerar kan jag jag bara drömma om, då min dumma lilla fru är fumlig och totalt värdelös i köket. Hon har ett och annat att lära av min väns maka.


Nåja, nu går jag och lägger mig, så ses vi imorgon, Nils-Erik.


MVH/Arg motalabo

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards