Alla inlägg under februari 2021

Av Fester Bestertester - 21 februari 2021 21:39

Jag hade lilla frugan uppe i huset idag, hon lagade middag till mig. Det blev fyra fiskpinnar och pulvermos, en fullgod måltid. Eftersom jag är en kärleksfull make lät jag frugan steka hela fem fiskpinnar så fick hon en alldeles själv.


Vad roligt det ser ut när hon slafsar i sig mat. Som en utsvulten orangutang på ett zoo. Efter det stod hon stod i givakt medan jag avnjöt den något torftiga maten, sedan fick hon ta sig an disken. Diska kan hon, den lilla snärtan från djungeln.


Jag ville efter det ha lite kvalitetstid i herrummet, så jag ledde ned henne till källaren och la henne varsamt på hennes mjuka madrass. Sedan steg jag upp i huset och hällde upp ett rejält glas punsch.


Nu har vi båda fått vårt kvantum. Frugan drar timmerstockar och jag lyssnar på negerjazz och dricker god dryck. Frugan får ett MVG för dagens insats.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 21 februari 2021 21:28

Jag känner av min sjukdom och det rejält. Röster och befallningar mest hela tiden. Kan ta några Stesolid, men de hjälper inte mot symptomen, endast lindring skänker de. Jag går då inte i taket när demoner talar till mig.


Det börjar bli dags för ett samtal till akutenheten. Jag vill gråta ut och ha en förstående människa i andra änden av telefonlinjen. Är det så jäkla farligt?


Jag både vill och vill inte ringa. Vill inte därför att jag då blir som pojken som ropade varg utan orsak. Vill därför att jag vill ha någon att dryfta mitt mående med.


Jag gör ett försök att distrahera mig med TV-spel. Funkar inte det får jag ta till promenader. Funkar inte det blir det ett samtal till AE, akutenheten.


Jag är en vårdkrävande person, jag kan inte rå för det.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 20 februari 2021 22:48

Kärringen jag var på café med ringde mig och tackade för en trevlig stund. Jag skickade ett tack tillbaks och höll med om att det var trevligt. Men det hade varit ännu trevligare om vi hamnat nakna i mitt sovrum.


Det enda jag vill är att få tillgång till hennes tuttar och snippa. En riktig karl håller inte på med trams om kärlek och gulligull. Han (jag) vill bara en sak: penetrera. Jag bjuder ut henne i veckan som kommer och blir det inget könsumgänge efter det söker jag mig en annan flamma.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 20 februari 2021 18:02

Jag stämde träff med en kvinna, vi kan kalla henne Kristina, nära puben God vän. Hon hade tjatat om plankstek i veckan, men nu var hon mätt efter frukosten. Så vi tog bussen ned till stan (jag tjuvåkte) och gick in på Lindahls, ett café.


Väl där bjöd jag henne på kaffe och macka. Hon åt inte upp sin macka, hon lämnade en bit till fåglarna, som hon sa. Sedan frågade jag om hon skulle med till en närliggande pub, men jag fick nobben.


Hon var dock inte främmande för att gå ut nu i veckan, får väl hoppas på det då. Jag tänkte få henne lullig och medgörlig och ta hem henne till mig. Jag är en snuskgubbe, jag fick sexuella fantasier.


Dejt ett är avklarad, nu väntar jag på att nästa vecka ska komma så jag kan bjuda ut henne på krogen.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 19 februari 2021 23:56

Jag kommer imorgon att göra ett nytt försök att sluta röka. Idag sket det sig, så jag kan lika gärna bolma på fram till midnatt. Jag vill bli av med min förskräckliga och skadliga last, men inte till vilket pris som helst. Jag vill inte sitta som på nålar resten av mitt liv, jag vill inte dagligen kämpa mot mitt röksug. Jag vill sluta och så är det bra med det.


Okej, jag sticker ut hakan lite. Jag röker just nu en cigarett, men den blir den sista på ett bra tag. Kanske jag får uppleva en rökfri morgondag. Och en rökfri vecka. Jag höll upp i två dygn härom veckan, det rekordet ska jag slå. Hoppas, hoppas...


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 19 februari 2021 23:13

Jag har råkat ut för en riktig knäppis. En människa som varit på mig om att gå ut och äta flera gånger, men sedan kommit med dåliga ursäkter för att ställa in det. Vi skulle ha gått ut idag, men tydligen var det bra TV-program och det prioriterades framför umgänge med mig.


Är kvinnan mytoman? Notorisk lögnare? Sol-och-vårare? Rent av fnoskig? Något fel är det ju på damen, då hon går till samma mötesplats som jag.


Vi har bestämt att ses imorgon, kommer att ringa henne någon timma innan. Blir det ett nej är hon att betrakta som persona non grata. Jag må vara desperat vad gäller snippan, men till och med jag kan få nog av bedrägligt beteende.


Ses vi imorgon?


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 19 februari 2021 19:37

Vad jag längtar efter att vara full. Har inte druckit starkt på två dagar och jag sitter och skakar. Jag har pengabrist och hade inte råd att handla på Systembolaget idag och nu lider jag av påtvingad nykterhet.


Det blir en torr helg om jag nu inte ringer min kran Goran och handlar på kredit. Men vill inte vara skyldig juggar pengar, det kan sluta illa. Jag får bita ihop och härda ut. Ett kungarike för ett rus!


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 19 februari 2021 16:40

Jag kämpar på mot mitt röksug. Tror jag har fått i mig sex cigaretter. Inte bra, men en viss minskning är det i alla fall. Har nu en snus inne, men kommer snart att synda igen. Ett bloss smäller högre än en blöt snus. Jag förbannar mig själv att jag en gång började röka, men jag var ung och dum. Det får jag lida för nu.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards