Alla inlägg under februari 2021

Av Fester Bestertester - 10 februari 2021 21:35

Idag hanlade jag kaffe, punsch, mazariner, kanelsnäckor och en burk kattmat. Allt utom det sista går till mig, frugan får högkvalitetsmat. Visserligen avsedd för katter, men hon är ju nästan som ett djur.


Jag har varit ned till henne i källaren och la upp en riklig portion på hennes tallrik. "Me want real food" gnällde hon. Det var nära att jag snärtade till henne där och då. Snacka om otacksam. Hon får mat nästan varje dag, det ska hon vara tacksam över.


Själv ska jag strax slå mig ned i favoritfåtöljen och hälla upp ett glas ljuvlig punsch och till det blir det en mazarin och en bulle. Jag ska drömma mig tillbaka till tiden jag skakade om Sverige och fick statsministern skjuten.


Jag hoppas din kväll också blir bra. En annan är lyckligt gift och tillåter mig att slappna av och njuta efter nästan ett helt liv på barrikaderna. Skål!


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 10 februari 2021 21:09

Jag har surfat gayporr mest hela dagen, men det gav mig inget. Jag vill ha en kille att ta grepp på och känna lukten av. I veckan ska jag till RFSL och beställa en kille, så här kan jag inte ha det. Jag behöver en rejäl brottningsmatch, då vaknar snorren till liv.


Tidigast imorgon kan jag ha en kille på plats, då gäller inga regler: han ska ned på alla fyra och jag ställer mig bakom honom och för in min lilla prinskorv i hans ändtarm.


Jag har en ousläcklig aptit på killar, men jag försvarar mig med att jag är homosexuell. Imorgon (eller på fredag) går jag min nästa match.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 10 februari 2021 20:41

Jag drack sju starköl igår och blandade dem med Stesolid. Inget allvarligt hände, vet inte ens om jag blev mer berusad än utan piller. Jag har väl byggt upp en tolerans i kroppen. Fast jag tog inte så mycket Stess, kanske 25 milligram. Om vården fick reda på det drogs väl mitt recept in fortare än kvickt. Men jag har en kompis på ett gruppboende och han får hela 60 milligram om dagen trots att han dricker varje dag. Det är visst skillnad på folk och folk. Idag kan jag inte göra om gårdagens bravad, för jag har inget starkt hemma.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 9 februari 2021 22:00

Jag var med "Klas" på puben. Vi turas om att betala, idag var det Klas tur. Vi åt och drack gott och det enda störningsmomentet var när en fyllekärring kom fram till vårt bord och började tjafsa.


Kompisen tog en gyrostallrik och jag en schnitzel med aromsmör och pommes frites. Vad gott! De kan verkligen laga mat, de där turkarna.


På söndag kör vi igen, då är det jag som betalar. Då ska jag banne mig ta en ännu dyrare kötträtt än den idag.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 8 februari 2021 23:39

Om nu inte latmasken tar mig ska jag till mottagningen för att hämta Olanzapin och Stesolid. Jag måste bli sänkt djupt, djupt ned. Vården har piller att erbjuda, men oftast får man sockerpiller som Lergigan och Theralen. Jag tarvar starka doningar och det ska jag låta vården veta.


Helst vill jag ha morfinplåster, men det är väl bara att glömma. Ge mig något att sova på, var inte så snåla. Kanske får jag en jackpot imorrn, fast det är inget jag räknar med. Xanor, Flunitrazepam och andra doningare, det är grejer, det.


Jag är fast i bensoträsket, men än sen då? Alla har vi våra laster.


MVH/HerrX

Av Fester Bestertester - 7 februari 2021 23:30

Jag önskar hitta mig en kvinna. En kvinna att älska och bli älskad av, men hur gör man? Krogen om kvällarna har jag lagt ned, jag är för gammal för sådant. Jag går till en mötesplats och där finns en kärring som visat visst intresse för mig (vi har bytt telefonnummer), men där finns ingen kärlek mellan oss, bara drift.


Jag vill ha en kvinna 20 år yngre än jag och med fast och fin kropp. Drömma måste man få göra, tycker jag. Jag får väl ge krogen en chans och se om jag kan få någon fining på kroken. Ett engångsligg är inte helt fel, men jag vill ha ett stadigt förhållande.


Man kanske skulle göra som Sune och köpa sig en lite thailändska. Jag vet inte.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 7 februari 2021 21:48

Det får bli ett slut på mitt porrsurfande. I början eggas jag, men snart nog får jag nog och stänger av. Det är samma saker om och om igen. Jag känner mig smutsig av att sitta och dra i organet. Jag har tittat på spermasprut, lesbisk sex och mycket annat, men det ger mig inget längre. Jag höll mig ifrån porrsurfandet i flera år, jag kan göra det igen. Sedan kan man få virus på datorn också, men det har jag väl redan. Jag säger nej till porr. För tillfället.


MVH/Fester Bestertester

Av Fester Bestertester - 7 februari 2021 21:21

Jag väckte lilla frugan och drog upp henne från sin underbart sköna madrass. Klockan var sex på morgonen och jag var frukostsugen. Hon fick ta på sig trosor och t-tröja och följa med upp i köket. Väl där bryggde hon kaffe åt mig och gjorde goda prickig korv-mackor.


Hon skötte sig utmärkt så till den milda grad att hon fick en stunds motion på gräsmattan. "Me feet are cold" gnällde hon, men jag tycker inte om gnäll, så jag lät henne gå runt, runt på tomten.


Sedan fick jag en äkta thaimassage, det gjorde bara ont en gång och då fick hon en dask på låret. Vad duktiga de är, de där hetärerna från Bangkok. Efter det var det min tur att massera henne och som jag gjode det. Jag ägnade stor tid åt hennes kussimurra. Jag tror bestämt den måste trimmas, det var fasligt vad hår hon hade där.


Nu är frugan undanplockad och jag har dukat fram punsch och kex med fyllning. En man måste få belöna sig efter en heldag ägnad åt lilla frun.


MVH/Arg motalabo

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards