Alla inlägg den 1 januari 2024

Av Fester Bestertester - Måndag 1 jan 18:26

Detta är Goran, killen som kan fiksa det mästa. Jag har en växande kundkrets vilken vill ha olika saker, fast vanligast är det sprit och öl som går åt. Jag har lite kontakter i Ryssland vilka ser till att smuggla in spriten på långtradare. Så jävla fucking najs, broder. En hela blir din för en trehudring. Inte jättebilligt, men jag måste ju försörja mig. Dessutom är min fina BMW dyr i drift. Man har ju lite av en gasfot. Det är sjukt mycket hästar i kärran och jag kan med lätthet åka ifrån Aina. Jag är den bästa raceföraren Balkan aldrig hade. Förutom alkohol finns det alltid Viagra att köpa av mig. Testa en och du får värsta tjackballen. Eller du kanske vill ha rakhyvlar. Eller varför inte batterier? Jag står till tjänst dygnet runt, men ringer du mitt i natten får du vara bered på en timmas väntan. Och då är det bäst för dej och dina knäskålar att du har cashen i handen. Prova på mig vettja. När Systembolaget har stängt kan du alltid ringa mig. PM för mitt telefonnummer.


MVH/Goran

Av Fester Bestertester - Måndag 1 jan 18:00

Eftersom jag var svårt berusad på nyårsafton tog jag sovmorgon imorse. Gick inte upp förrän klockan halv två på eftermiddagen. Då var jag utsövd och i form. Ringde en kille från glada gänget efter att först har ringt två andra utan svar. De kan vara svåra att få tag i, bänksuparna. En mobiltelefon kostar mer än flera fyllor och det vore kanske dumt av dem att köpa sig en istället för att lägga allt krut på drickandet. Nåja, han jag talade med berättade att de satt i Hörsalsparken, han och en kille till. Det blev att klä på sig och störta ut, här fanns ingen tid att spilla. Det blev ett sexpack 3,5:or på ICA, vilket jag tog med mig till parken. Jag slog mig ned hos mina två vänner och genast var det sköna snacket igång. Nyår firade ingen av oss, inte mer än vanligt. Själv krökade jag till hemma och de andra grabbarna gjorde likadant. Nyår är amatörernas afton, som man säger. Nån fylla blev det inte, men det kändes bra att ha fått i sig lite öl ändå, trots att de är klena i både smak och styrka. På't igen imorgon.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - Måndag 1 jan 14:49

Jag, min syster och vår kusin ska gå till kinematografen och se ett styck film. Filmen heter "Oppenheimer" och är visst över tre timmar lång. Törstig som jag är frågade jag dem om vi inte kunde gå till en pub efter filmen,men svar har uteblivit. Inte är jag speciell sugen på att lämna hemmet, men har jag tackat ja så har jag. Min syster sa åt mig att byta till rena kläder, men så kommer det inte att bli. Jag går runt i samam t-shirt som jag haft på¨mig under hösten och vintern. Ikvälll gör jag mina ryggövnigar en extra gång så att jag kommer till bion och hem helskinnad. Jag är en riktig stugsittare som ni kanske vet.


MVH/HerrX

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards