Alla inlägg under oktober 2020

Av Fester Bestertester - 26 oktober 2020 22:20

Tydligen säger Jultomten "ho, ho, ho" i Sverige numera. All amerikanskt skit ska vi ta efter. Halloween är numera en helg vi firar och jag blir illamående. Black friday har kommit till Sverige, men det kallas "black week", ett lumpet försök att kränga skit till godtrogna konsumenter mer än en dag. Jag bara väntar på att thanksgiving ska få fäste i vårt land, vår vasallstat i höga nord.


Bekämpa amerikansk skräpkultur. Gå ut på gator och torg och kräv landet åter, ett land som var etniskt homogent och lugnt. Jag vill inte leva i lilla Chicago där man blir ihjälskjuten för att ha tittat snett på en fulltatuerad gängmedlem med kepsen bakochfram.


Jag är ingen vän av planekonomi a'la Sovjet, men ej heller att leva som en slav under kapitalismen. Lagom är bäst, det finns en tredje väg att gå. Kommunism, kapitalism och nationalsocialism. Jag väljer det senare.


Sparka ut tuggummituggarna och gör klart för dem att de ej är välkomna i våra kylslagna och vackra länder. Kräfv Sverige och Norden åter.


MVH/Werner von Oben

Av Fester Bestertester - 26 oktober 2020 21:09

Mitt IFK Norrköping fick bara oavgjort mot pestråttorna AIK. Jag sa till kompisen att laget skulle vinna med två ett efter sen reducering av AIK. Det blev två två efter sen reducering. Piska spelarnas fotsulor och sparka ut tränaren på gatan. Mitt IFK ska slåss om guldet, inte vara i mittens rike.


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 25 oktober 2020 23:02

Jag är en så kallad jenisk resande, medlem av ett nomadfolk som aldrig åstakommit något. Jag har levt med denna nedslående vetskap i något år och den kom som en käftsmäll på steroider.


Mitt namn har inte förstavelsen von, jag har ett löjligt efternamn som tyder på att min släkt varit längst ned på samhällsstegen. Det enda bra någon i min släkt gjort var att tilldelas Riddarkorset. Men vem som helst dög till kanonmat under Hitlers styre.


Jag ser svensk ut på ytan, men i mina vener rinner smittat blod. Jag vill också vara svensk. Jag vill vara precis som du.


"Jag vill se ut som du, gå som du, du-u-u, det vill jag nu-u-u. Ett djur som ja-a-ag det lär sig bra, bli en människa-a-a."


MVH/Fester Bestertester

Av Fester Bestertester - 25 oktober 2020 22:34

Jag känner mig så orolig. Övervakad med bland annat röntgenstrålar som ser genom mina väggar. Det är organisationen "O" som ligger bakom allt och det var väl själva den. Dessutom har Potatisnäsan ("vår" statsminister) skickat MUST på mig. Jag är farlig för människan i och med att jag är öppet regimkritisk och farlig för "O" då jag bekämpar dem med alla till buds stående medel.


Jag har tagit mig en Lergigan och en Stesolid, men tyvärrr hjälpte dem inte. Mina upplevelser är inget som går att medicinera bort, det är högst verkligt. Jag ligger i krig med regimen och organisationen "O" och jag har varit med om flera strider. Hitills har jag klarat mig helskinnad, men kanske såras jag eller till och med dör. Då vill jag att staden reser en staty över mig.


Att jag skulle ha schizofreni är löjeväckande. Det är bara en anledning för regimen att hålla mig drogad och såsig. Jag som har skyhög intelligens kan och ska åstakomma stora saker. Kanske redan inatt.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 25 oktober 2020 20:09

Jag har inget att dricka, drack upp hela dagens ranson redan igår. Jag fick en jäkligt skön fylla, men blev förskräckt när jag imorse öppnade kylskåpsdörren och där gapade tomt. Jag har ingen lust att ringa min kran Goran, då han tar rätt bra betalt för tveksamt brännvin, så jag får sitta här nykter. Men imorgon har Systembolagt öppet igen, då ska jag vara där och handla på mig så ryggsäcken blir förskräckligt tung att bära. En vit dag i veckan klarar jag om än med vissa problem.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 25 oktober 2020 19:41

Jag har inte varit med en kille på över en vecka och det börjar kännas, kännas tungt. Tänk att klä av sig och brottas, det är livet, det. Jag har en analplugg, men det är inte samma sak som äkta vara. Är jag den enda i hela landet som vill brottas varje dag? Jag börjar tro det.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 25 oktober 2020 19:27

Jag har förlåtit Fikret för bråket han startade med mig. Jag och Bosse Rulltårta var där och tog oss ett par öl och allt var som vanligt. Inte så mycket folk, mest stammisar. Wladimir och en av chilenarna som alltit är där satt vid varsin spelmaskin och svor.


Tyvärr var det tunnsått med brudar, så det blev att gå hem ensam. Men jag gjorde det med lätta steg då jag har rett ut bråket jag hade med puben, bartendern och ägaren. Hela världen möts på God vän.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 24 oktober 2020 21:31

Jag har lyckats hålla mig inne om nätterna, inga vandringar, inte ens ned på gården. Har mina röster som hotar och befaller, men jag lyder dem inte. Att höra röster är såklart jobbigt, men går att uthärda. Men inte roligt att jämt höra nedlåtande kommentarer, att man inget duger till och bör ta livet av sig. Med hjälp av främst Clozapine håller jag dem på mattan. De finns där, men tar inte över helt och hållet.


Jag är ju stora killen och behöver ingen hjälp. Med andra ord blir det inget samtal till AE ikväll. Hoppas jag. Men måendet kan snabbt försämras, det vet jag av egen erfarenhet. Just nu är det lugna puckar, jag sitter och dricker några folköl.


Jag dagdrömmer om åtta timmars nattsömn, det vore något, det. Inget vandrande, bara ligga i sängen och mysa.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards