Alla inlägg under oktober 2020

Av Fester Bestertester - 22 oktober 2020 20:42

Jag har börjat prata med en kvinna på mötesplatsen. Hon kan vara trevlig att prata med, fast det händer att hon får utbrott. Hon skojade (?) och sa att jag var hennes kille. Hon är inte ful, men det finns ett problem: hon är 20 år äldre än mig. Jag är 52, då förstår ni. Jag som vill ha en ung och oförstörd snygging, ingen skrynklig gammal tant. Ska jag bjuda ut henne på krogen? Jag menar, hon har ju en slida, det är det viktigaste. Jag vet inte vad/hur jag ska göra.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 22 oktober 2020 20:11

Jag fick i mig nio och en halv öl igår och det på relativt kort tid. Klarade mig från att skriva knas på Facebook. Ett tag efter att jag vaknade imorse fick jag en flashback; Jag hade ringt AE, akutenheten.


Jag har ingen aning om vad jag sa eller vad kvinnan i andra änden sa till mig. Tror att jag blev tillsagd att ta min Stesolid (trots mitt alkoholintag) och gå och lägga mig. Tittade in i kylskåpet efter att jag vaknat och där fanns en enda ölburk kvar, öppnad.


Naturligtvis hade AE ringt Spiranmottagningen och idag var det dags för min injektion. Det blev höjd dos. Jag som vill ha mindre medicin, inte mer! Den enda medicin jag vill ha mer av är Stesolid.


Fasen vad en fylla kan ställa till det. Nu är det jag som gör ett längre uppehåll med starkölen. Det här var ju inte bra.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 21 oktober 2020 17:33

Jag har tyvärr fått ett återfall i min alkoholism, köpte tio burkar Bellman. Har fått i mig två stycken och det gick i rasande takt. Visst kommer jag att dricka dem alla ikväll, jag kan inte sluta när jag väl har börjat. Jag som lovade mig själv i helgen att ta ett längre uppehåll, det höll i fyra dagar, sedan trillade jag dit igen. Men just nu mår jag bra, inga kroppsliga besvär och ingen oro. Salongsberusning is da shit.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 20 oktober 2020 22:55

Jag ska till min gode vän Nils-Erik imorgon. Hans skötsamma lilla fru ska bjuda på potatisgratäng och till det en köttbit. Det blir till att kalasa på finmat och inte de tröttsamma falukorvskivorna min tokiga lilla fru brukar vidbränna till mig.


Med mig tar jag en flaska punsch och ett paket cigariller, vi ska ha det så trevligt, Nils-Erik och jag. Min tokiga lilla fru då? Jag sticker till henne en banan och låser omsorgsfullt in henne i källaren. Hon får förstklassig mat och har nära till sin bajshink, vilket är ett måste då hon sedan en tid lider av kraftiga diarréer.


Nils-Eriks fru vet att inte störa oss män. Hon äter sin mat i kvinnans rum nummer ett, köket. Nils-Erik och jag tar plats vid hans vardagsrumsbord och låter oss väl smaka. Tydligen vankas det snaps och det sitter aldrig fel. Tur man har färdtjänst så man slipper vingla hem och kanske bli rånad av långhårig och vanartig ungdom.


En helkväll hos min bästa vän, det kan inte bli mycket bättre.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 20 oktober 2020 22:14

Jag har två projekt jag vill realisera: "Livet i Norrköping" och "Politikprat (PP)". Men jag kan inget om datorer, jag behöver hjälp. "Livet i Norrköping" ska handla om det dagliga livet i vår fina stad och vara rikligt illustrerad. "Politikprat" ska vara en plattform där alla ska få komma till tals, till och med extremisterna i Centerpartiet. Finns där någon som kan hjälpa mig?


MVH/Fester Bestertester

Av Fester Bestertester - 20 oktober 2020 21:20

Jag ringde akutenheten, AE och fick en oförstånde kvinnlig tölp på tråden. Jag började prata film och fick då frågan varför jag ringde. "Jag vill ha morfinplåster" sa jag då. "Det blir inget med det, inte en chans" fick jag till svar. Jag började då prata musik och vet ni vad? Satmaran la på luren efter att ha sagt till mig att inte ringa igen.


Jag ska inte ringa igen, jag kan ringa 112 och snacka lite. Eller någon annan hjälplinje. Det blir ju tråkigt att sitta ensam i sin lägenhet utan att ha någon att prata med. Fast ge mig några dagar så är jag nog igång med mitt ringande till AE igen. Utan oss patienter (eller vad man ska kalla det) finge de slå igen hela psykiatrin.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 20 oktober 2020 20:25

Dåligt med hakparti tyder ofta på förståndshandikapp. Ser helfestligt ut i profil, bara det gör att man vill garva. Liten, sluttande haka. Är dessutom näsan stor har du träffat på ett riktigt praktarsel.


Det omvända är underbett. Det är också ett tydligt tecken på förståndshandikapp. Plus att det ser enormt fult ut.


Vidare är potatisnäsa och breda läppar en signal om att det är dåligt ställt med förståndet.


Att mäta huvudet, notera dess form och mäta näslängd och utvärdera hakpartiet låter oss veta mycket om individen.


Alla är inte födda lika smarta som jag och det ser man på individer som lider av utvecklingsstörning.


Rasbiologi FTW!


MVH/Werner von Oben

Av Fester Bestertester - 20 oktober 2020 20:11

Vi var några som hade varit till Systembolaget och handlat dryck. Vi var på väg till Olaiparken, men Mannen med militärkepsen stannade till vid en bänk halvvägs dit och öppnade sig en öl. Han blev akut tröstig helt enkelt.


Vi andra gjorde halt och Finske mannen öppnade sig också en öl. Vi var fyra personer och alla fick plats på bänken. På avstånd såg jag en vakt, väktare, ordningsvakt eller vad det heter och kräket ringde snuten.


En grisbil kom efter ca fem minuter och rullade fram till oss. Finske mannen ställde rutinerat sin öppnade öl på marken, men Mannen med militärkepsen torde inte ha sett snuten, han klunkade i sig öl.


Snuten klev ur bilen och det var två yngre hetsporrar. Trots att Mannen med militärkepsen bara druckit två öl blev han medtagen och skjutsad till fyllecellen. Sicket jäkla beteende!


Vi andra fick oss en uppsträckning och blev tillsagda att skingra oss, sedan åkte grisen iväg igen med vår kompis i baksätet.


Så kan det gå. Vi gick till Olaiparken en man kort, men det är sådant som händer. Livet på gatan är tufft och man får räkna med närkontakt med grisen då och då.


MVH/Hasse Promille

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards