Alla inlägg under juni 2021

Av Fester Bestertester - 28 juni 2021 00:36

Jag sitter pigg som en mört vid datorn. Egentligen ska man sova så här dags, men inte jag. Kanske blir det en vaknatt igen, kanske kommre jag till sängs. Jag har tre 2,8:or att dricka och en 1,5-liters läsk i kylskåpet. Jag ska försöka få tag i min kontaktperson inom psykiatrin imorgon och fråga vad som hände med min doshöjning av Stesolid. Kommer att börja ringa vid åtta på morgonen och hoppas jag får tag på denne. Nåja, det är flera timmar dit, jag tar en maratonsittning vid datorn först. Vill inte lägga mig på sängen om jag ändå inte kan sova.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 27 juni 2021 23:45

Jag lyfte luren och ringde min gode vän Nils-Erik. Vi pratade om regeringskrisen och hur EAP ska kunna komma in i riksdagen. Vi pratade även musik och hur eländig den moderna dunka-, dunkamusiken är som dominerar i radion.


Nils-Erik bjöd in mig och lilla frugan hem till sig imorgon och jag tackade jag utan tvekan. Hans fru ska servera stek och potatis, det blir något att bita i för min lilla fru på mer än ett sätt. Hon ska vara med vid tillagningen av maten och min förhoppning är att hon lär sig ett och annat.


Jag tar med mig en flaska punsch till värdparet. Dock gillar inte Nils-Erik när hans fru dricker, så hon får nöja sig med att avsmaka lite, lite punsch. Min tokiga lilla fru kanske också får en svälj, det är kul att se henne berusad.


Nu gör jag natt så jag är pigg och utvilad imorgon. Vi ses, kamrat.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 26 juni 2021 14:39

Min vän "Oskar" ringde och var på prathumör. Det blev det gamla vanliga snacket om ekonomi och starkvaror. Han hade lyckats få tag i ett kvarter whisky, vilket han ska smutta upp utdraget över hela kvällen. Nu väntar han några timmar så ringer han vid femtiden igen. Gör så, "Oskar". Alltid kul att snacka med dig.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 26 juni 2021 13:54

Jag var på puben igår och hade det jättetrevligt. Fikret i baren lärde mig lite turkiska, så nu kan jag både svära och beställa en öl på hans språk. Det var helt moderatfritt, det tackar vi för. De är dryga, de där kapitalisterna.


Fast jag hade en Moderat i mitt sällskap, Bosse Rulltårta. Jag fick bara låna en hundring av honom trots att jag sa att jag skulle få mitt försörjningsstöd veckan som kommer. Nåja, jag hade lite pengar själv och de gick åt, sånär som på en femtiolapp.


God vän--chilenarna var där och vi morsade på varandra. De verkar bo på puben, de är alltid där när jag är där. Fast de är trevliga, så det gör inget. Sedan var det några juggar som spelade på Jack Vegas-maskinerna och Fikret fick säga åt dem på skarpen när de dunkade på skärm och "tangentbord".


Naturligtvis vill jag göra ett återbesök snarast. Det blir att gå till soc på måndag och hämta en slant, sedan är man redo för en helkväll igen. Hela världen möts på God vän!


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 26 juni 2021 13:44

Jag sitter som på nålar. Det är min oro som spökar. Måste sitta och skaka med benen, kan inte sitta still. Förbaskade oro! Som tur är är det fotboll ikväll, två matcher. Det flyttar förhoppningsvis fokus från måendet till täflandet på gräsplanen. Till fotbollen har jag sju starköl och dem kommer jag att tippa i mig, det kan du lita på. Jag vill bara må som folk gör mest, inte plågas varje dag.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 25 juni 2021 22:29

Min nya kontaktperson ringde i måndags och sa att min tillfälliga doshöjning Stesolid var beviljad. Men jag har fortfarande bara tre tabletter i apodosen och hämtar veckovis en extra om dagen. Det blir fyra tabletter om dagen om mina mattekunskaper inte sviker mig. Var är min höjning, var är min femte tablett?


Jag ringde akutenheten igår och fick svaret att en sjuksköterska skulle ringa upp mig, men så skedde inte. Jag behöver verkligen all Stesolid jag kan få, när ska vården begripa det?


Jag funderar på ett argt samtal till AE, akutenheten inatt. Jag måste bli neddrogad för att kunna sova och för att kunna leva. Kretiner!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 25 juni 2021 21:01

Jag har två grabbar hemma hos mig ikvälll och de dansade runt min stång/stake/påle spritt språngande nakna och drog eggande isär sina skinkor när de så gjorde. Jag har brottats med dem förr, men vadå då?


Vi har druckit lite bubbelvatten och är härligt upphetsade. Jag låter grabbarna ta för sig av min majstång och som de gör det. Det är smekningar, pussar och annat härligt. Denna kväll slutar med oss utpumpade i min dubbelsäng, sanna mina ord.


När tre erfarna killar träffas slår det gnistor om dem. Jag hade inte kunnat ha en härligare midsommar. Nu ska jag ägna mig åt mina gäster och deras biffiga kroppar så hörs vi en annan dag.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 25 juni 2021 19:15

Jag har sju starköl i kylen som stått där i dagarna två. Ska jag ösa i mig dem ikväll eller vänta till imorgon då det är fotboll? Sju öl, det blir jag berusad på. Jag har inte bestämt mig, men kommer att fatta beslut i denna oerhört viktiga fråga om någon eller några timmar. Det är endast när jag är full som jag mår bra. Men dricker jag idag blir jag utan det goda, det välgörande, imorgon. Hur skulle du ha gjort?


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards