Alla inlägg under juni 2021

Av Fester Bestertester - 13 juni 2021 12:53

Jag har besttällt två skivor från Gin*a. "Powerage" med AC/DC och "Resurrection" med Venom. Venomskivan har jag aldrig hört, men köpte deras senaste härom veckan och den var toppen. Musik distraherar mig och tar udden av psykostankar.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 13 juni 2021 12:38

Yes, här sitter jag som på nålar. Spelar lite musik, just nu Deep Purple och försöker koppla av. Men det är svårt då mitt stämningsläge är lågt. Den som ändå hade starkvaror nog till en fylla. Jag har två i kylskåpet, det är allt. Ska försöka rocka loss, leva mig in i musiken. Jag måste skifta fokus från måendet till något positivt som just musik. Sorg är jobbigt och knäckande.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 13 juni 2021 12:18

Jag försöker att skriva av mig mitt dåliga mående. Jag är ur gängorna efter min väns allt för tidiga död och vet inte vad jag ska ta mig till. Jag har inte ringt AE, akutenheten, men visst lockar det. Funderar på att ringa jouthavande präst också, det kanske skulle hjälpa mot mitt dåliga mående.


Detta är den första helgen utan min vän i livet, det känns sorgesamt. Jag har inte ork till något, orkar knappt titta på fotboll trots att jag är intresserad. Kanske skulle jag må bra av en inläggning, men det vill jag helst inte. Jag vet inte vad jag ska ta mig till.


Jag sitter med oro i kroppen och den kan snabbt övergå i ångest. Har tagit min morgon-Stesolid, men den hjälpte inget vidare. Jag har för fasen bett om höjd dos flera gånger de senaste månaderna, men inget händer.


Jag får försöka ta en promenad, det brukar lindra. fast har jag ork till ens det? Det är frågan.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 12 juni 2021 14:25

Det spelas hela tre matcher idag. Turneringen är fotbolls-EM och lilla Sverige deltar. Det roligaste ska bli att se brödramatchen Danmark Finland, där hoppas jag på finnarna. Sverige går in i turneringen imorgon då man möter ett svårslaget Spanien. Fotboll är sporternas sport.


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 11 juni 2021 23:02

Jag bejakar mitt ego och jag vill njuta här och nu av allt vad livet har att erbjuda. Inget "saliga äro de saktmodiga" eller annat bibliskt trams. Jag ser till mitt välbefinnande först och de jag håller av i andra rummet. Personlig njutning, det är satanism i dess ädlaste form. Jag offrar inte spädbarn på något mysko altare, jag ser till att jag har det så bra jag kan ha det. Jag väntar inte på livet efter detta, jag kräver njutning här och nu.


MVH/Werner von Oben

Av Fester Bestertester - 11 juni 2021 16:10

Jag tänkte att vi som kände K kunde träffas och äta en bit mat och ta oss något starkt till hans minne. K älskade bufféer, speciellt på Peking house, men tror inte de har buffé i dagsläget, på grund av covid-19. Men Rosegarden tror jag kör bufféer fortfarande. Träffas och snacka minnen. Dra historier om allt tokigt vi hittat på genom åren. Som när K var stammis hos polisen i fyllecell. Jag vill göra något för att hedra hans minne. Hör av dig om du är intresserad att följa med.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 11 juni 2021 15:22

Jag håller på att knäckas av sorg. Då gick jag till Systembolaget och köpte sju starköl av vilka jag redan börjat dricka. När kompisen fått en grav ska jag dit, öppna en burk och hälla den på jordplätten under vilken han ligger begravd.


Jag har fortfarande inte fattat att han är borta. Jag räknade med att se honom komma på sin cykel iklädd t-shirt, kortbyxor och sandaler när jag var på stan förut. Men han är borta, han är hos Gud.


Kolla gärna till mig ibland från din Himmel och se till att jag får mig en fylla då och då. Men en fylla med dig blir det aldrig mer. Nu är det bara jag och herr Hörsel kvar av det gamla gänget. Du är saknad, men lever för alltid kvar i mitt hjärta.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 10 juni 2021 19:50

Jag orkar inte hålla på med bloggen. Jag har sorg som inte lättar. Ska försöka ta mig till akutenheten och se om jag kan få Olanzapin som ett tilläggg till min Clozapine och Zypadhera. Borde inte vara omöjligt.


Hur som helst behöver jag någon att snacka med och då kan AE vara rätt ställe. Jag struntar i om jag får sitta där i flera timmar, bara jag får något proffs på mående att samtala med. Jag behöver lätta mitt hjärta för någon.


Sorg är en del av livet, men jag skulle helst vilja slippa den. Jag tänker på när man avslutat sitt jordeliv och hamnar hos Gud. Då blir det ett existens utan sorg och utan lidande. Åtminstone vill jag tro att så blir fallet.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards