Alla inlägg under juni 2021

Av Fester Bestertester - 17 juni 2021 12:05

Strax innan fyra på eftermiddagen ska jag gå hela vägen till mässhallarna för min andra vaccinationsspruta. Sedan hem och svida om då jag ska på buffé till min döda väns minne. En massa måsten, jag som helst ligger på sängen och slappar. Med lite vila i kroppen ska det nog gå bra, dock. Ska även bli kul att återse han jag ska ut och äta med.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 16 juni 2021 14:13

Överraskningen Finland tar sig an Ryssland i en förmodat spännande fotbollstävling. Man vann överraskande mot Danmark och kan överraska igen. Jag hoppas på det. Det är alltid roligt med lite mindre lag som tar segrar, så det inte bara blir Spanien, Portugal, Frankrike och England som går bra. Jag tippar med hjärtat och säger två ett till finnarna.


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 15 juni 2021 01:02

Jag har fått i mig sju starköl, jag har druckit mig till mod. Jag är en frontkämpe, men möter inte potentiell död utan fruktan, utan tarvar något starkt inombords för att göra det. Starkt inombords har jag, sju härliga burkar.


Det verkar som att mänskligheten behöver hjälp i Smedby, så jag gör en utryckning dit utan en tanke på min egna hälsa. Jag tjänar mänskligheten och stampar ned reptilianer och annnat slusk i dyn.


Väl mött på stadens gator, du nyvunna anhängare av Saken. Tillsammans kämpar vi för solsystemets intelligentaste varelser homo sapiens. Död åt tyrannerna!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 14 juni 2021 17:17

Det blev en sittning vid ett ej bebyggt stråk nära S:t Persgatan idag. Det var jag, Mannen med militärkepsen och Mannen med det illröda ansiktet. Mannen med militärkepsen var på jättebra humör efter att hans Finland slagit Danmark i en fotbollstävling.


Vi handlade varsin liten ranson med öl, smygstartade en smula. Sedan kan ju bängen beslagta all ens öl, så det gäller att ha så få på sig som möjligt. En svår avvägning när man är törstig.


Vi satt i säkert ett par timmar och det var snut- och vaktfritt. Det tackar vi för, vi vill bara sitta ifred och dricka. Tyvärr fick inte Mannen med det illröda ansiktet handla mer på Systembolaget när vi var tillbaka där, så jag nappade åt mig två extraburkar när jag såg vad som var på gång. Jag fick en tjuga av honom, det gick jag back på, men vad gör man inte för kompisar?


Nu är jag hemma och tar igen mig. Har en enda burk kvar och den sveper jag strax i mig. Mot nya parkbänkar imorgon!


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 14 juni 2021 17:00

Skottland fick stryk på hemmaplan på ett ödsligt Hampden Park mot Tjeckien med två noll till tjeckernas favör. Snart väntar en match i Sverige grupp, nämligen Polen mot Slovakien, där hoppas vi på slovakisk seger. Och så sista matchen för dagen då, då Spanien tar emot lilla Sverige. Tror Sverige får stryk med två noll och att de ej går vidare från gruppen. Men jag har gärna fel.


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 13 juni 2021 20:16

Jag har försökt dra ihop ett mindre gäng för att äta buffé för att hedra min matfriska vän. Vissa kan, men ej på samma datum. Nåja, jag nöjer mig med att träffa en, kanske två, på torsdag på Rosegarden.


Den som förmodligen inte kommer är mannen som aldrig säger nej, utan kanske, kanske, kanske; Herr Hörsel. Jag hoppas så klart att han kommer, men räknar inte med det. Fast vi kan ha det trevligt på tu man hand, han som kommer och jag. Observera att vi inte är homosexuella och inte kommer att tafsa på varandra.


Jag ska bjuda min gamla arbetskamrat på en snaps, det är han värd. Han och jag gick grundskolan ihop fast han är ett år äldre än mig. Han är snäll och trevlig och har hjärtat på rätt ställe. En gammal vapendragare helt enkelt.


Kanske blir det en träff med två andra före detta arbetskamrater veckan efter nästa. Den ena jobbar bara kvällar, men går på semester om fem dagar. Då blir vi tre gamla kamrater som ska försöka supa varandra under bordet. Som vi ska försöka!


Min döda vän måste firas och det rejält. Vi som hittat på så mycket roligt genom året. Min vän måste leva kvar i våra hjärtan i alla fall.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 13 juni 2021 18:49

Jag måste ha världens flottigaste fingrar, då många skivor inte går att spela i datorn utan att de stannar till, eller hoppar till. Jag brukar håsa på skivorna och gnugga dem mot tröjan, men det hjälper oftast inte. Ibland tar jag en droppe diskmedel på dem och gnor med fuktat papper. Det funkar ibland. Jag försöker att inte ta på skivorna, men det är svårt att undvika helt. Lite skit ska väl en modern spelare kunna ta?


MVH/Fester Bestertester

Av Fester Bestertester - 13 juni 2021 13:22

Inte känner jag mig bättre efter tio milligram Stesolid. Jag är supertrött och ställer in dagens aktiviteter. Jag skulle tillsammans med syrran ta ut mamma och pappa, men tror inte jag orkar med det. Vill bara sova, sova, sova... Jag har mer Stesolid att kunna ta och kommer att göra det snart. Någon jäkla effekt måste de väl ändå ha.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards