Alla inlägg under juni 2021

Av Fester Bestertester - 9 juni 2021 21:17

Jag ska gå på min väns begravning. Vi känt varandra sedan första halvan av 90-talet, så klart att jag kommer. Jag har inga finkläder att ta på mig, men det var okej att komma klädd i trasor enlig kompisens bror. Det blir att köpa en blomma någonstans och lägga på hans kista. Jag kan fortfarande inte tro det: min bästa vän är död.


MVH/Peter

Av Fester Bestertester - 9 juni 2021 16:47

Min bästa vän K har idag hastigt avlidit, det skedde sömnen. Han var bara 51 år gammal. Vi hade kontakt på messenger häromdagen och nu är han borta. Jag har känt honom i nästan 30 år och nu finns han inte mer.


Vad vi festat ihop, K och jag. Vi var runt på pubar och drack oss packade, detta i princip varje helg. Han som hade beställt nya Playstation 5, han får aldrig spela på den. Han får aldrig mer höra fåglarnas kvitter eller se den underbara grönskan i naturen.


Men jag tror på ett liv efter detta, så han är nog i himlen hos Gud. Jag har fortfarande inte fattat att han är död. Håll en plats ledig åt mig, K. Vi kommer att ses igen och det i en värld utan sjukdomar och lidande. Vi ses i paradiset.


MVH/Peter

Av Fester Bestertester - 9 juni 2021 15:38

Jag tog en vaknatt inatt och nu är jag jättetrött. Jag gick utåt Hageby, då jag kände för att gå ut. Var väl ute runt klockan två och jag blev inte nedslagen eller rånad. Jag har sovit en del på förmiddagen då vaknatten satte sina spår i kroppen. Ska försöka sova lite till under kvällen. Dåligt med sömn ger mig vissa psykotiska symptom och det slipper jag helst.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 8 juni 2021 21:52

Jag som partiledare i SOS träffade länsledaren för ett annat mikroskopiskt part, vi kan kalla dem Svenska alternativet. Mannen jag träffade var skärpt, jag var en mer "hands on-character". Har fått flygblad vilka jag kommer att dela ut med början imorgon onsdag. Jag gör honom en tjänst och förväntar mig att han hjälper till att sprida mitt partis blad. Samarbete är vägen framåt. Men jag har min bakgrund i Nordiska rikspartiet, får väl hålla tyst om det, annars blir jag persona non grata. Jag försespråkar väpnad revolution, Svenska alternativet kör på den demokratiska vägen. Vi kan väl mötas halvvägs?


MVH/Werner von Oben

Av Fester Bestertester - 7 juni 2021 19:20

Jag är jättesugen på att gå en brottningsmatch mot en härlig karl. Han får gärna vara skäggig, ha ett stort midjemått och ha tjurnacke. Då tänder jag på alla cylindrar! Utbudet av så kallade björnar är skralt här i staden. Goa och håriga sköningar som man kan ta benlås på och tvinga ned i parterr. Jag har inte fått uppleva äkta vara på över en vecka och jag håller på att gå åt av lust. Det får bli att surfa in på de gamla vanliga sexsajterna och idka självbefläckelse framför webkameran. Jag söker efter så kallade björnar med ljus och lykta. Jag kanske kan beställa hem en kille från en annan stad, för en kraftig karl måste jag ha att brottas med. Kille som gillar killar, det är jag, det. Kraftiga killar.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 7 juni 2021 19:01

Video Invest eller Red Baron, vilket bolag föredrog du? Red Baron hade väl mest 60-talsrysare från Storbritannien som "Horror hospital", "Killer's moon" och "Blood on Satan's claw". Då föredrog jag Video Invest, de hade de häftigaste skräckisarna med titlar som "Verktygsmördaren", "Cannibal Holocaust" och "Staden med levande döda". Jag minns en annons i tidningen Film & Video där jag tror ett annat bolag köpt rättigheterna till Video Invests rysare och det stod typ "med nyklippning har filmerna fått ett rappare tempo". De hade bara klippt bort det götta, närbilder på blod och tarmar.


"Day of the woman" var en annan stark film som senare döptes om till "I spit on your grave". Tror det kan ha varit Viking Video som distribuerade den. Den har fått en nyinspelning och två uppföljare och jag har dem hemma och minns dem som bra. Vilket bolag som hade "Motorsågsmassakern" minns jag inte, men vet att den släpptes på två olika bolag, då rättigheterna tagits över av ett annat företag.


Jag har köpt på mig de viktigaste filmerna på DVD och det är med ett leende på läpparna jag återser dem. Rätt harmlösa rullar med dagens mått mätt. Men tidigt 80-tal gick det inte att få tag på häftigare filmer. Vilka har du som favoriter?


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 7 juni 2021 16:18

Jag har lite dåligt med pengar, får pensionen om tio dagar. Men jag hade en hundring i plånboken, så det blev ett besök på Systembolaget. Nu sitter jag här med en öl i handen och fem till i kylen. Blir ingen direkt fylla på sex starköl, men bättre än inget i alla fall. Sex öl, Bellman, blir cirka 95 kronor. Det är taget.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 6 juni 2021 23:21

Jag slog mig ned vid TV-apparaten och tittade på nationaldagsfirandet. Jag tyckte mig se tydliga tecken på drottning Sylvia att hon är en så kallad shape shifter. Stel mimik och med dimmig blick.


Nej, jag fick tidigt nog. Jag slog upp ett rejält glas punsch och lät mig väl smaka. Sverige har inget att fira, vi har ingen historia. Vi har inte fomats genetiskt och till lynnet genom generationers generationer av svenskar och deras dåd och leverne.


Sverige tillhör alla, det är dags att börja inse det. För du är väl inte rasist?


MVH/Vän av ordning

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards