Alla inlägg den 4 april 2021

Av Fester Bestertester - 4 april 2021 23:39

Jag låg och vred mig i sängen en längre stund, men sömnen kom inte. Jag gick då upp och hällde upp ett glas punsch, vilket jag njuter av nu. Punsch smakar fantastiskt oavsett tidpunkt på dygnet.


Tänkte ett tag gå ned till lilla frun och väcka henne för en sexig stund, men orken fanns inte. Istället sitter jag in finfåtöljen och spisar jazz med glaset i högsta hugg.


Jag har inget på schemat imorgon och kan dra timmerstockar hela dagen om så vore. Jo, mat måste jag ha och den ska stolliga lilla frun få laga till; Bacon och stekt potatis blir det.


Nu ska jag förlora mig i jazzens värld och ber att få återkomma imorgon.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 4 april 2021 22:59

Jag tar med mig Bosse Rulltårta och går till bästa puben God vän, känt för sin trevliga atmosfär. Väl där åker stora plånboken fram, jag har sparat ihop en femhundring. Det räcker till tio små öl och det blir jag full på. Bosse Rulltårta är dock lite sur på Fikret efter att han blivit ombedd att gå sist vi var där. Men det är historia och nu är nu.


Tänk om det dyker upp några läckra brudar. Det vore inte fel att få med sig någon hem. Men jag brukar kamma noll, men man vet aldrig. Bjuder jag på en sider kanske någon donna släpper till.


Vad kul vi ska ha det imorgon. Hela världen möts på God vän.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 4 april 2021 21:10

Jag mår som sämst om kvällarna, vet inte varför. Nu är det kväll igen och jag mår lite sisådär. Men en sak är säker, jag kommer inte att ringa AE på ett bra tag. Jag vill bara har mer benso den vägen.


Jag kanske skulle prata med min kontaktperson om att jag vill ha mer Stesolid. Vad fasen, kompisen har tre gånger så hög dos som jag, det är orättvist. Jag är ingen bensotorsk, eller vad det kallas, jag vill ha dem till att lugna nerverna med. När jag får försämrat mående räcker inte de futtiga 20 milligram jag har.


Jag kommer att säga som det (till viss del) är: jag dricker alkohol som en form av självmedicinering. Läkaren jag pratade med idag babblade om Beroendeenheten, men så illa är det inte med mitt drickande.


Får jag några order från mina gäster i huvudet Ville och Valle kommer jag att strunta i dem. Jag orkar inte vara ute varje jämra natt och spela hjälte. Jag behöver min sömn. Och jag somnar bättre med 40 mg Stesolid i kistan än med 20.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 4 april 2021 20:23

Jag har författat ett stycke text som jag valt att kalla "Uppfostrar Vera". Den handlar om en man i 70-årsåldern som bli förtjust i en skolflicka och känslorna är besvarade. Jag är mycket van vid att skriva sexnoveller, blev bland annat publicerad i Fib Aktuellt. Men jag kommer inte att lägga ut den på nätet, mer än till försäljning. Vill du ha en trevlig, medryckande och emotionellt tillfredsställande text råder jag dig att köpa min novell. Mitt livs novell.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 4 april 2021 18:16

Jag gick en brottningsmatch mot en kille i min ålder. Han är en puttefnask på under hundra kilo och det var inga större besvär att få av honom kläderna och ta ett armlås på honom. Matchen slutade som sig bör i min dubbelsäng. Jag har varit på honom tidigare, men utbudet av villiga killar är begränsat här i stan, så man får ta vad man får. Nu klarar jag mig utan brottning på ett par dagar. Tror jag.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 4 april 2021 18:08

Jag har satt på en skiva med glad musik. Det är "Beer & sex & chips n gravy" med inga mindre än The Macc Lads", buspojkarna. Det spritter i kroppen min! Till det dricker jag Coca-Cola och äter chips. Man måste få rå om sig efter en tråkig natt och dag hos akutenheten.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 4 april 2021 17:13

Jag ringde akutenheten, AE, på fyllan och var välkommen upp. Jag gick dit på vingliga ben. hade ju druckit rejält. På Skarphagsleden blev det en marksyning och efter mycket möda och stort besvär tog jag mig upp. Hann kanske femtio meter så stöp jag i backen igen.


Denna gång kunde jag inte ta mig upp, men två killar och en tjej var i närheten och de lyckades dra upp mig och satte mig på en betongsugga, eller vad det var. Dessutom ringde de ambulans.


Jag äntrade ambulansen på fortsatt vingliga ben och satte mig ned. Sa till sjukskötaren att jag var på väg till AE. Det var förträffligt att få skjuts upp. På AE tog de lite prover, sedan fick jag ett rum med en säng; Jag hamnade på observationplats igen.


Blev väckt vid lunchtid och fick vänta några timmar på en läkare. Han ville lägga in mig, men jag sa nej. Jag ville ju bara hälsa på brudarna på AE, de är så klämmiga och rejäla. Jag var inte så dålig att ett så kallat vårdintyg (LPT) kunde utfärdas.


Nu sitter jag med en Coca-Cola och pustar ut. Jag har fått nog av AE på ett tag och dem av mig.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards