Alla inlägg den 22 april 2021

Av Fester Bestertester - 22 april 2021 22:38

Jag har bjudit hem tre killar jag känner via RFSL till mig imorgon. Vi ska träffas och dricka lite och äta en bit mat. Sedan serverar jag drinkar jag blandar ihop själv. Förhoppningsvis är de pigga på lite brottning, man vet aldrig vad som kan hända när fyra kåtbockar träffas. Pungen är nyvaxad och sängkläderna är bytta. Jag är redo för närkontakt!


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 22 april 2021 22:16

"....håll med om det folk och fä. Men om livet är pest, fyllan värmer bäst."


Här sitter jag med min åttonde cigarett för dagen. Har kvar några slurkar Coca-Cola och har tagit fram dagens enda folköl. Inga starkvaror, inga chips, endast sockerfri läsk, ej rökt så många cigg jag skulle vilja. Jo, nog är livet pest alltid.


Känner viss smärta i magen och mellangärdet, det är hjärtat som spökar. Har vissa andra fysiska besvär som jag inte ens vågar skriva ut. Jag tror jag har kärlkramp, det är den förbaskade rökningen som gett mig det.


Jag kan känna en längtan efter den psykiatriska intensivvårdsavdelningen PIVA. Få äta ordentligt och komma isäng efter sista ciggen klockan elva. Men ärligt talat vill jag inte dit, jag vill ju uppleva våren i all sin prakt.


Att jag är döende är jag övertygad om. Frågan är bara när jag drar min sista suck. Jag skulle tro och hoppas på att få dö i sömnen och färdas genom kosmos till Himlen. Äsch, man kanske skulle ringa akutenheten och prata av sig lite.


Nu är det sen kväll och jag har ingen att bolla mina tankar med, ingen som lysssnar. Visst har jag en kompis som ofta sitter uppe om nätterna, men han kanske har gått och lagt sig just idag, bara för att jag är sugen på att snacka. Vill inte väcka honom.


Nåväl, jag får kämpa på i min ensamhet. Jag har levt med kaputt hjärta i flera år, jag kanske överlever några år till. Ont krut förgås inte så lätt.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 22 april 2021 17:58

Jag hör röster från personer. De kommer både innifrån och utifrån. Många är gångerna jag vänt mig om för att konfrontera nidingarna, men ingen står då där. Dessutom pladdrar Ville och Valle på och det är rejält störigt.


"Vad värdelös du är.Vad tjock du är. Varför tar du inte livet av dig?" Så kan det låta. Dessutom säger de åt mig att stoppa på mig en skruvmejsel och gå ned på stan. Jag vet nog vad de vill att jag ska göra, men inte tänker jag hugga ned någon. Då blir det väl livstidsstraff på rättpsyk.


Jag kommer att gå en kortare promenad för att försöka bli kvitt joxet. Hjälper inte det ringer jag akutenheten (AE) och ber om mer benso och en tiomilligrammare Olanzapin. Jag kommer naturligtvis att bli nekad, men vad ska jag göra?


Man behöver inte vara psykiskt sjuk för att höra röster. Kanske är jag en utvald individ som ska utvecklas till en supermänniska.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 22 april 2021 17:00

Det blev en sväng till Mötesplats Helknas i förmiddags. Där fanns Gnällspiken, donnan som tror hon är tillsammans med Gnällspiken och många andra. Jag fick i mig hela sex koppar kaffe och hade rätt roligt åt de andra besökarna.


Det är standens värsta avskrap som går dit och det märks så fort man kommit innanför dörrarna. Vissa är som zombies, andra pratar för sig själva. Den enda deltagare som sticker ut är jag, då jag har ett knivskarpt intellekt och kan kollra bort alla, besökare och personal.


Jag har inget på schemat under fredagen (förutom tvätt klockan sju), så visst blir det ett återbesök. Det känns så befriande att få skratta rejält åt såskoppar och efterblivna.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards