Alla inlägg den 30 april 2021

Av Fester Bestertester - 30 april 2021 22:42

Ja, här sitter jag och filosoferar. Jag funderar över mitt livsöde, min prekära situation på samhällets botten. Jag har inte ork med något, fixar inte ens daglig sysselsättning som till och med förståndshandikappade klarar av. Det går inte att sjunka så mycket djupare än jag har gjort.


Jag avundas adeln, jag avundas borgarna och jag avundas till och med arbetarklassen. Jag tillhör underklassen, den undre underklassen. Extra jobbigt blir det när jag tänker på min fantastiska intelligens, hur jag kastat bort mitt liv, jag tog aldrig tillvara de chanser livet gav mig.


Jag är en slö och apatisk schizofreniker. Och ja, jag dreglar (biverkning av Colzapine). Har jag ett visst människovärde? Kanske det. Har jag någon framtid? Ja, men den skiljer sig inte nämnvärt från dagens usla existens.


Jag vill bara gå och lägga mig och dra täcket över huvudet. Jag vill spola tillbaka tiden och återuppleva min bekymmersfria ungdom. Inte sitta dammig framför datorn och bara glo. Åren går, men besvären består.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 30 april 2021 18:20

Jag och Bosse Rulltårta ska till bästa puben God vän. Där ska vi dricka och ha det roligt. Ska bli kul att träffa Wladimir, Ismedin, Fikret och alla efter några dagar. Jag har 670 kronor i plånkan och det räcker till en fylla. Jag kommer inte ha råd att bjuda kjoltyg på något att dricka, men det spelar ingen roll, de är svårflörtade. Jag sprayar på mig lite deodorant så är jag klar att gå. Vi ses vid Väster tull, Bosse. Hela världen möts på God vän.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 30 april 2021 16:42

Jag har handlat godsaker till den stundande veckändan. Det blev att gå till konditorn och där köpte jag biskvier, punschrullar och mazariner. Jag räknar fredagen som starten på helgen förstår du.


Till mat idag blir det en korv ärtsoppa. Naturligtvis är det fnoskiga lilla frun som får tillreda den, spisen är kvinnornas manick. Jag ska låta frugan smaka av ärtsoppan, men bara en två, tre skedar. Jag vill att hon ska förbli smärt och fin.


Efter maten går jag loss på mina bakverk och till dem blir det några glas punsch. Jag vet att rå om mig själv, det gör jag varje dag. Må din veckända bli lika förträfflig som min ska bli.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 30 april 2021 16:00

Det blev en vända till Mötesplats Helkans idag. Jag var där i nästan två timmar och hann med fyra koppar kaffe. Min före detta arbetskamrat "Fredrik" var där och han mumsade i sig kakor till kaffet. Han är rätt såsig i roten fast han bara är 68 år. Demensen kommer tidigt för vissa. Jag hade med mig en kompis, men han fick vända och gå hem igen på grund av smitttorisk. Det var tölpaktigt, tycker jag. Det blev inte så många skratt idag trots att jag frotterade mig med stadens avskrap. Jag var väl inte på humör. Nu blir det ingen mötesplats på tre dagar, men jag får väl kolla på roliga klipp på nätet, för skratta, det vill jag.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards