Alla inlägg den 3 april 2021

Av Fester Bestertester - 3 april 2021 20:40

Det börjar dra ihop sig till ett samtal till akutenheten, AE, snart. Är lite osäker på vad jag ska snacka om, men får väl köra på sport, det brukar funka. Hoppas jag får prata med Maggan eller Sl*vic*, de är bland de trevligare att få på tråden.


Blir jag ärlig med dem tror jag risken för inläggning är överhängande, men så illa behöver det inte bli. Bara ett kort samtal för att stärka nerverna.


Jag är i behov av hjälp för att överleva, är det så fel? Må du prutta på dig, du tvivlare. Jag ringer dem så ofta jag vill.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 3 april 2021 20:09

Min toka till fru skulle rosta mackor åt mig. Men vet ni vad? Hon hade dem i brödrosten alldeles för länge och de blev hårda och brända. Jag tvingades utdela några snärtar på hennes gropiga lår. När ska hon lära sig? Jäklas hon bara med mig?


Nåja, hon ska snart få bekänna färg då hon ska få tillreda köpta köttbullar och pasta med chilisås på. Ett misslyckande där också och jag låser in henne i källaren på obestämd tid. Man måste ha någon nytta av sin fru, annars kan man lika gärna vara ungkarl.


Jag slår inte min fru, jag gör som man gör med bångstyriga hundar: rycker i kopplet. En och annan snärt får hon för att hon ska vakna upp och bli kvitt sitt djungelbeteende.


Satans fru, nu måste du behaga mig som det anstår en man i sina bästa år. Inget vidbrännt vatten, jag kräfva adekvata måltider. Tänk på att jag köpte dig för hundra dollar. Det är dags att börja betala tillbaka.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 3 april 2021 18:59

Jag har fått i mig sex av åtta starköl och mår toppen. Jag vill gå lullig genom livet, inte vara tråkigt nykter. Allt blir så mycket bättre med starkt i kroppen! När starkölen tar slut går jag på nödraketerna, folkisarna. Jag kan drick mig stinn och full och lita på att jag kommer att göra det.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 3 april 2021 17:10

Nu är det påskafton och det är tid att umgås med nära och kära och äta gott. För alla andra utom mig då. Jag har ingen att fira påsk med, men påsken är ett jädra spektakel. Av någon outgrundlig anledning ska man proppa i sig ägg. Ägg som är så äckligt. Och är det inte vid påsken man dansar runt en stor stång? Inget för mig.


Jag sitter i min ensamhet och dricker starköl, det är vad jag kallar firande, det. Jag är inte ensam, ty i mitt huvud finns "J", "D" och Florian. De håller mig sällskap vare sig jag vill eller inte. Du som firar påsk: ha det så bra och ät inte så du storknar.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards