Alla inlägg den 21 april 2021

Av Fester Bestertester - 21 april 2021 23:10

Du kvinna som går runt med bysthållare: sluta använd otyget, låt brösten guppa runt fria från sina bojor. Det är en myt att kvinnan utvecklar så kallade hängbröst vid avsaknad av bh, det finns inget som styrker den teorin.


Kvinnan är inte skapad för att använda bh, det är ett relativt modernt påfund. Ta du av dig bh:n när du gör natt, men se också till att ej knöla in brösten i den när morgonen kommer.


"La det swinge". Befria brösten!


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 21 april 2021 23:00

Rökning av tobaksvaror är ett otyg, kära läsare. Jag hoppas innerligt att du inte är fast i joxet. Om du är det kanske du ska fundera på att göra som jag: dra ned en smula. Jag brukar röka lite drygt ett paket om dagen och det blir svindyrt, då ett paket går loss på över 60 spänn.


Själv har jag bara rökt åtta cigaretter idag och det är fenomenalt. Men jag kommer på mig att sträcka mig efter cigarettpaketet. Dessutom letar jag hela tiden anledningar för att röka. En cigg efter maten, eller nu har jag inte rökt på en timma så jag är värd ett bloss.


Håll dig undan rökverken, bli inte en inbiten nikotinist som jag.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 21 april 2021 22:25

Jag är inne på min första och enda Coca-Cola, en sockerfri flarra på 1,5 liter. Passade på att hämta en folköl ur kylskåpet när jag ändå var i köket. Har fyra burkar, men ska försöka att dricka bara en.


Glädjande är också att jag står på låga åtta cigaretter rökta idag. Jag tar min diabetes på allvar, men visst är det svårt att bryta ett invant mönster: frosseri.


Jag åt upp de få chips jag hade i en öppnad påse hemma och har gått in på cashewnötter. De är goda och jag tror rentav nyttiga. Chips äter jag aldrig mer, men det kan jag leva med.


Någon renlevnadsman lär jag aldrig bli, men jag kan i alla fall undvika överkonsumtion av öl, läsk och cigaretter. Vackert så.

MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 21 april 2021 21:07

Jag har precis kommit hem efter en sittning på stadens bästa hak God vän. Wladimir var där, Fikret var där, det var fullt med bekanta ansikten. Jag körde på den minsta av tre storlekar på ölen, en lite mindre stor stark alltså.


Bosse Rulltårta var med mig och han blev rätt bladig. Han råkade ut för en olycka och fick tyvärr sitta med blött skrev, men det var inget som la sordin på stämningen. Vi drack på och det rejält.


Jag hade ätit mig mätt på snabbmakaroner och falukorv innan God vän, men Bosse Rulltårta (kapitalist och krösus) beställde in en kebabtallrik. Lite sugen blev jag, men måste man hålla i pengarna så måste man.


Med mig hade jag en femhundring och det räckte till tio starköl. Jag vet mina gränser, det blev precis lagom mycket. Var kvar ett tag efter att jag fått slut på öl, jag väntade på att Bosse skulle bli klar med sin öl. Han har pengar och körde på största storleken öl.


Nu ska jag gå och lägga mig. Det blir att gneta på i några dagar och tjata på soc om lite extrapengar. Då kan Bosse Rulltårta och jag göra stan snart igen.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 21 april 2021 20:24

Vi har en frände långt bort i väster och hans namn är Max Byce. Han hörde av sig till mig via så kallad e-post och han hade storartade nyheter. Han har köpt sig en husbil och lever i den, då den är permanent uppställd i en så kallad trailer park. Viss hyra betalar han, men han berättar att han går flera dollar plus varje månad.


En del av överskottet går till UFO-frågan, men inte allt då han gillar att unna sig tuggtobak och hembränt. De är rätt få medlemmar därborta, men får trots det stordåd utförda. De gör propagandachocker: delar ut flygblad eller tejpar upp dem på stolpar, allt för att upplysa sina landsmän.


Än har ingen dött i kampens spår, men det kanske bara är en tidsfråga, då polisen är infiltrerad av reptilianer. Max Byce säger att han gladeligen tar en laserstråle i bröstet för sakens skull och för att göra motstånd in i det sista.


Framtiden ser ljus ut för oss UFO:iter. Med killar som Pekka Kekkonen (Finland), Ole D Doff (Norge) och Kenta Kawasaki (Japan) tar vi fighten på gator, på torg, i städerna och på landsbygden.


Leve er, mina medkämpar! Leve det totala motståndet!


MVH/Er länsledare

Av Fester Bestertester - 21 april 2021 19:39

Här sitter jag och sörplar kranvatten. Jag har sedan två dagar levt med konstaterad diabetes. Köpte mig åtta öl i måndags för att "fira" med en sista fylla. Igår blev det bara en burk folköl och hitills idag inga öl.


Jag har dessutom ätit upp min sista chipspåse och som inte det är nog försöker jag dra ned på rökningen. Ingen öl, inga chips och dåligt med cigg. Som tur är verkade det på läkaren som att sockerfri läsk är okej. Alltid något.


Min livslust håller på att ebba ut. Hur kul är det att dricka kranvatten och knappt våga unna sig en cigarett då och då? Jag kan kanske späka mig en längre tid, men då blir livet riktigt tungt.


Jag som lever för fyllan. Jag som älskar chips. Jag som gärna dricker tre liter läsk om dagen. Nu är allt det borta och jag gillar det inte. Vad ska jag ta mig till?


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards