Alla inlägg den 17 april 2021

Av Fester Bestertester - 17 april 2021 23:31

Det är inget att skämmas över att tända på analöppningar och snoppar. Det är fullt naturligt. Jag förstår om det kan vara jobbigt för dig att acceptera detta, men gör det, då det är fullt naturligt och vanligt förekommande.


Vi borde gå en match du och jag, X. Jag ska få dig att kvida och be om nåd. Kom hem till mig och så går vi en match där förloraren blir uppborrad där bak. Skönt och härligt för båda parter, kan jag lova dig.


Var ingen homofob, var ingen nazist. Kille på kille är grejen. Lyft luren och slå mitt nummer. Svårare än så behöver det inte vara.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 17 april 2021 22:37

Arg motalabo skäller på mig och Lennart kommer med snuskiga förslag. Jag vill bli lämnad ifred, ska det vara så svårt att förstå? Jag lider, men vill inte bli "sodomerad" eller tillrättavisad av en gammal dammig gubbe. Lämna mig ifred, snuskisar! Fast jag hoppas och tror att ni menar väl, men kan inte ta till mig det ni skriver. Jag vill inte ha stjärtsex, jag vill inte bli en kvinnomisshandlare. Respektera det!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 17 april 2021 18:14

Det var Lennart här. Du ska inte sitta och lida i din ensamhet, X. Ta dig hem till mig och du ska få en omgång du sent ska glömma. Jag har aldrig varit på dig, men visst har jag fantiserat om dig. Att du är tjock är bara ett plus i min bok.


Efter en match mot mig kan jag garantera att du blir skönt trött. Kanske får du lite ont i baken, men sådant får man ta. Du har mitt nummer, det är bara att du ringer. Tillsammans tar vi en dusch, sedan får vi se hur långt du vill gå. Jag har en öppen mun som behöver pluggas igen och jag har ett (halv)öppet anus som behöver tänjas ut till max.


Du har inget att förlora förutom din anala oskuld. Lyft på luren och slå mitt nummer. Jag väntar med spänning och ett skönt pirr i snoppen.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 17 april 2021 18:02

Jag vill utkräva hämnd på de onda varelser (och människor) som gjort mig eller hjälpt till att göra mig psykiskt sjuk. Jag menar er, Ville och Valle. Och en hel skrälldus med andra nidingar.


Jag har förbannats med extremt hög IQ, vilket gör att jag inte passar in någonstans. För att döva smärtan det "skänker" mig häller jag i mig Systembolagsvaror, företrädelsevis öl. Jag är nu trött på allt och känner att jag kommer att smälla av.


Jag ber om ett vanligt liv, jag vill vara som folk är mest. Jag har ingen att bolla tankar med, ingen förstår mig. Jag hade föredragit att vara förståndshandikappad, sådana lirare finner glädje i de små sakerna som att t ex äta en god käckebrödsmacka.


Det är bättre att avsluta sitt liv med en redig smäll än att sakta tyna bort och ställas inför faktumet att ens liv är fullbordat. Jag vill få sinnesro, jag vill ha ett medelsvenssonliv. Jag gör nu det ultimata, jag tar avstånd från Gud.


Nu har jag dömt mig till evigt lidande i helvetets flammande inferno, men då är det väl så då. Om Gud inte vill ha mig så måste satan få mig.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 17 april 2021 17:07

Jag lyssnar på det förträffliga bandet The Exploited. Just nu är det skivan "The massacre" som snurrar i spelaren. Det är punk, men med ett par nypor metal om jag får säga det. En härlig mix är det hur som helst. Snart är skivan slut, men då har jag andra att ta till. Varför inte debuten "Punk's not dead"?


MVH/Fester Bestertester

Av Fester Bestertester - 17 april 2021 16:38

Herr X, nu är jag ordentligt iriiterad på dig. Du dricker dig full nästan varje dag och så har du mage att gnälla över hur dåligt du mår. Sluta dricka! Ryck upp dig! Själv dricker jag en del punsch, men inte mer än jag klarar av. Jag blir sällan mer än salongsberusad. Lär av mig och skruva på korken i tid. Ut och gå om så bara runt kvarteret. Motion i lagom mängd kan göra underverk. Men det vet du ju redan. Nu får det vara slut med självömkandet.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 17 april 2021 16:24

Jag däckade tidigt igår, därför har jag hela tio starköl och dricker jag upp den mängden på en kväll blir jag full. Har egentligen inget sug efter ett rus, men dricker i brist på något vettigt att göra. Fasen, man skulle skaffa sig en hobby. Vad nu det skulle vara.


Sticka och virka är inget för mig. Helst skulle jag vilja börja löpträna igen, det tränger undan ångest effektivt. Springa en mil i så högt tempo man kan, det är finemang. Har du förslag på något jag skulle kunna pyssla med får du gärna höra av dig.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 17 april 2021 15:30

Jag gick in i första bästa affär och nappade åt mig några byxor. Som tur var hade de brallor som passade tjockmagade individer som jag. Slog till på det par som passade. Det där med hur de ser ut är inte så viktigt för mig. De byxor jag hade på mig dit och hem saknar knapp och dragkedjan åker ned hela tiden. Man vill ju inte gå runt och blotta sig. Nåja, nu har jag hela och rena brallor. Finemang!


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards