Alla inlägg den 7 april 2021

Av Fester Bestertester - 7 april 2021 22:20

Det blev en Lergigan och en Stesolid nyss. Var tvungen, då jag som vanligt försämrats på kvällen. Varje gång ångesten kommer blir jag livrädd och tror att den aldrig ska gå över. Men den gör ju det.


Fasen, vilket pillerknaprande missfoster man blivit. Jag erkänner, jag behöver psykofarmaka för att överleva. Utan den hade jag gjort slut på mig själv för länge sedan. Men det är inte roligt, hur som helst.


Jag drömmer mig ofta tillbaka till 90-talet, när jag var frisk och arbetade och hade intressen. Det var mitt bästa årtionde och psykisk sjukdom hade jag inga kunskaper om och hade väl ingen anledning att ha det heller.


Idag har jag lärt mig känna igen tidiga tecken på psykos, men ofta har det inte räckt. Jag har fallit huvudstupa in i psykosen ändå. Röster och paranoia börjar det med hos mig. Och slutar, ja det gör det ofta på PIVA (psykiatrisk intensivvårdsavdelning).


Bläää! Jag vill ha mitt liv tillbaka.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 7 april 2021 21:45

Jag vill tipsa om forumet "Viska 2", skapat av en eldsjäl efter att första forumet gick i putten. Hitills har tonen varit väldigt god, men kanske reggar det sig några bråkstakar vartefter tiden går. Hoppas inte, dock. Sidan vänder sig främst till de med psykosproblematik, även fast vissa medlemmar har andra problem. Gör ett besök, du blir inte besviken.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 7 april 2021 19:42

Jag har mest legat på sängen idag. Fast jag var hos min sillstrypare och handlade lite smått och gott. Nu är klockan efter sju på kvällen och jag är inte hungrig. Det tillskriver jag sömnen, då jag vilat/sovit mycket. Det lutar åt att det blir en dag utan mat. Jag är inte hungrig, dessutom är jag lat, så jag tror inte ens att jag mikrar mig något. Jag bara sitter här på min pinnstol och glor. Äta bör man, annars dör man? Pyttsan!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 7 april 2021 18:03

Jag har börjat köpa varma lunchlådor hos speceristen. Idag var det panerad skädda och jag köpte två. Den ena var till min tokiga lilla fru. Japp, du läste rätt, frugan ska få sig ett skrovmål.


Jag har tidiagre lovat sjukvården att hon ska få människomat och det får hon flera gånger i veckan. Ibland sticker jag till henne lite kattmat, men bara ibland. En matlåda kostar 50 kronor, men det har jag råd med.


Jag är så ömsint och ädel att jag får en tår i ögat.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 7 april 2021 17:30

Jag är medlem på ett forum och en person som utger sig för att vara tjej har skickat intima bilder till mig. Förut chattade vi (om sex), nu är chatten borta, men jag får PM med snuskigt innehåll.


Det är en riktig kalaspingla på de bilder jag sett hennes ansikte. Hon är lite för snygg och lite för vågad för att jag ska tro att det är hon på bilderna. Förmodligen är det en svettig gubbe, precis som jag, bakom kontot.


Hur som helst går jag igång på det "hon" skriver. Sist ville hon bli slickad från topp till tå. Hon har även frågat vad jag vill göra med henne och annat supersexigt. Svettig gubbe eller ej, det är frågan.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards