Alla inlägg den 25 april 2021

Av Fester Bestertester - 25 april 2021 22:59

Pestråttorna (AIK) besegrade Hammarby IF med två noll. Jag har bara sett målen och lite till på nätet, men segern var tydligen rättvis. Det betyder inte att jag gillar det, det gör jag då rakt inte. Där finns hammarbyiter i min släkt och jag lider med dem. Pestråttorna ligger femma och högre upp i tabellen vill jag inte ha dem.


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 25 april 2021 22:50

Här sitter jag på min pinnstol och bara degar. Samtidigt går hjärnan på högvarv (nåja) hela tiden. Jag funderar på livet och om det är all it's cracked up to be. Jag bara sitter inne i min lägenhet och tycker synd om mig själv.


Jag har en vän som brukar ringa mig ett par gånger om dagen och det är uppskattat, även fast det mest blir prat om öl och fylla. Det är någon form av mänsklig interaktion i alla fall. Nu kanske ni förstår varför jag envisas med att ringa akutenheten. Jag behöver ha någon att snacka med.


Jag var redan svårt psykiskt sjuk och i måndags fick jag veta att jag drabbats av diabetes. Tack för den, läkemedelsindustrin. Jag minns mitt första antipsykotikum Zyprexa och jag hade googlat mig fram till att den kunde ge diabetes pg a viktökning och att den demolerar ämnesomsättningen. Jag tog den, men med stor tvekan. 15 år senare fick jag diabetes, det var bara en fråga om när jag skulle få det.


Det har gjort att jag försöker dra ned på rökningen. Idag sket det sig, men jag har den senaste veckan ändå haft viss framgång och inte rökt ett helt paket. Förutom idag då. Och jag som är förtjust i öl och läsk sitter och dricker Ramlösa. Så torftigt är mitt liv.


Starkvaror har jag lagt av med. Jag tog mig en sista fylla i måndags. Jag avstår med tanke på mitt blodsocker. Dessutom ska diabetesmedicinen (Metformin) tas i samband med mat och från och med imorgon ska jag ta en tablett på morgonen (och en på kvällen). Det innebär att jag idag har handlat så jag kan och ska äta frukost. Jag som inte ätit frukost sedan 90-talet.


Ibland känner jag för att kasta in handduken. Det var inte så här jag tänkte mig att livet skulle bli. Jag skulle ju bli rik och köra en fräsig bil. Istället är jag urfattig och får förlita mig på apostlahästarna när jag ska någonstans.


Det blir förmodligen en vaknatt. Jag har inte ro att ligga på sängen. Det är grubbel, grubbel, grubbel... Bläää!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 25 april 2021 21:35

Det blev ingen pub för mig eller Ronny, istället sågs vi hemma hos mig. Jag hade ett sexpack trekommafemmor hemma och Ronny tog med sig ett sexpack själv. Sex öl var, det är acceptabelt, men nära gränsen till underkänt.


Men det är alltid trevligare att dricka i någons sällskap än att sitta ensam och pimpla bärs. Ronny är en god vän till mig och jag uppskattar hans sällskap. Naturligtvis var han på mig om att låna pengar, men jag sa ett vänligt men bestämt nej. Jag är inte gjord av pengar som han tycks tro.


Vi lyssnade på musik och åt lite chips, det var väldigt trevligt. Jag valde musiken och det blev en del Jerry Williams och Eldkvarn. Jag lyssnar på det mesta, men inte death metal. Mina husgudar är dock Lasse Stefanz.


Nu har Ronny gått hem och med sig fick han all pant. Det kan han behöva, den lilla kyrkråttan.


MVH/Bosse Rulltårta

Av Fester Bestertester - 25 april 2021 20:55

Jag blir tyvärr utan alkohol denna söndag, jag har inget hemma. Inte har jag lust att ringa Goran (min kran) heller, då jag har rätt dåligt med pengar. Det blir att späka sig och det vore väl själva den om det inte skulle gå. Jag har haft vita dagar förut, jag kan ta en till. Men imorgon måste jag mer eller mindre ha i mig något med alkohol i. Det blir en fin start på veckan med lite Systembolagsvaror. En annan är ingen alkoholist, så jag får inte panik bara för att min dryck är slut.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 25 april 2021 18:24

Nils-Erik med fru kommer snart och hälsar på hemma hos mig. Med sig tar hon en glasform med pastagratäng i. Tanken är att vi fyra (japp, frugan släpps upp ur källaren) ska äta i herrummet tillsammans, fruntimmerna ska bara värma gratängen i ugnen först. Det lutar åt att Nils-Erik och jag tar oss varsin stänkare medans maten värms upp.


Jag ska bara trimma näshåren och ta på frugan kläder så är jag redo för besök. Det är alltid trevligt att träffa min gamle frontkamrat. Dessutom har han en rekordelig fru, till skillnad från mig och hon är såklart också varmt välkommen.


Kanske låter vi damerna smaka på punschen. Det vore kul att se min lilla toka ragla omkring jättefull. Själv ska jag bli salongsberusad, inte mer. Välkomna, Nils-Erik med fru.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 25 april 2021 17:45

Jag ringde AE (akutenheten) och klagade på att jag inget hört om min önskan om doshöjning av min benso. Det fanns inget noterat på skärmen sa damen i andra änden. Och inte fick jag komma upp till dem och hämta lite mer, det var tvärstopp. Jag blev tillsagd att ta min Theralen och så var det inte mer om den saken. Okej, jag fiskar inte efter en inläggning, så det var kanske lika bra att samtalet avslutades prematurt. Nu är jag arg, arg på min slöa kontaktperson. Jag vill ha mer benso nu. NU!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 25 april 2021 16:00

Det blev ett tidigt mål för Halmstad, sedan la de sig på försvar. Det spelet är rent italienskt och tråkigt. Jag tycker inte IFK hade så mycket att komma med, så ett oavgjort resultat får ses som en framgång sett till spelet. Dåliga, dåliga IFK.


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 25 april 2021 14:44

IFK Norrköping möter Halmstads BK om cirka en kvart. Det är tredje omgången och än har inte Snoka lyckats få en vinst. Det börjar bli dags nu, eller hur? Snoka har sett rätt tama ut, så jag tror på en mittenplacering för dem när säsongen summeras i höst. Men idag ska det bli tre poäng, allt annat är underkänt.


MVH/Tjotta Olssons överman

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards