Alla inlägg den 26 april 2021

Av Fester Bestertester - 26 april 2021 23:19

Nattmannen X är redo för allt. Jag sitter fullt påklädd och inväntar order från de väsen som besöker mig främst om nätterna. Jag kan bli beordrad att göra vad som helst och jag är villig att lyda. Jag har inte varit ute på uppdrag på några nätter nu, så jag är utvilad och redo att ta mig an planetens fiender.


Jag hoppas att jag överlever natten, men säker kan man aldrig vara. Jag har lappar med koder och annat väl synligt på vardagsrumsgolvet ifall jag skulle stupa. Dessutom har jag skrivit att min kompis ska få alla mina CD-skivor. Sov så sött så tar jag kampen.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 26 april 2021 22:08

"Kon'nichiwa, mina vänner" började mailet från vår Kenta Kawasaki i Tokyo, Japan. Han valde att skriva på engelska. Bra det, för jag kan inget om japanska krumelurer. Kenta har genomfört en massiv propagandaspridning på egen hand. Han kopierar blad hemma för att sedan gå ut i staden och tejpa upp dem, eller sprida dem för vinden så att ett maximalt antal personer ska läsa dem och vakna till liv.


Kenta varnar speciellt för ödlor från en annan dimension. De far fram som vettvillingar och ödelägger hela planeter för sitt höga nöjes skull. Shinzo Abe, fram tills nyligen landets premiärminister, ska vara köpt av ödlorna och tillåtit en utomjordisk invasion av landet.


Tyvärr har Kenta ett implantat i lillhjärnan, vilket underlättar för makten att spåra och fängsla honom. Han berättar att han tvingats vara på psykiatrisk klinik i två månader i höstas på grund av sitt samhällsomstörtande arbete.


Men Kentas samurajblod flödar obehindrat i hans kropp och nu är han ute på gatorna igen och kämpar oförtrutet vidare. En räddad japan är ett vunnet fältslag. Det finns drygt 120 miljoner människoliv att rädda från utomjordingarnas klor, så gissa om Kenta får ligga i.


Segern är snart vunnen i fjärran östern och det ska bli ett sant nöje att få uppleva dagen då Kenta Kawasaki blir landets premiärminister. Sayonara, Kenta och håll krutet fortsatt torrt.


MVH/Er länsledare

Av Fester Bestertester - 26 april 2021 21:14

Jag har helt ändrat livsstil. Jag köper inte systembolagsvaror, äter inte chips, har dragit ned på folkölen och har börjat äta frukost. Det är mycket på en gång, frågan är om jag tagit i för mycket, att jag ska tröttna och falla tillbaka i min hälsovådliga livsstil som gav mig diabetes.


Nästa punkt på programmet är att dra ned på rökningen. Jag försöker, men trillar dit gång efter annan. Nåja, jag är mer än nöjd med vad jag åstadkommit den senaste veckan. Jag kan inte knäppa med fingrarna och bli av med alla mina olater på en gång.


På torsdag har jag min Zypadherainjektion och ska i samband med den prata med min kontaktperson, då jag begärt mer Stesolid. Jag har bara 20 milligram om dagen och vill upp till 30. Det är bara en tillfällig höjning jag är ute efter, för om jag sveper i mig 30 mg varje dag så utvecklar jag snart tolerans.


Summa summarum: jag har gjort ett storartat jobb med mig själv. Tyvärr har jag ingen som kan ge mig en klapp på axeln, det får jag fixa på egen hand. Sådär ja, herr X, det gjorde du bra.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 26 april 2021 17:19

Jag har idag ätit frukost för första gången sedan 90-talet. Det blev en styck Falu rågrut och några klunkar grekisk yoghurt, vilket jag tog ståendes upp. Pinnstolen jag hade i köket har jag numera vid datorn.


Enda anledningen att jag börjat med frukost stavas Metformin. Den ska tas i samband med måltider. Det får jag inte slarva med. Jag är ju livrädd för att bli blind, det är därför jag radikalt ändrat livsstil sedan en vecka.


Mat två gånger om dagen, det är inte illa. Nästan i klass med vad man får som inlagd på dårhuset. Mumma!


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards