Alla inlägg den 24 april 2021

Av Fester Bestertester - 24 april 2021 22:47

Platser man ej bör vistas på heter no go-zoner på svengelska. Nu ska det bli no go-zoner för unga i andra och större no go-zoner. Det förtjusande Rinkeby torg är en trolig kandidat. Man vill förhindra att unga värvas till kriminella gäng, något som är legio i Hammarkullen, Rosengård, Ronna, Rinkeby och Fittja. Det är Mikael Dumberg som lanserar denna genialiska idé.


För att få bukt med gängkriminaliteten krävs det något helt annat. Jag beskriver det med två ord: "stäng" och "gränserna". Lite finfin repatriering vore inte helt fel det heller. Sozzarnas tafatta försök att få bukt med gängkriminella kommer naturligtvis inte att lyckas.


MVH/Werner von Oben

Av Fester Bestertester - 24 april 2021 22:22

Jag ger dig ett rätt och resten fel, X. Ja, punsch är en slags likör. Men försök inte utmåla mig som en fullfjädrad alkoholist som många i din bekantskapskrets uppenbarligen är. Dessutom vet jag att du dricker en hel del folköl, så fläckfri är du då rakt inte.


Jag försöker inte dra ditt namn i smutsen som du och din tokiga hjärna försöker få det till. Jag kom endast med lite konstruktiv kritik. Men jag borde ha vetat bättre, då du är en förstklassig prinsessan på ärten.


Du måste börja jobba med dig själv. Ingen annan än du kan göra jobbet. Dina mediciner lindrar endast, de botar inte. Tänk på det innan du börjar glappa med brödluckan. Jag önskar dig allt gott och hoppas att du ska förstå mig. Hade jag inte brytt mig om dig hade jag aldrig postat det jag gjorde.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 24 april 2021 21:59

Försöker du vara så otrevlig och okänslig det bara går, Sune? Grattis, du har lyckats. Det kanske är dags för en palatsrevolution, då du mest verkar sitta hemma och hinka likör, eller vad det nu är för slisk du häller i dig.


Jag kanske skulle kontakta myndigheterna och låta dem veta hur du behandlar din fru. Inte för att jag vill jäklas med dig, men om du fortsätter att vara vred på mig och spy ut din galla här på bloggen måste jag agera.


Gå och lägg dig. Jag misstänker att du är svårt berusad. Och så hoppas jag att du kissar i sängen. Tölp!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 24 april 2021 21:40

Sluta håll på att ringa psykiatrin, X! Du är inte den enda i din stad som mår dåligt, du tar upp viktig tid för vården helt i onödan. Själv tar jag mig ett glas punsch och sätter på en stenkaka när jag behöver varva ned. Du klagar ofta på ångest, men vet du vad ångest är? Det är bara din hjärna som spelar dig ett spratt.


Tänk på att rovgiriga kapitalister tjänar grova pengar på sådana som dig. Du är "den inbillade sjuke", inget annat. Tänk om jag skulle gå omkring och känna efter hur jag mår hela tiden. Då skulle jag inte få mycket gjort, precis som att du aldrig får något vettigt gjort.


Ryck upp dig, ta dig i kragen. Vill du ha något att göra kanske du skulle ta tag i UFO-Norrköping och återupprätta dess heder. Där har du en heltidssysselsätttning så god som någon.


Nu hoppas jag att du slutar posta dumheter här på bloggen. Ingen är intresserad av hur du råkar må för tillfället. Pojkvasker!


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 24 april 2021 20:55

Det blev ett samtal till den famösa akutenheten, AE. Jag fick prata med en kvinna som sa sig heta Kicki. Hon var hur trevlig som helst och avfärdade mig inte. Vi samtalade en längre tid och det var mycket uppskattat från min sida.


Kicki var nyfiken på mina röster, men jag sa att jag inga hade för stunden. Hon frågade mig vidare om jag kände mig förföljd och det svarade jag ja på. Sedan kom stora frågan: Mer Stesolid eller inte. Svaret blev ett nej och det var väntat. Men jag försökte i alla fall.


Efter det växlade jag spår och började prata fotboll. Då sa Kicki åt mig att avsluta samtalet, då det fanns andra som också ville ringa dem. Jag lydde, om än motvilligt. Det är ju dagens höjdpunkt att prata med AE.


Kanske blir det att ringa en gång till. Det beror på hur jag känner mig. Jag snackar gärna bort en stund till med Kicki.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 24 april 2021 20:30

Jag ska köpa mig en flaska Carlshamns Flaggpunsch på måndag morgon. Jag är inne på min sista flaska och det vore en mardröm att bli utan en endaste kväll. Jag är en måttlighetsdrickare och gör inte som den långhåriga ungdomen: super mig sönder och samman.


Jag bidrar oerhört mycket i kampen. Kampen mot regimen, kampen mot slaskmedia och kampen för att UFO:frågan ska komma upp på riksdagens agenda. Dessutom har jag en trilskandes liten fru som kräver mycket tid och engagemang.


Skulle inte jag vara värd några glas punsch då och då? Det är alldeles galet, det är befängt. Jag kommer att köpa mig en hela whisky när jag ändå är på Systembolaget, det river förträffligt i strupen. Att få bli salongsberusad är min förbaskade rättighet.


Nu är det jag som slår upp ett rejält glas av den goda drycken. Gud nåde den som kommer mellan mig och flaskan.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 24 april 2021 19:52

Jag lät frugan springa av sig lite överskottsenergi på baksidan av huset. Det blev 20 varv runt gräsmattan. Eftersom hon är snäll och lydig behövdes inget koppel denna gång, det tog jag snart av henne.


Efter det var det dags att duscha henne och av besparingsskäl blev det i kallvatten. Jag hade svårt att hålla mig för skratt när jag såg hur hon huttrade inne i duschen. De är för roliga, de där thailändskorna.


Efter det blev det dags för lunch. Jag hade en måltid köttfärssås i frysen, den fick frugan tina åt mig, sedan fick hon förtroendet att koka spaghetti åt mig. Al dente blev det, precis som jag vill ha det. Eftersom jag uppskattade maten lät jag frugan få smaka lite på den. Hon som frossar i god kattmat hade sannerligen aptit trots det.


Nu har jag stuvat undan lilla frugan i källaren och hämtat en flaska punsch. Det är dags att belöna sig efter en händelserik dag.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 24 april 2021 19:43

Jag har satt på en skiva med Led Zeppelin. Jag växte upp med deras musik, så självklart köpte jag om skivorna när CD:n gjorde sitt intåg. "Houses of the holy" heter skivan jag lyssnar på nu. "The song remains the same" ljuder ur mina små högtalare.


John Bonham söp sig till döds efter att ha snapsat som en galning. Ett tråkigt slut för en toppentrummis och ett dråpslag för bandet, som valde att lägga av.


Vilka fina sånger de har gjort. Lagom flummigt och lugnande för en orolig själ. Bästa skivan tycker jag att Led Zeppelin IV är, men den jag lyssnar på nu går inte av för hackor den heller.


Helt plötsligt känner jag inte för att ringa akutenheten längre. Jag låter lugnet komma över mig med hjälp av musik.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards