Alla inlägg den 11 april 2021

Av Fester Bestertester - 11 april 2021 23:41

Ronny, jag är också uttråkad. Antar att du ligger och sover nu, men jag är pigg och inställd på en vaknatt. Jag har bestämt mig för att lägga ned porrsurfandet, då friläggs en hel del tid att fylla med annat. Helst skulle jag vilja blåsa skallen av mig, men klänger mig fast vid livet på något sätt.


Vi skulle ju kunna träffas över ett par folköl imorgon om du vill. Jag är trött på att sitta och glo, vill ha någon att snacka med. Om du la mindre pengar på starköl på krogen så skulle du inte behöva gå utfattig periodvis och istället kunna unna dig en läsk och lite chips.


Har jag inget i kistan blir jag arg och vresig precis som du blir. Nåja, hör av dig imorgon. Det blir billigare att dricka hemma än att ränna på krogen.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 11 april 2021 21:18

Vad ska jag hitta på? Inga pengar har jag och ingen har jag att låna av. Jag ringde snålisen Bosse Rulltårta, men han hade inget att avvara. Därmed blev det ingen pub för mig idag och det var ju illa. Dock ska jag hämta ut försörjningsstödet i veckan, så då kommer jag att ha till några öl på bästa stället God vän. Det är där det händer, hela världen möts på God vän.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 11 april 2021 20:30

Här sitter jag och pratar med mina mest prominenta röster Ville och Valle. De heter egentligen något annat, men det är inget jag kan avslöja för dig, det är personligt. De pratar med varandra och tänker ut nya sätt att straffa mig. Jag får höra att jag är smuts och avskrap och att det bästa för alla vore om jag tog livet av mig.


Jag har råkat illa ut när jag gått emot rösterna, så jag vet att de har makt. De ger mig ont i handen, ont i bröstet och ont i foten. De är demoner som såg mig som svag i anden och de lever på svaga individer.


Jag vill inte anställa en massaker, jag vill inte ens gå över till andra sidan gatan när jag är ute och går och de säger till mig att göra det. Men de är mäktiga och har hämtat flera personer till andra sidan, personer som nu är själar i satans garn.


Om det ändå kunde bli tyst i huvudet. Om jag ändå kunde få leva mitt liv ifred. Men jag var ond när jag växte upp och för det straffas jag idag. Och när jag dör lär jag inte accepteras av Gud, då väntar satan ivrigt på mig och jag kommer att komma till honom.


Vad är fyra små Stesolid att ta till när hjärnan löper amok? Inte mycket.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 11 april 2021 19:33

Det bidde bara oavgjort för mitt kära IFK Norrköping mot skruttlaget Sirius. Ett mål framåt, ett mål bakåt. Så jämra dåligt att jag vill kräkas. En dålig start på säsongen mot ett lag man "ska" slå. Det håller inte om det ska bli SM-guld, eller ens topp tre och spel i Europa. Häng upp spelarna och piska deras fotsulor. Och byt tränare.


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 11 april 2021 18:30

Snoka leder hemma mot Sirius med ett noll, målet gjort av isländske Ari Freyr Skulason. Toppen, toppen! Nu väntar en oviss och spännande andra halvlek. Täpp till bakåt och full fart framåt, framåt, framåt, kamrater!


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 11 april 2021 17:39

Jag är hemma efter att ha druckit kaffe och ätit hemgjorda bullar hos min gode vän Nils-Erik. Det var naturligtvis hans fru som bakat bullarna, Nils-Erik är väl ingen fjolla heller? De smakade ypperligt och jag fick i mig tre stycken. Kaffet var Arvid Nordquist och smakade mycket bra.


Jag ville inte släpa på min toka till fru, så jag lämnade henne hemma i källaren. Det var ett lyckodrag, då jag mår bättre utan henne när det vankas godsaker hemma hos Nils-Erik. Hans fru hade säkert stuckit till henne en bulle och sådant får hon inte äta, då hon måste tänka på vikten.


Efter kaffet drack vi punsch och whisky och bolmade på cigariller av märket Bellman. Nils-Eriks fru tilläts komma in i herrummet för att fylla på kaffet, annars stannade hon i köket, kvinnans rum.


Nu är jag hemma och ska snart gå ned i källaren och ge min stolliga lilla fru lite mat. Prima Whiskas med smak av kyckling. Jag tar hand om min fru på bästa sätt. Nu säger jag adjö, ska ta ett glas punsch till innan jag utfodrar min lilla toka.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 11 april 2021 17:11

Nu har jag varit utan starkvaror sedan i fredags kväll och törsten är fruktansvärd. Jag sitter och skakar och svettas, klassiska symptom på abstinens. Jag måste få i mig lite starkt, så det bli att ringa min favorit-jugge Goran. En hela brännvin och en platta öl blir det.


Som jag ska njuta... Jag gillar ju att ta några glas med mina vänner på parkbänken, men inte idag, jag lämnar inte lägenheten. Det är trevligt att sitta själv och supa ibland. Om jag ringer Goran nu så kan han vara här inom en timma. Så får det bli.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 11 april 2021 15:20

Mitt IFK Norrköping ställs mot IK Sirius FK om ett par timmar. Förra säsongen tror jag det blev två förluster mot dem, så IFK har revansch att utkräva. Jag hejar på Jan Hellström och kompani och tror naturligtvis på seger. Ska vå säga två noll?


MVH/Tjotta Olssons överman

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards