Alla inlägg den 12 april 2021

Av Fester Bestertester - 12 april 2021 19:07

Jag såg en urläcker kille i kiosken förut. När han ställde sig i kön ställde jag mig bakom honom. Det var på vippen att jag smekte hans vältrimmade bak, jag fick uppbåda allt jag hade för att låta bli. Jag följde honom med blicken när han gick ut från kiosken och försvann i folkvimlet.


Eftersom jag var tvungen att få utlopp för mina lustar ställde jag mig bakom en liten tegelbyggnad och knäppte upp byxorna. Det blev en snabb handtralla och så var jag något sånär tillfredsställd. Spännande var det också, för tänk om någon kommit på mig.


Ack, dessa frestande skönheter. De går runt och kåtar upp oss homos. Gör de det med flit, vill de ha besök därbak? Jag skulle tro det.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 12 april 2021 17:53

Allt har flutit på som det ska idag. Frugan och jag frukosterade tillsammans och det blev fil. Müsli till det för oss båda, men bara en sked till henne, då flingorna innehåller socker. Sedan skrubbade jag henne ren från topp till tå med en rotborste.


Till lunch fick hon värma en soppa åt mig och det är det svårt att misslyckas med. Eftersom frugan fick sig en stadig frukost blev hon utan lunch. Vi måste tänka på hennes vikt.


Nu sitter jag i datorhörnan och tar del av vad det där Internet har att erbjuda. Vem behöver sina sönderlästa Lektyr när man kan se gratis pornografi på nätet?


Jag ska dricka lite punsch och surfa ett tag till, sedan ringer jag min gode vän Nils-Erik och ser om vi inte kan hitta på något någon dag i veckan. Adjöken.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 12 april 2021 16:54

Hej och hå, jag kämpar på. Har idag hämtat ut en så kallad apodosrulle (påsar med medicin i) och en förpackning Diazepam. Jag måste ha medicin i mig flera gånger om dagen för att fungera någorlunda bra.


Utan medicin skulle jag hasa fram på stadens gator utan mål och fullt med röster i huvudet. Ungefär som när jag blev LPT:ad (tvångsvård) försommaren 2019. Gick runt och trodde jag skulle falla död ned vilken sekund som helst.


Jag tror jag är knepigast och schizofrenast i hela staden. Jag har aldrig mött min like, där finns en strimma av psykiskt välmående hos de flesta. Även fast de har dåliga dagar händer det att de har bra dagar. För mig är allt en enda sörja alla dagar i veckan.


Nu ska jag snart knäcka dagens första folköl så hörs vi en annan gång.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 12 april 2021 16:39

Passa på att köpa Stormtroopers of death's (SOD) skiva "Speak English or die". Skivtiteln och låten med samma namn snuddar vid rasism. Vidare driver de med menstruerande kvinnor och så har vi låten "Pussywhipped" där de klagar på att män inte är riktiga män i relationer, så att säga. Och så höjdaren då: "Fuck the middle east". Där sjunger de om att man borde radera berörda länder från jordens yta. SOD, snart ett minne blott?


MVH/Fester Bestertester

Av Fester Bestertester - 12 april 2021 00:32

Då har man sovit ut och är redo för den nya veckan. Planen är att väcka frugan och ge henne frukost. Det blir fil, vilket är både gott och nyttigt. Själv ska jag sätta i mig en tallrik med fil och müsli så snart det blir ljust ute. Sedan är det dags för frugan att duscha (i kallvatten) och byta till rena kläder.


Efter det får hon ta hand om tvätten, det börjar bli en rejäl hög. Jag råkade ut för en olycka då jag skulle fjärta, men istället bajsade på mig. Nåja, jag tar en dusch jag med och så får frugan tvätta mina kalsonger skinande vita igen.


Det blir fullt upp idag, med andra ord. Ah, livet som gift är sällan tråkigt och innehållslöst.


MVH/Arg motalabo

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards