Alla inlägg den 13 april 2021

Av Fester Bestertester - 13 april 2021 22:14

Jag sitter mest på baken och slösurfar. Går in på olika sidor flera gånger om dagen, loggar in, kollar läget och loggar ut. Nu har Faecesbook reagerat: "Det verkar som om du missbrukar den här funktionen genom att använda den i för hög utsträckning. Därför har du spärrats tillfälligt från att använda den."


Vad är det för svineri? Har man bara tillåtelse att logga in ett visst antal gånger om dagen? Om jag loggar in 20 gånger om dagen skadar väl inte Faecesbook det minsta. En idiotisk regel. Hur länge är jag avstängd? En dag? En vecka? En månad?


Jag som törstar efter att se vad mina vänner äter eller titta på granna selfies blir nu utan det en tid framöver. Jädrans idioti är vad det är. Tur att Flashback inte verkar ha samma dumma regel, för då skulle jag verkligen få abstinens.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 13 april 2021 21:46

Jag är uppe i sju cigaretter idag. Snus lindrar suget, men bara lite grann. Tog precis en nikotinsugtablett, upplever dem som bättre/starkare än tuggummin. Varje rökt cigarett är ett nederlag, men det kan jag ta. Skulle tro att jag landar på tio cigg idag och det är dubbelt så bra än vad det brukar vara. Jag har cigg hemma, så behöver inga köpa imorgon. Jag kan lägga mer krut på starköl. Ett paket kostar ungefär lika mycket som fyra starköl och öl tycker jag ju om, så det är en bra sporre för att dra ned på blossandet. Jag förbannar dagen jag började röka.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 13 april 2021 19:33

Jag står kvar på fem rökta cigaretter, även fast jag kommer att synda snart. Jag får mina ryck då jag vill lägga av. Lägga av kommer jag nog aldrig att göra, men dra ned kan jag ju. Jag tog ut snusen nyss och sneglar på cigarettpaketet. Bara en till, bara en till, bara en till brukar jag tänka. Nåja, allt under ett paket om dagen är en framgång för mig. Det är tufft att försöka sluta.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 13 april 2021 17:33

Jag har dragit ned en smula på rökningen. Idag har det bara blivit fem stycken cigaretter och det är ju storartat. Jag sitter med en rinnig snus inne, ska försöka behålla den inne ett tag till. Fortsätter jag så här så blir det kanske tio cigg rökta och det är en halvering mot vad jag brukar röka. Det är en ständig kamp och jag tror inte att jag kan vinna den, det vill säga bli rökfri, men dra ned kan jag. Jag tror bestämt jag får ge mig en klapp på axeln.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 13 april 2021 15:01

Jag tittade på filmen "The stuff", eller "Mördande dessert" på svenska. Jättebra, jätteunderhållande. Michael Moriarty i huvudrollen och afroamerikanen Garrett Morris (Chocolate-Chip Charlie) i mindre roll. Den är från 1985 och håller än idag. Se den.


MVH/Fester Bestertester

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards