Alla inlägg den 9 maj 2021

Av Fester Bestertester - 9 maj 2021 23:02

Jag lyssnar på albumet "The great rock'n'roll swindle". Ett hopkok av låtar från första skivan och nya som till exempel "Belsen was a gas". Bandet? Sex Pistols. Ronnie Biggs, tågrånaren, hörs på skivan, liksom lymmeln Sid Vicious. Skivans höjdpunkt är så klart "Friggin' in the riggin'", den har jag lysnat på tusentals gånger och tröttnar aldrig på den.


Det kom även en film med samma namn, "The great rock'n'roll swindle", men den var så länge sedan jag såg att minnena bleknat. Hur som helst är det en skiva som är finemang och borde finnas i varje musikälskares samling.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 9 maj 2021 22:24

Jag har sparat och gnetat och har nu 270 kronor i plånboken. Jag var ute och letade burkar imorse och det gjorde mig sexton kronor rikare. Planen är att skrapa ihop en femhundring och kunna gå på bästa krogen God vän. Fikret i baren är den schysstaste invandrare jag vet och jag känner ganska många. Jag har till och med börjat plugga arabiska för att passa in. Till exempel heter hej marhabaan på det språket.


Jag är (arbetslös) arbetare och vill helst inte gå på några moderathak och dem finns det gott om i staden. På God vän kommer alla in och folk från hela världen möts där. Där finns Fikret, där finns Ismedin och där finns Wladimir. En skön mix av kulturer. Mångkultur är det enda rätta för insnöade Sverige. Man är ju ingen Sverigedemokrat, gu'skelov.


Kanske dröjer det ända till fredag innan jag svingar en bägare, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Mae alsalama, som polarna säger.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 9 maj 2021 21:36

Dagens ungdom är förslappad och förslöad och bortom all räddning i många fall. Håret ska vara långt som på flickor och munnen full av tuggummi. På fötterna har de sportskor av märket Adidas eller Nike och på huvudet ofta en keps, denna fördömda amerikanska huvudbonad.


Jag såg unga sluskar med egna ögon när jag gick till och från handlar'n. Det sticker i ögonen att se dem stå och slöa i gathörnen och idissla. Dessutom har de svårt att upplåta plats på trottoaren för sina medmänniskor. Jag fick själv armbåga mig fram och vore det inte för att jag hade finkläderna på hade jag sopat till dem med käppen.


Sverige är ett förlorat land. Det ljusnade något den 28:e februari 1986 (avlivningen av Palme) men det var bara för ett kort ögonblick. Vi fick en statsminister som såg ut som en sko i ansiktet och sedan dess har svenska folket kastats ned i en flammande avgrund.


Ungdomen bör hålla sig hemma efter klockan sjutton och inte förpesta tillvaron för oss hederliga medborgare. Dessutom borde de tvångsklippas och nekas inköp av tuggummi i tjorren eller hos speceristen. Vet hut, slynglar!


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 9 maj 2021 18:08

Jag spelar "Super Mario 3D World" så att handkontrollen glöder. Jag har 169 stjärnor (det finns tre på varje bana) och behöver bara en till för att få möta Bowser. Jag kommer att spela om de banor jag inte har alla stjärnor på för att få den sista jag behöver.


En annan börjar bli till åren kommen, men spel blir jag aldrig för gammal för. Jag har haft alla Nintendos konsoler förutom Wii U. Jag tappade intresset för spel ett par år, men nu har det väckts på nytt.


Mario har jag spelat sedan 80-talet och spelen med den karaktären håller än. Blipp, blopp, blipp!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 9 maj 2021 17:31

Jag chockades svårt när jag öppnade mitt nya paket Ballerinakex. De två översta kexen var trasiga, i bitar. Här betalar man dyra pengar för att få njuta lite och så blir det så här. Det blir att ta på sig rocken och hatten och greppa promenadkäppen. Jag går tillbaka till handlar'n med paketet. Så här får det inte gå till i en demokrati, har det socialdemokratiska giftet spridit sig till varenda hem, varenda butik och varenda myndighet? Tydligen. Jag kommer att stå på mig och kräva ett nytt paket kex, jag är svensk medborgare och som sådan har jag mina rättigheter. Det är inte okej att två av tolv kex är förstörda.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 9 maj 2021 16:32

Jag hade en härlig kille hos mig idag, han väljer att kalla sig madame Lisbet. Han är transvestit och en härlig sådan. Jag tänder på maskulina män, men en fjolla går an det också, någon gång ibland. Vi drack bubbel i min soffa för tre och kramades lite försiktigt. När jag greppade honom i skrevet visst jag att han var redo för action. Det blev lite brottning i soffan och efter det raka vägen in i sovrummet. Madame Lisbet kunde sina saker, lita på det. Nu har Lisbet gått hem och kvar sitter jag fullt tillfredsställd och nöjd. Homo, bi eller trans: jag tar allt jag kommer över.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 9 maj 2021 16:12

Jag greppade min promenadkäpp och gick ned på byn. Det var molnligt på himlen men inget regn. På huvudet hade jag min kontorshatt, jag gör mig presentabel när jag är ute och går. På hemvägen tog jag svängen förbi sillstryparen och köpte ett paket Ballerinakex och kaffe. Det ska jag njuta av under kvällen. Man måste unna sig lite godsaker när man lever i kaos med en bångstyrig liten fru.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 9 maj 2021 15:22

Jag gick ut en sväng då jag upplevde oro i kroppen. Snurrade lite inne i stan, sedan gick jag till ghettot Hageby och kollade läget. Jag blev inte rånad, jag blev inte misshandlad. Tyvärr regnade det om än inte så mycket, men måste man ut så måste man ut.


Det är för jäkligt att man inte ska kunna må bra någon gång. Antingen är det oro/ångest, eller så är det paranoia. Jag kan inte säga att jag börjar bli van, för det slår hårt varje gång det kommer.


Nu hoppas jag att det inte blir något mer irrande förrän inatt. Det tar jag en klunk Ramlösa på.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards